bilgisayar cok yavas I.E.da actıgım sayfalardaki resimler gözükmüyor düzeltiyorum tekrar bozuluyor sistem geri yüklemeyi kullanamıyorum antivirüsler care olmuyor ve FORMAT İSTEMİYORUM! lütfen yardım edin.format istemem
Dostum başka bi alternatif bırakmamışsın ki....eğer format istemiyosan daha önceden image alman gerekirdi bölece geri döndürürdünn..Eğer set up larının yedekleri varsa,at format hem pc de rahatlarr..Format kötü bişi değilki dostumm...rahat ol..
Bilgisayarınız donanımlarını yazarsanız daha iyi olur..
"I.E.da actıgım sayfalardaki resimler gözükmüyor düzeltiyorum tekrar bozuluyor " nasıl bozuluyor ve nasıl düzeltiyorsunuz?
Sistem hızını artırmak için: Bir kaç da öneride bulunayım:
1.Hdd nizdeki gereksiz programları kaldırınız, hddnizde yer açınız (bunun için denetim masasındaki pergram ekle kaldırı kullanabilirsiniz.. Kullanmadığınız, yer işgal ettiğini düşündüğnüz programları kaldırınız.)
2.Genel bir disk temizlemesi (gereksiz dosyalar, program kalıntıları, geçici dosyalar vs.) ve kayıt defteri (regedit)temzilemesi yapınız.. yapınız.. bu program disk temizlemede işinizi görür: CCleaner 2.00.500 Final http://download.chip.eu/tr/CCleaner-1.41_132258.html
3.chkdsk hizmetini çalıştırarak hdd üzerindeki hataları denetleyiniz, düzeltiniz. (chkdsk hizmetini çalıştırmak için: c sürücüsüne sağ tık/özellikler/araçlar sekmesi/şimdi deneteleye basınız/karşınıza çıkacak penceredeki kutucukları işaretleyiniz../başlat. Bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra hata taraması başlayacaktır..)
4.Şimdide disk birleştirme yapalım ki dosyalarımız hdd üzerinde derli toplu dursun.. Bunun içinde bu programı kullanınız:
5. Bir de arka planda çalışan programları kontrol edelim.. Arka planda çalışan programlar bilgisayarınızı fazlasıyla yorar. Bunları denetlemek lazım.. Bunun için:
başlat/çalıştır'a/ msconfig yazın. Karşınıza çıkacak pencereden, başlangıç sekmesine gelin. Orada sadece antivirüsünüzün karşısındaki kutucuğun işareti dursun, diğerlerinin kutucuğunu boşaltın. uygula diyerek pencereyi kapatın ve bilgisayarı yeniden başlatınız..