Şimdi Ara

Yardım edin hastayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler burnum su gibi akıyor.temizlesen akıyor,sümkürsen akıyor,çeksen akıyor Allah'ın belası.yarın okula gitcem.burnumu sürekli çekemem.sürekli peçeteyle de silemem.tuvalete zaten gidemem.okulada gitmem lazım.burnuma pamuk sokmayı düşünüyorum.ama yinede içimde bir his var.ya hapşurursam ve onlar fırlarsa ve arkasından oluk oluk sümük akarsa diye.off.hap bile kullandım inş geçer yarına valla yeter artık geçen dönemde oldu bu illet şey.derste sırf sildim sildim ama bu dönem 3 hafta kalmış olsada kaldırmam bunu.geçen dönem sınavda sınavımı bitiremeden tuvalete gitmek zorunda kalmıştım.elimii burnuma götürdüm sümük bildiğin ip gibi uzadı bende burnumu kapatıp gittim kızın teki ıyy dedi hatta sesli.sınavı yarım yaptım :( bunu yazarken bile hapşuruyorum beyler nolur yardım edin allahınızın aşkına bakın ateistim yalvarıyorum çok muzdaribim bu durumdan böyle burnun zaten gelmişini geçmişini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 8 Mayıs 2016; 22:37:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Banlanmayacak Olan Adam

beyler burnum su gibi akıyor.temizlesen akıyor,sümkürsen akıyor,çeksen akıyor Allah'ın belası.yarın okula gitcem.burnumu sürekli çekemem.sürekli peçeteyle de silemem.tuvalete zaten gidemem.okulada gitmem lazım.burnuma pamuk sokmayı düşünüyorum.ama yinede içimde bir his var.ya hapşurursam ve onlar fırlarsa ve arkasından oluk oluk sümük akarsa diye.off.hap bile kullandım inş geçer yarına valla yeter artık geçen dönemde oldu bu illet şey.derste sırf sildim sildim ama bu dönem 3 hafta kalmış olsada kaldırmam bunu.geçen dönem sınavda sınavımı bitiremeden tuvalete gitmek zorunda kalmıştım.elimii burnuma götürdüm sümük bildiğin ip gibi uzadı bende burnumu kapatıp gittim kızın teki ıyy dedi hatta sesli.sınavı yarım yaptım :( bunu yazarken bile hapşuruyorum beyler nolur yardım edin allahınızın aşkına bakın ateistim yalvarıyorum çok muzdaribim bu durumdan böyle burnun zaten gelmişini geçmişini

ben ne alaka hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

quote:

beyler burnum su gibi akıyor.temizlesen akıyor,sümkürsen akıyor,çeksen akıyor Allah'ın belası.yarın okula gitcem.burnumu sürekli çekemem.sürekli peçeteyle de silemem.tuvalete zaten gidemem.okulada gitmem lazım.burnuma pamuk sokmayı düşünüyorum.ama yinede içimde bir his var.ya hapşurursam ve onlar fırlarsa ve arkasından oluk oluk sümük akarsa diye.off.hap bile kullandım inş geçer yarına valla yeter artık geçen dönemde oldu bu illet şey.derste sırf sildim sildim ama bu dönem 3 hafta kalmış olsada kaldırmam bunu.geçen dönem sınavda sınavımı bitiremeden tuvalete gitmek zorunda kalmıştım.elimii burnuma götürdüm sümük bildiğin ip gibi uzadı bende burnumu kapatıp gittim kızın teki ıyy dedi hatta sesli.sınavı yarım yaptım :( bunu yazarken bile hapşuruyorum beyler nolur yardım edin allahınızın aşkına bakın ateistim yalvarıyorum çok muzdaribim bu durumdan böyle burnun zaten gelmişini geçmişini

ben ne alaka hocam?

Gerçekten çok moralim bozuk yardım et ya.yarın okula gitmem gerekirse babamla yine kavga edicez zaten aramız şu koduğumun hayatında bir kere iyi olmadı.bu sıralar iyiye gidiyor gibi yine batırıcam.yardım edin.

• quote:

quote:

quote:

ben ne alaka hocam?

Gerçekten çok moralim bozuk yardım et ya.yarın okula gitmem gerekirse babamla yine kavga edicez zaten aramız şu koduğumun hayatında bir kere iyi olmadı.bu sıralar iyiye gidiyor gibi yine batırıcam.yardım edin.

burnunu yan yatır

• Kasayı yan yatır ekran kartının anakarta olan baskısı hafifler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sana bi siksulin vursam bir şeyin kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ben ne alaka hocam?

burnunu yan yatır

off babamla yine kavga edecez valla benden bi halt olmaz keşke ölsem.okulunda içine ettim.sınıfta kalabilirim.sorumlu da geçebilirim.belli olmaz hocaların insafına kaldım.oof of

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEYLER Bİ YARDIM EDİN ACİL
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okuldakiler burjuva sınıfından galiba arkadaş burnunu silsen noluyor köle sınıfınamı düşüyorsun iyiki liseyi 12 yıl önce bitirmışim

• quote:

Orijinalden alıntı: Leodex

okuldakiler burjuva sınıfından galiba arkadaş burnunu silsen noluyor köle sınıfınamı düşüyorsun iyiki liseyi 12 yıl önce bitirmışim

ya bir kerelik değilki dakikada bir burnum akıyor su gibi diyorum su su.şelale,ırmak.
  • nurofen cold iç yada herhangi psödoefedrin içeren bir ilaç
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leodex

okuldakiler burjuva sınıfından galiba arkadaş burnunu silsen noluyor köle sınıfınamı düşüyorsun iyiki liseyi 12 yıl önce bitirmışim

ya bir kerelik değilki dakikada bir burnum akıyor su gibi diyorum su su.şelale,ırmak.

Hocam hiç vakit kaybetmeden yarın erkenden Bir Üroloji doktoruna görünün.

Ciddi bir durum olabilir.

Geçmiş olsun.
  • Ayni durumdayim tam da finallerin oldugu haftaya denk geldi kahretsin. Yarin c vitamini ve nurofen alip dinlenecegim.

• Gribal duruma bagli gelismisse sorun degil..bilakis tikanmasindan iyidir..ayrica sure uzamaya basladiysa doktora gorun..muhtemelen saman nezlesidir..

• beyler gitmedim okula sağlık ocağından geliyorum 1 tane sprey,nurfoen cold mu ne o dediğiniz şeyden birde acetylcystein 600 trem gibi bişe verdi bunu suya attım çözündü içtim beyler tadı aynı portakal ve asitli.yani yemekle bile yerim tadı güzel baya.kadın hepsine tok dedide ben açk arnına içtim şimdi yicem yemek hadi by inş yarına iyileşirün
  • haha ulan ilaçları kullanmıştım azaltmıştı ama geçirmemişti bir ara gerçekten burnuma peçete sokmuştum daha kötü olduydu dersin ortasında burnumdan peçete fırlayacaktı hahaha ulan beeeee
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.