Şimdi Ara

Yardım Edin! (Hamam Böcekleri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Işığı bir açtım 10 tane ordan oraya kaçıştılar. İstila etmişler mutfağı. Şimdiye kadar bir tane görmedim bu gün mü girdi bunların hepsi? Babalarının mutfağa gibi ordan oraya koşturuyolar. O diil acaip alerjim var gördüğüm yerde kaşınmaya başlıyorum. Böcek resmine bile bakamam. Öldüremem ya! o kadar uyuz oluyorum görünce. bide uçuyolarmış Allahım ya! Ne yapılır bunlara 15 günde bir her yere ilaç sıkıyorum yaz gelince. Evde bir tane mayetik var böceklerin gelmemesi için ses çıkartıyor ona rağmen geliyorlar. Bu nasıl iş arkadaş.

Arkadaşlar nasıl çözülür bu sorun. Askerdeyken fare gelirdi koğuşa. Bölük komutanı yiyecek sokulmasını yasaklamıştı. O günden sonra bir tane fare görmemiştik. Bunlardada böyle önlemler varmıdır gelmemeleri için.

Böcek yemi demeyin. Evin her yerinde 30 tane var en az. 2 ayda bir yeniliyorum.

Yok mu bunlardan kurtulmanın bi çaresi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simple -- 9 Temmuz 2008; 22:22:35 >

• Arkadaşım bizdede var geceleri çıkıyor meretler... Raid in spreyleri var yada detan onlardan al gördüğün girdikleri deliklere felan sık direk felç olurlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Trio

Arkadaşım bizdede var geceleri çıkıyor meretler... Raid in spreyleri var yada detan onlardan al gördüğün girdikleri deliklere felan sık direk felç olurlar

Yok arkadaşım ilaçla ölmüyorlar şerefsizlerin üzerine sıktım ilacı kaçtılar yine. Mtfakta bulaşıkları toparladım, çöpü attım bakalım gelcekler mi gerçi erzak dolabı var ona gelirler heralde. Yok mudur bunlara jkesin çözüm birde dizanteri falan yayıyorlarmış
  • Raid böcek yemleri var..Onlara aynı kulube gibi giripi yemi yiyoyorlar ordan çıknca bir süre sonra nalları dikiyorlar. Al birkaç tane at mutfaga ölsünler..Marketlerde vardır sanırım.
  • BİZDEDE ÇOK ÇIKIYODU ECZANEDENMiydi neydi biryerden ilaç aldık suyla karıştırıyon evi komple ilaçladık şimdi eve sinek girmiyo doğru düzgün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali277 -- 9 Temmuz 2008; 22:36:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolpowtolpow

Raid böcek yemleri var..Onlara aynı kulube gibi giripi yemi yiyoyorlar ordan çıknca bir süre sonra nalları dikiyorlar. Al birkaç tane at mutfaga ölsünler..Marketlerde vardır sanırım.

Evin hryerinde var onlar normalde 6 ay gidiyor ben 2 ayda bir değiştiriyorum. Ya bu kadar önleme karşı hala burdalar benim aklıma acaba bağışıklık mı kazandılar diye geliyor.
  • Peki bir şey sorucam konu hakkında bilgisi olan varsa. Bu raidin böcek öldürücü ilacından sıktım mutfağa. Bütüm gıda maddelerinin üstü kapalıydı. Yalnız doğal olarak ambalajlarına ilaç bulaştı. Belli bir süre geçtikten sonra ilaç etkisini kaybeder mi yoksa ambalajların yıkanmasımı gerekiyor? Mesela havalandırsam zararlı kimyasal maddeler uçar mı? Çünki un falan var ne kadar ambalajın içindede olsa onu tutan birisinin eline bulaşacak daha sonrada una. Sizce çöpe atıyım mı mutfakta ne varsa?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evi hatta apartmanı komple ilaçlatmadan kurtuluş yolu yok malesef. Oda 6-7 ay sürüyor, sonra yine çıkıyolar. Senede 2 defa ilaçlatma şart.
  • quote:

Orjinalden alıntı: XR9

Evi hatta apartmanı komple ilaçlatmadan kurtuluş yolu yok malesef. Oda 6-7 ay sürüyor, sonra yine çıkıyolar. Senede 2 defa ilaçlatma şart.

+1. en iyi çözüm yöneticiyle fln konuşun apartman komple ilaçlansın.
  • Bizim eski evde ayenn sizinki gibi felaket oluyordu ne zaman mutfağa gitsem fırının altında 4-5 tane çıkıp kaçışıyorlardı bi de uçuyorlardı,çok iğrenç görünen hayvanlar yaw çok.................

Yardım Edin! (Hamam Böcekleri)

Çözüm bulamadık malesef çok ilaçlattık neredeyse ilaçtan kendmiz zehirlenecek duruma geldik ama köklerini kurutamadık............
  • Burdakiler uçmuyor, ama çok hızlı koşuyor
  • quote:

Burdakiler uçmuyor, ama çok hızlı koşuyor

bizimkiler zıplıyor
  • quote:

Burdakiler uçmuyor, ama çok hızlı koşuyor

Yakında uçarlar dostum çok ciddiyim 3-4 sene yakından haşır neişr olduğum için hal ve hareketlerini gözleme imkanı buldum , hatta bu konuda discovery channella bağlantıya geçtim Doğduktan sonra kabuk değiştirene kadar uçamıyorlar , bi gün bi tanesini tam ezecekken bişey yaptığını farkettim eğildim bi baktım üzeirndeki şeffaf kabuktan kurtulmaya çalıştığını gördüm ,kurtulur kurtulmaz havalandı uçtu gitti,şoka uğramıştım o an

• Antalya' da yaşıyorum ve Antalya resmen bu hamam böcekleri tarafından istila edilmiş durumda. Caddede yürürken bakıyorum kanalizasyon kapaklarının etrafında onlarcası dolaşıyo. Tehlike hissedince hemen kapak deliklerinden içeri kaçıyolar. Ara sıra eve de giriyo o kadar hızlılarki yakalayıp öldürene kadar canım çıkıyo. Bu hamam böcekleri inanılmaz bir mutasyon kabiliyetleri var. Belirli bi ilaca karşı hemen bağışıklık kazanıyolar. Bu yüzden kullandığın ilaçları değiştirmeni öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.