Şimdi Ara

Yardım edin (dikkat hataları/deneme havası vs.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ne zaman deneme çözsem hatalarımın tamamına yakını, özellikle matematikte çok çok basit hatalar oluyor. En zor soruları bile yapıp en kolay soruda saçma salak işlem hatalarından gidebiliyorum. Bunun yanında deneme çözerken kendimi o havaya sokamıyorum, zaten deneme boyu normal hiç oturamıyorken müzik de dinlemeye başlıyorum, yiyecek/içecek vs vs

Var mıdır derdime bir derman?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu an evde olduğumuz için baya rahat olabiliyor öğrenciler. Denemeye girerken ciddi bir şekilde gir. Gir diyorum yap demiyorum. Bu saatten sonra deneme gerçek sınav provası olmalı. Pijamayla çözme. Masanı temizle. Bitesiye kadar da bir şeyle ilgilenme. İstersen boş boş bakış kağıtla fark etmez. Basit hatalar için de genel denemeden ziyade branş denemeye odaklan. Analizlerini sağlam yap. Hatalar hep kendini verememekten. Bana kalırsa, hataların varkenki netlerle hatalarının olmadığını var saydığın netleri kıyasla sıralama olarak. Çok önemli bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi queenlala -- 19 Mayıs 2020; 3:41:29 >
  • Ben söyle yapıyordum
    Sabah uyanıp sınava gider gibi duş alıp kahvaltımı yapıp hazırlanıyordum
    Denememi alıp normalde ders çalıştığım ortamdan farklı bir ortama gidip denemeyi orda çözüyordum, salon veya mutfakta mesela
    Bu şekilde çok verimli oluyor diğer türlü ben asla ders çalıştığım yerde denemeye odaklanamazdım
    Tıpçı abinden bir tavsiye
  • ben yemek falan yemiyorum ama çok dikkat hatası oluyo 21*5 e 75 der mi insan
    1-2 tane yapsam çok takmam yine de ama 5-6 tane çıkıyo bazen bi çözümünü bulamadım son ana kadar soruyu çözüyorum işlem hatası -yi unutma vs gibi hatalarsan gidiyo soru
  • hocam bu mantıklı normalde ancak çok kardeşim var, hepsi de enerjisini atamadığından delirmiş durumda. bundan dolayı içeri geçemiyorum

• queenlala kullanıcısına yanıt
    hocam yapıyorum bunların çoğunu ama çok çabuk sıkılıyorum. özellikle türkçeye geldiğim anda bayılıyorum
    yine de teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.