Şimdi Ara

YARDIM EDIN COK ACIL YOKSA BENI BIDAHA GOREMEZSINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar pc coktu laptopta cokuk simdi turkix live cd ile laptoptan yaziyorum cunku pc deki eth kartini tanimiyo sizden istegim su gerekenler
    1 adet herhangi windows isletim sistemi yuklenmis bilgisayar
    1 adet disket surucu
    1 adet disket

bunlar var ise disketi bilgisayarda yedekleyin sonra disket surucuye sag tiklayin bicimlendir deyin burda bicimlendirme turu gibi bisi var hani hizli sil tam sil gibi bisi var bide baslangic disketi olustur yaziyor hah baslangic disketi olustura tiklayin ve altta tamama basin yada bicimlendire simdi o kutucuklar dolunca disket surucuye cift tiklayin daha sonra en ust tarafta bulunan araclara tiklayin ordan klasör seceneklerine tiklayin ve 3 adet sekme var 2. olana tiklayin ve gizli dosya ve klasorleri goster birde gizli dosya ve klasorleri gosterme var dosya ve klasorleri gostere tiklayin ve tamam deyin eger tikli ise yine tamam deyin simdi disket surucude bazi dosyalar cikti masaüstüne bir klasor olusturun ve disket surucudeki tum dosyalari o klasore atin daha sonra o klasore sag tiklayin ve gondere basin orda sikistirilmis dosya ve klasor gibi bisi var ona tiklayin ve rapidshare ye upload edin ve upload ettiginiz bu dosya linkini bana gonderin lutfen bunu yapin size cok minnettar kalirim

• sen başlangıç disketi istiyorsun galiba ???
  • xp cd si yok mu sende

uzun iş ya ben uğraşamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dealer82 -- 18 Ocak 2006 2:12:43 >
  • iyide bu kadar açıklama yapmana gerek yoktuki

başlangıç disketi desen yeterdi ama bununla format atamazsın sana söylim dizin değiştiremezsin a: dan açılır c : ye geçiremezsin .... bunun için microsof un sitesinde başlangıç disketi oluşturmak için setup var ve 6 tane disket lazım ama yinede buyur upload yaptım

http://www.hemenpaylas.com/download/95450/msdos.rar.html

*** olan yer hemen paylas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 18 Ocak 2006 2:19:51 >
  • eyvallah gizli dosyalar da dahil mi yanliz rar desteklemiyor bu turkix sunu zip yaparmisin

benim istedigim su c sürücüsüne format atmak zaten xp cd si dosyalari harddiskte var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usta_AsH -- 18 Ocak 2006 2:23:36 >
  • buyur zip olanın adresi ve gizli dosyalarıda açıp zipledim

vardı bende disket ama senin için yenisini yaptım

http://www.hemenpaylas.com/download/95471/msdos.zip.html

hemen paylas
  • abi demin 6 disket falan diodun turkix denen lanet sey nforce aygitlari ile hic uyumlu degil usb yi de calistirmiyor ben laptoptan bu dosyalari telefona aticaktim N-GAGE telefon böle o kadar super ki anlatamam hicbir driver istemiyor yanlizca isletim sistemi usb suruculerini tanisin neyse pc deki tanimadi zati nforce eth kartini da tanimadi dedim hay baslarim dedim telefona bi arkin verdigini attim seninkinde 1 dosya vardi bu bozuk die atmadim neyse exe li bisiler kurcak ole caliscak dedi telefonda bombos 64 mb lik hafiza var 256 ve 1 gb lik olanlar varda onlar dolu heralde 1,44 mb lik 6 disket desen tas catlasa 10 mb falan olur yani rahat sigar benim istedigim c ye format atmak bi klasoru f ye tasimak f de bulunan isletim sistemini calistirmak bunun icin hangisi gerekiyor
    not : f surucusu harddiskte olan bir sürücümdür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ishal oldum cok acıl yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

buyur zip olanın adresi ve gizli dosyalarıda açıp zipledim

vardı bende disket ama senin için yenisini yaptım

http://www.hemenpaylas.com/download/95471/msdos.zip.html

hemen paylas
    bu arada gizli dosyalar nedir??? yani gizli dosyalarin adi nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usta_AsH -- 18 Ocak 2006 3:21:56 >
  • abi bu gizli dosyalari da zipin icine koy ama gizli olarak koy olmadi cunku senin son yaptiginda
  • windows u olan yazılımın üzerine kurarsan verilerine ulaşırsın

format atacaksan bu başlangıç disketiyle olmaz o iş benim dediğim microsoft un sitesindekini alacaksın 6 disket olanı .. ve bu setup halinde gelir setup dan kurarken sisket 1 disket 2 diye ister ..

tam yapmak istediğinide anlamadım ama neyse...

gizli dosyaları açtım ama gizli olan dosya göremedim ben ne var ne yok attım o şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 18 Ocak 2006 3:32:06 >
  • ya dedigim su
    windows acilmiyor tam windows xp deki mavi kutucuk olayi baslarken mavi pencere geliyor ve hemen restartliyor pc kendini olay böyle oluyor haa bazen mavi pencere gelmiyor hos geldiniz yazisi cikinca orda donuyor ben cokecegini anlamistim ve xp cd sinin tum dosyalarini kopyalamistim harddiske benim harddisk c d e ve f sürücüleri var f surucusune atmistim simdi ben windowsu acamiyorum sadece laptoptan telefona atiyorum telefonu da floppy olarak kullanabiliyorum...
  • bu kunuda sana şunu önerebilirim bilgisayarını yeniden başlat siyah ekranda f8 e bas başlatma seçeneklerinden çalışan en son ayarları seç açılacaksa o şekilde açılır yoksa açamazsın başka türlü tek çare format

bide windows u kopyaladım diyosun sen ğc yi bi yolla açıp o şekilde onarmayı mı deneyeceksin o şekilde olmaz o sana bi xp cd si lazım başka alternatifin yok

msn e gelme imkanın varsa görüşelim nihat1551@hotmail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 18 Ocak 2006 3:53:53 >
  • demin windows acilmisti bende o cesaretle hemen baslangic disketi kurdum ama disk 1/0 error please replace disk and press any button gibi bi uyari cikti bu ne demek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.