Şimdi Ara

YARDIM EDİN ARKADAŞLAR. BABAMI İKNA ETMEM LAZIM.OFFF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bizde bi lada var 95 model leşi çıktı artık. babam inat ediyo yok senelerdir almıyo araba.. anlamadım gitti.. tak etti artık canıma. çok yakıyo heryerinden ses geliyo tamire versen bi araba parası gider... bişey oluyo götürüyoz yaptırmaya neresine el atsak bi sorun çıkıyor. başka arabaya binmem diyo nası bi anlayıştır anlamadım. annemde babamda diyo 14 senedir kahrımızı çekiyo diyo. e naapıyım çektiyse çekti tamam artık sanki evcil hayvan yaa... miladı doldumu gider yenisi gelir...bende dedim lada bakıyım bari. 7-8 bine 2004 model ebjeksiyonlu ladalar var. onlardan alalım bare.. kredi hesaplattırdım 370e geliyor 2 sene... çok iyi bi rakam bende yardım ederim diyom inşallah aklına yatar. yaa ne söylityimde ikna olsun yaa.. arba çok pis yakıyo benzin yetiştiremiyoz off of

aslında 2003-2004 model güzel araşlar var temiz 12-13. bine ama taktı lada diye. bari 2004 model felan onlaro gösteriyim belki ikna olur.... nasıldır diicem ama nası olduğu belli. lada işte...

• çok yakıyorsa yakıtını tek tek hesapla....
    yeni araçla yakacağını hesapla aradaki farkı v.s göster o zaman çelersin belki aklını..
  • Puhahaha

quote:

e naapıyım çektiyse çekti tamam artık sanki evcil hayvan yaa...

buraya çok güldüm, Allah da sizin yüzünüzü güldürsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

Puhahaha

quote:

e naapıyım çektiyse çekti tamam artık sanki evcil hayvan yaa...

buraya çok güldüm, Allah da sizin yüzünüzü güldürsün

yaa evet aabi çok ciddiyim yaa varmı böyle bişey
  • Bence senin baban sosyalist.
    Kapitalist olsaydı hem ladaya binmezdi hemde her sene yeni bir arabayla degiştirirdi
  • bendede 88 lada var hala satamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: [ Chery ]

Bence senin baban sosyalist.
    Kapitalist olsaydı hem ladaya binmezdi hemde her sene yeni bir arabayla degiştirirdi

• Kahrımızı çekti demek ne demek ya

Parasını verdik bindik, bu kadar
    Sanki oraya buraya bedava götürdü getirdide kahrımızı çekti

Eşek mi la bu sırtına yükle yükü getirip götürsün

Babanın düşüncesi beni gerçekten güldürdü, Allah'ta sizleri herdaim güldürsün kardeşim.

İnşallah babanı ikna edersin..

• quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Babanın düşüncesi beni gerçekten güldürdü, Allah'ta sizleri herdaim güldürsün kardeşim.

İnşallah babanı ikna edersin..

genelde onu aslında annem söler babamda bi bakıma destekelr
  • senin babanda benimkinin cinsinden. bence hiç uğraşma ikna edemezsin. para biriktirmeye başla kendine araba almaya bak.
  • babam arabasından memnunsa afedersiniz ama bana .... yemek düşer.

ben böyle bir teklifte bulunsam,bana vereceği cevap aynen şu;git daha iyisini sen al,daha iyisine sen bin.benim arabam bana yetiyor.

maddi olanaklarınızı bilmiyorum ama yeni araba almak babanızı maddi olarak sıkabilir,bu yüzden böyle bir geçiştirme yapıyor olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EIRP

babam arabasından memnunsa afedersiniz ama bana .... yemek düşer.

ben böyle bir teklifte bulunsam,bana vereceği cevap aynen şu;git daha iyisini sen al,daha iyisine sen bin.benim arabam bana yetiyor.

maddi olanaklarınızı bilmiyorum ama yeni araba almak babanızı maddi olarak sıkabilir,bu yüzden böyle bir geçiştirme yapıyor olabilir.

şu anki durumumuzu biliyorum çok rahat alabiliriz.. ayrıca git kendin al diye sert biir cevap vermeyeceğinden eminim. sadece evlenince alırsın felan bikaç lakırdı eder o kadar,arada ediyor da... şu an ev alma niyetindelerdi ama vazgeçtiler.yaklaşık 1.200 tl'yi gözden çıkartan biri bir araba için ayda 300 tl'yi gözden çıkarabilir ama bi türlü laf anlatamıyorum...ayrıca araba babamın, benim felan o tür muhabbetlere girmeyiz. araba ailenindir. yeri gelir ablamlara veririz, yeri gelir ben giderim, yeri gelir hep beraber... şahsen ben kendime güvenemiyorum. bi marutti alıyım diyorum ama onldarda çok dandik... yarın konuyu iyice açıcam bakalım sonuç noolacak...

quote:

benim arabam bana yetiyor.

evet ona yetiyor ama cebimize yetmiyor. ben onu bizi düşünerek böyle birşeye kalkışıyorum.. araba çok fena. çok feci benzin yakıyor.. neresini tutsan elinde kalıyor.. hurdaya çıkartsam 2000 tl verseler havada kaparım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 4 Nisan 2009; 4:31:15 >

• Ver telefonunu babanı arayım

Duygusal bir bağ oluşmuş babanla arabası arasında.

Her şeyi mantıkla açıklayamazsın.O şekilde mutluysa dokunma.Yanmasını bekle (şaka, Allah korusun)

• babanı ancak bu aracın araç muayeneden (tuvturk) geçemiyeceğini ve aracın cezalı duruma düşeceğini söyleyerek ikna edebilirsin
  • Bari Vega filan al de, daha güzel vs dersin..
  • 2003 model ladalara bakıyorumda sanki 25 yaşındalar
  • göçmenmisiniz?genelde lada ile bağı vardır kullananların bizde de 93 te sıfır lada samara vardıüstüne 30 tane araba aldık adam üstüne geçirmemiş aracı bize trafik cezası geldi geçen.şimdi aracı arıyoruzbence lada aldırma artık hyundai accent vb gibi bir sürü araç var biraz fiyat çıkınca kredi kartına taksitle bile alabilirsin.bırak sen kendine araç al pederin bağı bozulmasın aracıyla:)
    cok sinir bozucu bir durum olmalı.8 9 milyara toyota corollada bakabilrsin.
  • sende eski ladadan kurtulayım demişsin 2004 ladaya bakıyosun baban değiştirmemekte haklı aracını
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.