Şimdi Ara

Yardım edin, akıl verin bana (kız mevzusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta önce adamın tekiyle kavga ettim. Sevgilimin yanında oturuyordu, çok da yakınlardı birbirlerine. Omzuna dokunup kalkmasını rica ettim, "çek lan elini" demez mi.. Tabiri caizse "dövdüm" bende. Kaşını ve dudağını patlattım, yüzü şişti.

Sevgilim konuşmadı benimle. 3-4 gün önce geldi yanıma, güldük eğlendik eskisi gibi. Ondan sonraki günler bir iyi bir kötü davrandı bana. Bir gün iyi, bir gün soğuk olmasının ardından, "Ya bana "bitti artık, uğraşma" de ya da gel eskisi gibi olalım" dedim. Sadece "uğraşma" dedi gitti. 3 yıllık sevgilim. 3 yılı bir çocuğu dövdüm diye bitirdi. Onu mu seviyordu? 3 yıllık şey böyle kolayca biter mi lan

Hayatımdaki ilk sevgilim, koskoca 3 yıl. Sadece "uğraşma" demesinde bir anlam aramalı mıyım?

Hayatımda ilk defa ayrılık acısı çekiyorum. Sevdim lan, cidden sevdim, bir yerleri kalktı sevince, bir gün iyi bir gün kötü davrandı bana o olaydan sonra

Ne yapacağım şimdi, unutmaya mı çalışayım, kızgınım, üzgünüm, yıllar sonra ilk defa ağladım, ne zaman şans bulsam içiyorum ilk defa yaşıyorum aşk acısını

• 3 yıl içinde kaçıncı ay aldatmaya başlamış, onu öğren.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • üzüldüm be kardeş. ama o nedenden dolayı bittiğini düşünme. bahaneydi o. bunu düşün ve tiksin lütfen ondan. bazen sevgiden daha önemli şeyler vardır seviyorum diye herseyi affetme derim geri dönse de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin adına üzüldüm dostum uğraşma demiş işte kızlar duygusal senin orda adamı dövmen ağırına gitmiş demekki çok kurcalama diyor.

seninle 1 hafta içinde iletişim kurarsa bişey yok demektir kurmazsa sen bi yokla olmazla olmayacağı varmış demekki
  • Çocugun niyeti kotumuydu peki?nie dovdun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Neighbourhood

2 hafta önce adamın tekiyle kavga ettim. Sevgilimin yanında osuruyordu , çok da yakınlardı birbirlerine. Omzuna dokunup kalkmasını rica ettim, "çek lan elini" demez mi.. Tabiri caizse "dövdüm" bende. Kaşını ve dudağını patlattım, yüzü şişti.

Sevgilim konuşmadı benimle. 3-4 gün önce geldi yanıma, güldük eğlendik eskisi gibi. Ondan sonraki günler bir iyi bir kötü davrandı bana. Bir gün iyi, bir gün soğuk olmasının ardından, "Ya bana "bitti artık, uğraşma" de ya da gel eskisi gibi olalım" dedim. Sadece "uğraşma" dedi gitti. 3 yıllık sevgilim. 3 yılı bir çocuğu dövdüm diye bitirdi. Onu mu seviyordu? 3 yıllık şey böyle kolayca biter mi lan

Hayatımdaki ilk sevgilim, koskoca 3 yıl. Sadece "uğraşma" demesinde bir anlam aramalı mıyım?

Hayatımda ilk defa ayrılık acısı çekiyorum. Sevdim lan, cidden sevdim, bir yerleri kalktı sevince, bir gün iyi bir gün kötü davrandı bana o olaydan sonra

Ne yapacağım şimdi, unutmaya mı çalışayım, kızgınım, üzgünüm, yıllar sonra ilk defa ağladım, ne zaman şans bulsam içiyorum ilk defa yaşıyorum aşk acısını

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.