Şimdi Ara

YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaslar ardream mage icin sizce elesium mu yoksa lightng erenion mı? bi karar veremedim hem kitlesin hem cok vursun istiyorum:) bi yardım ederseniz evinirim ve kupeler hakkında kısa bilgi verrirseniz cok mutlu olurum.Şimdiden teşekkürler

• Elisium al..Küpeleri SSE yap yapabiliyorsan +1 +2 +3 sse yap..hem defansın hemde hp artar..yüzükler rom alma rol al derim warsa gücün hem hp daha fazla hem defans..EP +1 yap çok deli hp verir..Gücün warsa iron belt al :) defans ve antidefanslardan güzel işler yaparsın..elisiumla cristal setmi giyiliyordu tam bilmiyorumda o inte göre olan kıyafetlerin +8 +9 unu bul güzel iş yaparsın
  • +8 elixir
  • quote:

Orjinalden alıntı: jahny

Ya arkadaslar ardream mage icin sizce elesium mu yoksa lightng erenion mı? bi karar veremedim hem kitlesin hem cok vursun istiyorum:) bi yardım ederseniz evinirim ve kupeler hakkında kısa bilgi verrirseniz cok mutlu olurum.Şimdiden teşekkürler

ya ben ring olarak imir düşünüyorum buarada sse dediğin nedir:D bilgim pek yokta onun icin bide elesiumun kitleme olasılıgı lightng erenion kadar wamı onuda soylersen sevinirim +8 elexir dien arkadas elexir kitlemior yaw:(
  • nasıl kitlemez o adamın resistine baglı degişir.
  • offfffffffff kimse yardım etmio kafayı yicem:( elexir alıp acaba e.p mı alsam kalan paramla
  • bende elixer +8 ve ep almaya bak hiç mage oynamadım ama öyle daha mantıklı gelio bakrasak:
    elixer staff +8 olduundan hem lr dmg fazla hem staf damage fazla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım edebilir misiniz?
    21 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım edin
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.