Şimdi Ara

yardım eder misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tercih konusunda 2 tane daha konu açtım ama pek yardım eden olmadı benim 20 bin bütçem var alfa 147 seat ibiza pejo 307 arasında kaldım bu arabalar hakkında bilgisi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 3 araba içinde ben her türlü 147 tercih ederdim. 147 1.6 ts düşünüyorsunuz herhalde. Bu motor normal 1.6 lardan biraz daha fazla yakar, sesi güzeldir. Onun dışında alfalar biraz narindir, alacaksanız bir alfistiden almaya gayret edin. Arabasına iyi bakmış, bakımını aksatmamistirlar.

• forumlarına baktım alfalrın dogru söylüyosun hocam çok temiz araçlar ama 25 26 istiyolar ki 2004 modellere yani gerçek 147ler ya o fiyat yada arkadaşlar biraz tok satıcı. 307 yi 20 bin liraya temizini bulabilir miyim malum sitede 22 23 hatda 24 e kadar çıkıyolar

araçda bel altı kısmi yerlerde boya var motor % 78 çıkmış bide arka bagaj kapagı sorunlu telde 19 diyo daha da düşer gibi araçla ilgili bi fikri olan var mı ?
  • Alfanın donanımını tam bilemem fakat örnek verdiğiniz ilandakine yaklaşık fiyatlara 307 Premium'lar var. ESP, ön/yan/perde havayastıkları, çift bölgeli elektronik-otm.klima, yağmur sensörü, park sensörü vs. donanımı oldukça zengindir. 110 hp 1,6 HDi düşürebilirseniz az yakar, güzel kaçar.

Alfa donanımdan ziyade dış tasarım açısından daha çekici, ona bir şey demem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 24 Mart 2014; 15:54:12 >
  • işin açıkcası 307 yönünden yüzüm gülüyo 2 akrabamda satıyo 19 a birisi premium digeri xr olması lazımdı ama ne biliyim orayı saglama aldıgım için midir yoksa alfa da beni çeken bi şey oldugu için midir bilmiyorum 147 lere çok sıcak bakıyorum 4 5 kişiyle konuştum hiç biri arabasıı bilmiyo nerde boyası olup olmadıgını bile bilmiyolar şimdi onlar böyleken gidip arabalarına 20 lira baglamakda ahmaklık olacak

Orijinalden alıntı: ELPas0

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-sahibinden-bakimli-kazasiz-alfa-romeo-147-135749634/detay

araçda bel altı kısmi yerlerde boya var motor % 78 çıkmış bide arka bagaj kapagı sorunlu telde 19 diyo daha da düşer gibi araçla ilgili bi fikri olan var mı ?

Hocam ilanda kazasiz diyor ama adam sag on fari degistirmis. Cok dikkat etmedim ama sag arka far da bi garip duruyor.

• sağ tarfda boya var dedi çizklerden dedigim gibi bunlar nasıl araç sahibi anlayamıyorum kimi arasam ya tam bilmiyorumda ya işte şöyleydi sanırım diyolar ee hani nerde alfistler bana niye denk gelmiyo arabasını anlatabilen
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.