arkadaşlar, win xp home edition kurulu bir pc ve bir notebook var
pc usb adsl modemle internete bağlanılıyor
iki pc yi çapraz bağlı (1-3, 2-6) ağ kablosu ile birbirine bağladım, ev ağı sihirbazını kullandım ama birtürlü ağda birbirlerini görmediler. ip leri otomatik olunca olmuyor, 192.168.0.1 , 192.168.0.2 verince ping atıyoruz olmuyor istek zaman aşımına uğradı yazıyor. anlayacağınız yapamadım.
başka bir cihaz olmadan nasıl bağlantıyı paylaştırabilirim
bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim
dostum paylaşım ayarlarını ve internet paylaşımını kontrol et. bilgisayarlara ip ver ve tcp/ip modulunu yukle (bunu ip verdıgın yerden ekle butonuna basarak yapıyorsun) daha sonra internet bağlantı paylasımını yap bilgisayarlar birbirlerini gorup internete cıkacaktır.
quote:
Orjinalden alıntı: destroyer_online
dostum paylaşım ayarlarını ve internet paylaşımını kontrol et. bilgisayarlara ip ver ve tcp/ip modulunu yukle (bunu ip verdıgın yerden ekle butonuna basarak yapıyorsun) daha sonra internet bağlantı paylasımını yap bilgisayarlar birbirlerini gorup internete cıkacaktır.
öncelikle yardımın için teşekkür ederim internet bağlantısı paylaşımı açık, güvenlik duvarları kapalı, tcp/ip den ip veriyorum yukarıda yazdığım gibi, Varsıyılan ağ geçidi boş duruyor.
bu haldeyken bağlanmadı, başka birşeyler yapmam gerekiyor mu acaba???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme