Şimdi Ara

YARDIM ÇİN 6300 E FLASH ATMA :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ÇİN MALI 6300 E USB DEN FLASH ATMAK İSTİORUM HANGİ PROGRAM İLE YAPABİLİRİM.YARDIM LÜTFEN.....

FLASH BULDUM ATICAK PROGRAM YOK. J.A.F. İLE DE ATAMIYORUM ÇÜNKÜ BOX ve P-KEY İSTİYOR....

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberger -- 4 Ağustos 2008; 17:11:32 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberger -- 4 Ağustos 2008; 17:12:11 >

ama inşallah halledersin.

|AC/DC|Iron Maiden|Kiss|Metallica|Nickelback|Muse|Guns N'Roses|Duman|Deep Purple|Three Days Grace|Airbourne|
    |Supernatural|How I Met Your Mother|The Big Bang Theory|Game of Thrones|
    PSN:ulas_ulas
  • çin malından bahsediyosun jafla yüklemeye kalkıyoosun box +pkey olsada atamassın o cihaz jaf üzerinden flash

çin malı telefonların imeisini degiştiren bi program var o flashta atıyor herşeyide yapıyor

adını hatırlamıyorum ama

SpiderMan Box sadece 3??usd ı‎st‎ıyene tekde alı‎r

Z3x editor Özellikler 120usd

1.6 ÇIKTI
    MTK6205 desteği eklendi
    - MTK6225, MTK6226 daki problemler giderildi
    - Arama sistemi yenilendi
    - DEgği‏tir, exele kay‎t exelden yukle seçeneği eklendi
    - Sözlük geçmi‏i ve yükl‏me eyönetici eklendi
    - Sözlük editörü eklendi (split, edit, load/save from/to XLS/DIC)
    - Font editor deği‏tirildi
    - Bir çok yeni dil eklendi (türkçe dahil)

http://balakci.com/satis/index.phphttp://www.gsmdevleri.com/wbb2/hmportal.php
    Bu sitede box var bu boklar yardımı ile çin mallarının içinde ve sisteminde gerekli düzenlemeler yapılabiliniyor.Hatta menü isimlerini kendine göre değiştirebiliyorsun.İstersen bir bak yararlı olur herhalde
    Ekdeki fotoğrafları incele orada çeşitli bokslar var MTK 6225-6227-6226 bunlar bütün çin mallarına uyarlar

BÖYLE BİR BOOK VAR BUNU TAMİRCİLR KULLANIYORLAR İMEİ ÇAKMAK VE DİĞER İŞLER İÇİN AMA FİYATI PAHALI DİYE DUDUM...BİLGİLERİN

YARDIM ÇİN 6300 E  FLASH ATMA  :(

Arkadaşlar yukarıdaki mesajda verdiğim boxlar sayesinde telefonun her şeyini değiştirebilirsiniz.İsterseniz menü adlarını siz belirlersiniz.Bu aletleri telefon tamircileri kullanıyorlar...Kendim yapacağım dersen 3-5 arkadaş toplanıp bu box dan alıp ortak kullanıcaksın. Yada tamircilere 20ytl imei için bayılacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 7 Ağustos 2008; 16:41:01 >

5700 EXPREES MUSİC 1GB HAFIZA KARTI..LG 735 DOKUNMATİK EKRAN-ANYCOOLLT818-NOKİAN95 8GB-NOKİA N8- LG 3/D MAX---SAMSUNG GALAXY s2---Galaxy S3---Galaxy S4---Huavei Mate6---Note2----Note3---Şimdi NOTE4......VE SONUNDA LENOVO P70---LENOVO VİBEX2-NOTE4-S7 EDGE-NOTE8-SAMSUNG GALAKXİ S20 PLUS- IPHONE 14 PRO MAX

• spiderman in box olmadan flaş atan sürümleri var...
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.