Şimdi Ara

Yardım:) character almak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fazla uzatmak istemiyorum.Oyuna tekrardan dönmek istiyorum ama character kasmak istemiyorum.Bu yüzden 85 level character almak istiyorum.Tavsiyelerinize ihtiyacım var sizce alırken nelere dikkat etmeliyim?

• Tavsiye olarak ne istediğini pek anlamadım ama.Alacağın karakter aldığın kişinin üstüne olduğuna emin ol.Ve kesinlikle nüfus kağıdı fotokopisi iste.Klasik oyunun cd key'ini de istemeyi unutma.
    Eğer karakter klas'ı olarak sorduysan o senin bileceğin iş.
  • Character anlamında yardım istemedim.Yani sorun çıkarmı böyle işlerde falan diye merak etmiyor değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menethil

Character anlamında yardım istemedim.Yani sorun çıkarmı böyle işlerde falan diye merak etmiyor değilim

Valla satıcının niyeti kötüyse çıkar tabii neden çıkmasın.Sonuçta Blizzard karakter ve hesap satımını yasaklamış bir kere.Adamın üstüneyse hertürlü geri alır.
    Burda satıcının niyeti önemli yani.Ben asla almam mesela karakter.
  • Teşekkür ederim.Kafam karıştı biraz :P
  • Riskli tamamen karşındakine bağlı. Referansı olan daha önce başkalarıyla alışverişi olan biri olmasına dikkat et.
  • Mesala benim gibi birine rastlarsan hiçbir problem yaşamassın,ayrıca bir arkadaş kazanmış olursun :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç bulaşma hocam o işlere. Al kas temizce için rahat olur hem 2 ayda kasarsın zaten. Riski almana değmez ama illa alıcam diyorsan bu işte sağlam referansları olan kişilerden al.
  • Sağlam kişileri nerden bulabilirim peki? Bide şu blizzardın yaptığı bir alet vardı onu kullansam gene sorun olurmu?
  • quote:

Sağlam kişileri nerden bulabilirim peki? Bide şu blizzardın yaptığı bir alet vardı onu kullansam gene sorun olurmu?

Authenticator mu? Onu kullanırsan sorun olmaz isterse keylogger olsun.
  • önemsiyosan feats of str achievementlarına dikkat etmelisin bence geri kalan herşeyi kendin kasıp elde edebilirsin.
  • Eski characterimde pvp titlesi bile vardı archivement peşinde değilim sadece düzgün bir characterle girip 1-2 saat ter atim pvp pve farketmez:):) Şimdilik hardcore düşünmüyorum zaten:) O aletten alırsam hertürlü sorunu engelleyebilirmiyim?
  • quote:

Eski characterimde pvp titlesi bile vardı archivement peşinde değilim sadece düzgün bir characterle girip 1-2 saat ter atim pvp pve farketmez:):) Şimdilik hardcore düşünmüyorum zaten:) O aletten alırsam hertürlü sorunu engelleyebilirmiyim?

hayır
    bazı kötü niyetli yazılımlar senin girişini bloklayıp senin girdiğin authentication kodunu 15 20 sn içinde senin yerine kullanıp yine yapacaklarını yapabilirler
    senin ruhun bile duymaz server down falan diye düşünürsün
  • Bizim Guildde 85lvl druid var bir tane. Jattabra ismi. Sahibi oyunu bıraktığını söyledi. Zodd nicki buradan mesaj atıp ulaşabilirsin. Satıyor mu satmıyor mu orasını bilemiyorum ama güvenilir bir insan olduğunu söyleyebilirim. karakteri henüz yeni 85 olmuştu. Guildce pvp bg yapıyoruz bu arada. Direk 1-2 saat akşamları takılabileceğin bir ortamın olur alırsan charı. Herkes donanım haber forumundan.
    Arkadaşın ismi Çağatay bu arada.
    Kolay gelsin.
  • bence sıfırdan bir hesap aç ve kas. 30 günde 85 lvl oldum. günde ortalama 3 saat oynayarak hemde. ha dersen 85 oldunda itemin achilerin ne durumda? tamam yok. ama oda yavaş yavaş olur. karakter al-sat işleri bence çok saçma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.