Şimdi Ara

yardim..cd yazma problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 gun oncesine kadar bir problem yoken nero ile yazmaya calistigim son7-8 cd'de bazi problemler var.

cd yakma islemini normal olarak yapiyor makine, tum process normal ilerliyor.
    hicbir hata vermiyor ve basariyla bitirildi diyor yakma islemi.

cd'yi writerdan alip kullanmak istedigimde karsima cikan sorun, cd icinde verilen data kadar yakilan yerin tamamen kullanildigi fakat cd iceriginin, icinin tamamen bos oldugu. ici bombos fakat yer olarak doldurulmus bir cd kaliyor elimde.

sadece 2 ya da 3 kez de bir cdye emulator oyunlari atmak isterken 690 kusur mb'lik bilgi koymusken karsima sadece 300 mb'lik kismini cikardi. neredeyse 70%'ini yazmadi diger parcalarin. (burada my computer penceresi icinde cd buyuklugunu 700mb olarak gosterirken cd iceriginde sadece 300mb civari bilgi oluyor).

iki adet writer bagli makineye. biri sony digeri asus.
    hangisini kullanirsam kullanayim tipa tip ayni sorunlar cikti.

ozellikleri degistirdim. multisession ozelliklerini degistirdim, normal ozellikler ve seceneklerle+farkli sekiller, ozelliklerle de denedim olmadi yani hemen hep ayni sorunla karsi karsiya kaldim.

yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

• ıde kablolarının degıstır ve neronun surumu yukselt olmazsa nerodan baskaprogramda deneyebılırsın clone cd gıbı
  • peki bu dediklerini deneyecegim hocam.

baska cozum var midir, acil halletmem lazim bunu.
    fikri ya da cozum onerisi olan baska arkadaslar var mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 diske yazma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.