Şimdi Ara

Yardım: Banggood ve para iadesi hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.342
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün Aleyküm, arkadaşlar ben banggood sitesinden hi8 pro siparişi ettim ancak ödemede sorun oldu ve site siparişi otomatik iptal etti. Site iptal edince bende siparişi iptal ettim. Ancak bu iptalin önemi yokmuş site ödemeyi çekiyormuş. Bende site iptal ettiğini görünce, siparişi iptal et butonuna bastım.

Ödemem çekilmiş ancak ortada ürün yok. İade edilmesi için ne yapabilirim? Mail attım ve bankayı falan aradım da ödeme alır mıyım acaba?

Bilenler yardım ederse sevinirim.

• site iptal ettiyse kartına iade düşer. Kredi kartıyla mı aldın?

Site iptal etti demişsin. site iptal ettiyse sen nasıl iptal ettin?
  • Aleykümselam,
    Banggood da hakkınız yenmez, müşteri hizmetlerine mail attiysaniz size dönüş yaparlar. Zaten atmasaniz bile paranız yatar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufo

site iptal ettiyse kartına iade düşer. Kredi kartıyla mı aldın?

Site iptal etti demişsin. site iptal ettiyse sen nasıl iptal ettin?

Ödemeyi sanal kredi kartı ile yaptım ödeme iptal edildi diye otomatik panele yansıdı. Baktım bu sanırım olmadı dedim siparişi iptal "cancel" tuşuna bastım. Mail attım meğersem sitenin iptal etmesi sorun değilmiş, sipariş onaylanmış ama site öyle mesaj veriyormuş. Ödeme sorunu var sanırsam.

Mail attım ödemeniz yapılır dediler. 2-3 haftaya geri gelir dediler ancak bankayı aradığımda karşı taraf hiçbir işlem başlatmamış dendi.
  • Geçen hafta bende iade aldım gelmeyen bir ürün için, sanal kart ile almıştım, son mailden 2 gün sonra sanal karta para yatmıştı. Bana da 2-3 haftayı bulur demişlerdi. Sizinde o kadar sürmeden yatar umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesla496

Geçen hafta bende iade aldım gelmeyen bir ürün için, sanal kart ile almıştım, son mailden 2 gün sonra sanal karta para yatmıştı. Bana da 2-3 haftayı bulur demişlerdi. Sizinde o kadar sürmeden yatar umarım.

Kaç günde yatmış oldu hocam?
  • walter13 kullanıcısına yanıt
    3. Günde yatmıştı ancak hafta içiydi ve bayramdan önceydi belki onun etkisidir.
    Bir de miktar küçüktü, onun da etkisi olur mu bilemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.