Şimdi Ara

[YARDIM] Araç fiziği ve yapısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 3TH3M

Dostum Istedigin Arac paketini falan sec ben sana onu ucretsiz vereyim. Hem de su var asset store da cok kaliteli detayli kitler var. Sen en uygununu en gercekcisini bul bana linkini at.

Bu benim yeni kurdugum ekibimizin discordu Sen de Oyun gelistirirken karsilastigin sorun, hata ve istwdigin fikir ve istekleri paylasmak icin ekip ariyorsan beklerim. :

https://discord.gg/KMZ2xkh

Yasal olmayan yollara başvurmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasal olmayan seye tabi ki basvurmam. Yasal olmayan seyi soylerseniz daha iyi bir sekilde uyariyi anlarim. Hocam tahminimce bu ekip isi icin uyardiniz. Yoksa bu yasal degil mi? Yapan baska kisiler de vardı...

---
    Heee Bu assetleri bedavaya verme isi mi yasal merak etme :)) Sonuna kadar yasal hem de istemeyen kullanmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3TH3M -- 14 Aralık 2017; 19:20:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3TH3M kullanıcısına yanıt
    Sonuçta para ile satılan bir şeyi başkasına veriyorsunuz ve içerik oluşturucu bu işten para kazanmıyor,

Yasal mı sizce?

Bu arada cevap yazarken alıntı yapın veya cevap ver butonuna basın, cevap yazdığınız kişiye bildirim gitsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClimbDown

Sonuçta para ile satılan bir şeyi başkasına veriyorsunuz ve içerik oluşturucu bu işten para kazanmıyor,

Yasal mı sizce?

Bu arada cevap yazarken alıntı yapın veya cevap ver butonuna basın, cevap yazdığınız kişiye bildirim gitsin.

Para ile satin alip destek olacagim. Verecegim istedigi asseti. dostum sen iyi niyetli isen bisey demem ama zorlamayin asabileşirim.

• Grand tourismo serisinde bahsettiğiniz tüm detaylar vardı. Turbosundan kamber kaster açılarına, vites oranlarından diferansiyele kadar vardı. Nasıl yaparız dersen, bildiğim kadarıyla bunları bize sağlayan bir kütüphane yok. Yazılabilir mi, bence yazılabilir. Ben yazıyor olsaydım, olmasını istediğim tüm bileşenler için ayrı bir sınıf yazardım. Örneğin turbo sınıfı, bu sınıfta bir turbo ile ilgili tüm detayları yazardım. Sonra motorun tüm bileşenlerini bir araya getireceğim bir motor sınıfı. Daha sonra motor, şanzuman ve diferansiyel sınıflarını kullanarak son hareketi elde ederdim. Bu şekilde katmanlı bir yapı ile tüm araç mantıksal olarak kurgulanabilir.

• 3TH3M kullanıcısına yanıt
    İyi niyetli olarak söylemiştim ama bir sorum var,

Sinirlenirsen ne olacak söyle bakayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClimbDown

İyi niyetli olarak söylemiştim ama bir sorum var,

Sinirlenirsen ne olacak söyle bakayım?

Hakimiyeti kaybedip yiyecek ne olacak baska. Sinirlenirim bak diye ovune ovune yazmak zaten basli basina ayni bir kafa gerektiyor.

• ClimbDown kullanıcısına yanıt
    Sinirlenirsem Konuyu Silecekdim. de Bu mesaj dan hep yanlis anlasiliyor. gieuntulu ya da aesli soyleseydim boyle olmazdi. cunku gulerek soyledigim sey yanlis anlasiliyor

• Baxa kullanıcısına yanıt
    Sen bi aradan çekil. Her seye yazmak zorunda degilsin. Seni ilgilendirmeyen konuya yazma

• quote:

Orijinalden alıntı: 3TH3M

Sen bi aradan çekil. Her seye yazmak zorunda degilsin. Seni ilgilendirmeyen konuya yazma

bak tekrardan hatirlatmis olayim, Forum nedir nasil kullanilir. Organize isler izlediysen baska versiyonunu hatirladin zaten.

Neye ne zaman ne sekil mesaj atacagimi kimseye sormam, forum kurallarini oku , yasak olan bir sey varsa sikayet edersin ama forum da actigim konu benim ozelim kimse yorum yapamaz kafasina sakin ha gitme.

Tekrar ediyorumki daha iyi anlayasin kurallar icinde istedigimi istedigim zaman istedigim yere yazarim bunu engellemek senin gorevin degil.!

• Konuyu uzatmayalım da konu benim degil. zaten buraya konu nedem acariz tartisip herkesden fikir almak icin vs. vs. Ama sen burda benim mesajimla baska birisi arasindaki olaya karisiyorsun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.