Şimdi Ara

Yardım:Ağ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

evimizde kablosuz bir modem ve iki laptop var. Yani modeme iki laptoptan kablosuz ağ yoluyla bağlanıyoruz. Yalnız şöyle bir sorum var: Mesela karşı tarafın internette ne yaptığını görebilmemiz (örneğin, messenger konuşmaları ya da girilen siteler, ya da ziyaret edilen sayfalar vs) mümkün mü?

• evet mümkün.
  • nasıl peki? cok mu profesyonel olmak gerekiyr:) anlatırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

evet mümkün.

çok faydalı bir paylaşım oldu kumandanım.

bu nasıl oluyor peki, bu neydi adı eee ekran takip eden virüs adı herneyse
    virüs mü kullanacağız yani. neydi bunun adı acaba birşey keydediyordu ama

hani klavye tuşlarını takip edip logluyordu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speakerphone2010 -- 28 Nisan 2010; 15:48:11 >

• arkadaşımız nasıl olacağını sormamış ki, sadece mümkünmü demiş bende gereken cevabı verdim.

Keylogger diye tabir edilen bir sürü yazılım var, ama dikkat edin trojan uygulamalarından söz etmiyorum. BURADAN bir çok bu amaca yönelik yazılımları bulabilirsiniz. Bu tür yazılımlar antivirüsler tarafından "zararlı" sınıfına girdiğinden kurulum ve çalışma aşamasında sıkıntı çıkarabilir. Bu yüzden kurarken antivürüs yazılımınızı devre dışı bırakıp daha sonra HARİÇLER listesine eklerseniz rahat rahat çalışmasını sağlayabilirsiniz. Nasıl kullanılacağı konusunu da uzun uzun anlatmamı istemezseniz sevinirim. Armut piş ağzıma düş zihniyetine biraz karşıyımdır !

• evet keylogger dediğin gibi. şimdi görünce tamam dedim. şimdi hepsini merka eden bir üye için ancak bu tarz birşey lazım olsa gerek.
    ama bu program da yani takip edeni takip edilen pzosiyona sokuyor gibilerinden bir yazı okumuştum daha önce.
    bu trojan oluyorsa trojan da trojanı çekiyormuş haberin olsun. midyata giderken evdeki mi eldeki bulgurdan olma, yoksa pirinç miydi?
  • oncelikle cevabınız için çok teşekkürler. bu key logger ı karşı tarafın bilgisayarına mı kurmak gerekiyor peki?
    yani mesela ag yoluyla bir baglantı mı kuruyor mu? ben eger kendi bilgisayarıma kurarsam o karşı tarafı nasıl etkileyecek ki? sorularım cahilce gelebilir cunku bilmiyorum konuyu cidden.. cevaplar icin simdiden tesekkurler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dumper ağ bulmuyor yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ??cevap yok mu ki.
  • bende daha çok hack için yazılmış bir program vardı, öncelikle truva atını bilgilerini almak istediğiniz bilgisayara gönderiyorsunuz, gönderdiğiniz dosyaya gömülü truva atı bilgisayarda saklanıyor ve sizinle internet üzerinden hedef bilgisayar arasında bağlantı kuruyor. daha sonra program işlemlerinden istediğinizi seçiyorsunuz, truva atı da karşı bilgisayarda çalışıp gerekli verileri buluyor ve size gönderiyor.

çalışma prensibi bu, fakat işin sakat kısmı bu truva atları anti virüs ve anti spyware yazılımları ile yakalanıyorlar, hem dosyanın ilk kez gönderilmesi / yerleştirilmesi hem de rutin taramalarda bulunuyorlar. bu sebeple güncel, daha bu anti virüs programlarının datasına geçmemiş truva atı oluşturmanız / oluşturan program bulmanız gerekiyor. ayrıca eklemeliyim ki bu programları yazanlar, yayınlayanlar, paylaşanlar elbette içine koymuşlardır bu trojanlardan, tekin yazılımlar değillerdir.

• hımm yani illa ki karsı pc'ye bi dosya mı gondermek gerekiyo baglantı kurmak icin..onun dısına olmaz mı
  • bildiğim kadarıyla trojan olmazsa olmaz, başka türlü işletim sistemi ve program verilerine ulaşamazsınız.
    bir gece çaktırmadan bilgisayarı açıp msn değilse de internet geçmişine ulaşabilirsiniz, silmiş ise harddisk kurtarma programları ile silinen dosyalara erişebilirsiniz, ama silinmiş çok fazla dosya olacağını ve bunların %100 geri dönüşümünün zor olduğunu da belirtmeliyim.

hack yolu ile, sadece bilgileri değil, karşı bilgisayar açıkken direk ekranını bile izleyebilirsiniz ama tabii ki illegal bir yöntem ve daha önceden belirttiğim gibi tekin değil bu işler. kendiniz için kullanırken sizin bilgisayarınız da saldırılara maruz kalabilir, üstelik sizin kullanacağınız gibi değil, direk zarar vermeye yönelik saldırılar olur (sitenin birinde resimli anlatım vardı, programı kullanan kişi önce şifreleri çalıyordu, sonra da harddisk'e format atıyordu)

kumandan'ın verdiği sitede spy isimli programlarda bahsettiğim ekran izleme özelliği olanlar var, tam bakmadım ama ihtiyacınızı görürler herhalde. tek sorununuz veri akışını sağlayacak dosyayı karşı bilgisayara yüklemek. bir gün, usb bellek ya da cd, ya da msn ile boştaki bilgisayarın güvenliğini kapatıp ekleyebilirsiniz, birkaç yazılımı indirip deneyin, hem tecrübelerinizi yazarsanız bilgilendirici bir paylaşım olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.