arkadaşlar 2 gün önce superonline adsl hizmetini yalın internete taşıdım. taşıdıktan sonra internetim kesildi. yeni kullanıcı kodu şifre gönderdiler. şuan 0,7 mbps hızını geçemiyorum. superonline hatta problem olmadığını modemin eski olduğundan desteklemediğini yeni modem göndereceklerini söylediler. modemim airties 205. özelliklerinde adsl2+ desteklediği söyleniyor. ayar konusunda superonline yardımcı olmuyor. yeni sistemde ayarlar otomatik oluyormuş bu modemin değişmesi gerektiği söylendi. tabi ses hizmetide alamıyorum şu an. sorum şu: hız için modemde değiştirebileceğim bir ayar var mı?
şu an 1 mbps de. Hattın 8 i kaldırır arayın söyleyin.
modemde bu değerin yazdığını söyledim. hat normal modeminizde sıkıntı var dediler.
sıkıntı onlarda sana 1 vermişler.
2 kez aradım teknik desteği. ikisinde de bizden 8 çıkıyor sizde sorun var diye ısrar ettiler yeni modem gönderecekler ama kim bilir ne zaman gelir. şimdi tekrar arıyorum bakalım ne diyecekler. çok teşekkürler.
kapıma modemin gelmesi uzun sürdüğü için bugün sakaryadan kocaeliye gidip modemimi değiştirdim. (modem değişiklik süreci de çok sıkıntıydı.) yeni modemde de durum aynı 1 mbps hat hızı gözüküyor. artık sinirden bağırdım çağırdım tekniktekilere. benimle görüşürken defalarca hızı 1 den 8 e yükseltti ama bende görünen hala 1. şuan arıza kaydı oluşturdu bana geri dönüş yapacaklarmış sözde. 4 gündür bıktırdı beni superonline.
hız sorunu halen çözülmedi. arıza kaydı başlatıldı dün bugün hallettik dediler hız aynı. aboneliğimi iptal ettirmeye karar verdim. kaç gündür sinir ettiler adamı. böyle bir durumla karşılaşıp iptal ettiren var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme