Şimdi Ara

yardım!!!'activate bluetooth using fn+f2 or radio on/off switch'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dell 1525 e format atıp (atmaz olaydım) tekrar vista kurdum.Herşey tamam ancak şu bluetooht olayını halledemedim.Driverini bulup kuruyorum fakat "activate bluetooth using fn+f2 or radio on/off switch"diye bir uyarı veriyor ve kurulum yarım kalıyor.fn+f2 tuş kombinasyonu çalışmıyor...ustalar bi el atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbain_ -- 18 Haziran 2008; 23:00:30 >

• aradan uzun zaman geçmiş ama çoğu forum sitesinde cevap bulamamış dell 6400 de de aynı sorunu yapıyor
    biosta wireless diye bir bölüm var oradan enable veya disable yapabiliyorsunuz.
    enable yaptınız mı hatta hotkey bölümü var fn+f2 de hangisinin etkin olması istediğinizi seçebiliyorsunuz
  • hocam dell in en illet yanı bu işte. arkadaşın dediği gibi format öncesinde bios kontrolu yapman gerekir. ayrıca yine formta öncesi bluetooth anahtarının açık olması gerekir. ve driverleri dell in bir sıralaması var ona göre yüklenemen gerekir. he ben bunların hepsini yaptım mı? evet ama yine kuramadım. dell destek i bi ararsan iyi olur diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.