Şimdi Ara

''YARDIM''a ihtiyacım var Grid Ve Conquest

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar öncelikle 2 gündür Grid ve The Lord Of The Rings Conquest konularına sorularımı yazdım yardımcı olunması için ama kimse cevap vermede o yüzden yeni konu açma gereği duydum ve bu yüzden kimse lütfen ana konudan devam ediniz gibi şeyler yazmazsa sevirim.
    1. Sorum The Lord Of The Rings Conquest te Hero olarak oynamak istermisiniz diye ekran çıktğında hiç bir şekilde Yes Veya No diyemiyorum ekrandaki yazı belli bir süre sonra kayboluyor.Seçimi nasıl yapacağım acaba?
    2. Sorum ise Race Driver Grid hakkında bu oyunda takım arkadaşı nasıl alacağım oyunda bulamadım 2 Tür aynı arabam olmasına rağmen alabilmiş değilim takım arkadaşı.

Edit : imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voilet -- 5 Mart 2009; 16:26:09 >

• yes veya no demekiçin sağ ve sol yön tuşlarını kullan ama bence conquest oynama hiç çok saçma orta dünyada 6 tane büyücü var 1 bölümde 20 tane öldürüosun bug manyağı oyun havada uruk-hai ler uçuyo faramir var oku yok mal bi oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: thecosmiclighthouse

yes veya no demekiçin sağ ve sol yön tuşlarını kullan ama bence conquest oynama hiç çok saçma orta dünyada 6 tane büyücü var 1 bölümde 20 tane öldürüosun bug manyağı oyun havada uruk-hai ler uçuyo faramir var oku yok mal bi oyun

Anladım hocam teşekkürler cevabın için zaman geçirmek için girdim öyle bakınıyordum merak ettim birazda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.