Şimdi Ara

[Yardım] 3.5 mm PC Jackını Dişi Splitter İle Ayırdım Ancak Biri Çalışırken Diğeri Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar;

    Bilgisayarımda video kaydı yaparken hem kulaklıktan ses almam hem de harici mikrofonumdan kayıt yapmam gerekiyor. Başlıkta da belirttiğim gibi bunun için PC'de tek olan 3.5 mm jack girişini aşağıdaki linkte verdiğim dişi splitter ile ayırdım ancak ne pc de ne de telefonda ses alabiliyorum. Kulaklıktan ses geliyor ancak ses kaydı cihazların kendi mikrofonundan oluyor. Anlayamıyorum bir türlü yardımcı olabilirseniz sevinirim.

    Sık sorulan sorularda bu bahsettiğim özelliğin telefonlar için olmayacağını yazıyor ancak PC için herhangi bir şey söylenmemiş.

    Ürün.https://www.aliexpress.com/item/Ugreen-3-5mm-Audio-Splitter-Cable-for-Computer-Jack-3-5mm-1-Male-to-2-Female/32829490755.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.659d4c4dfR0FXJ







  • Hocam bilgisayarın ses ayarlarından kayıt sekmesinde takılı olan mikrofon cihazların gözükür. Genelde iki tane cihaz gözükür bir tanesi bilgisayarın dahili mikrofonudur diğeride harici olarak taktığın mikrofondur.
    2 cihaz gözüküyorsa bi cihaz takılı değil diğeride takılı olarak gözükür. Harici mikrofonu taktığın zaman iki cihazda aktif olarak gözükür.
    Tek bi cihaz gözüküyorsa, harici mikrofonu takıp çıkar ve kayıt sekmesinde bi değişiklik oluyormu diye gözlemle.
    Eğer hiçbir hareket yoksa splitter sıkıntılıdır başka bi splitter ile tekrar denemeni öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.