Şimdi Ara

Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi süre sonra yaşadığım yerde bi turnuva düzenlenecekmiş. Bizim de haberimiz oldu. Arkadaşlarla takım kurduk ama bizden daha iyi takımlar var. Taktik ve önerileriniz var mı? Ne yaparak, nasıl bi taktik yaparak kazanabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Darius alın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Solo topa Darius alın teq atar kazanırsınız

şaka maka iyi bir takım kompozisyonu kurun mesela malphite - yasuo ikilisini kullanabilirsin tflerde güçlü champlar alın late game herolarıda olabilir ve ranked 5vs5 atarak alışmaya çalışın.
  • Alırız hocam teşekkürler. Adamlarda gold 1 falan var cok iyi oynayan. Biz o kadar iyi değiliz önünü nasıl kesebiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: İşi Olmayan Adam

Alırız hocam teşekkürler. Adamlarda gold 1 falan var cok iyi oynayan. Biz o kadar iyi değiliz önünü nasıl kesebiliriz?

Tr'nin yarısı eloboost lige bakmayın geçen bronz 2 adamın diamond 5 adamı yendiğini gördüm takmayın kafanıza oyuna odaklanın alın oyunu
  • Adamı tanıyorum eloboost değil baya iyi oynuyor. Ona focus yaparak engelleyebilir miyiz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım
    18 yıl önce açıldı
    Yardım
    3 yıl önce açıldı
    YARDIM!!!
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4-4-2 en güzeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: İşi Olmayan Adam

Adamı tanıyorum eloboost değil baya iyi oynuyor. Ona focus yaparak engelleyebilir miyiz?

lige göre focus yapmayın role göre adc ye apcye focus yapın supa yada tanka değil
  • Tamam hocam teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.