Şimdi Ara

YARDIM !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yha arkadaslar bnm bilgisayara daha 8 gün önce format atıldı ilk günler jet gibiydi sonra dayım bna ücretli bir virüs programı yükledi ondan sonra bilgisayar yine jet gibi ama OYUNA GİRİNCE birden donuyor oyun ve pc bu oyunlardan biri :MİNECRAFT LÜTFEN YARDIM Şimdiden saolun .......

Orijinalden alıntı: lakeboard

Yha arkadaslar bnm bilgisayara daha 8 gün önce format atıldı ilk günler jet gibiydi sonra dayım bna ücretli bir virüs programı yükledi ondan sonra bilgisayar yine jet gibi ama OYUNA GİRİNCE birden donuyor oyun ve pc bu oyunlardan biri :MİNECRAFT LÜTFEN YARDIM Şimdiden saolun .......

Selam
    Oyun hususunda yardımcı olamayacağım ama oyun oynayan arkadaşlar size yardımcı olacaklardır..

Benim uyarmak istediğim şey; Eğer hakikaten yardım istiyorsanız, yazdığınız Başlığı değiştirin. Yöneticiler bu başlığı görürlerse konunuzu silerler kardeş..
    Kolay gelsin..

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Orijinalden alıntı: lakeboard

Yha arkadaslar bnm bilgisayara daha 8 gün önce format atıldı ilk günler jet gibiydi sonra dayım bna ücretli bir virüs programı yükledi ondan sonra bilgisayar yine jet gibi ama OYUNA GİRİNCE birden donuyor oyun ve pc bu oyunlardan biri :MİNECRAFT LÜTFEN YARDIM Şimdiden saolun .......

Selam
    Oyun hususunda yardımcı olamayacağım ama oyun oynayan arkadaşlar size yardımcı olacaklardır..

Benim uyarmak istediğim şey; Eğer hakikaten yardım istiyorsanız, yazdığınız Başlığı değiştirin. Yöneticiler bu başlığı görürlerse konunuzu silerler kardeş..
    Kolay gelsin..

KARDESİM BN SADECE MİNE CRAFT DEMEDİMKİ BÜTÜN OYUNLAR DA KASIO İSTERSENİZ SOLEYEYİM BİLGİSAYARIMIN İŞLETİM SİSTEMİNİ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım.
    21 yıl önce açıldı
    Yardım
    5 yıl önce açıldı
    (((acil yardım)))
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

kasmayan zamana sistem geri yükleme yap ekran kartı driveri güncelle vs.olmassa temiz bir format ..

kardeş dediğini yapıcaktım ama sadice bugünü gösterio geri yüklemede formattan baska cözüm vrmı
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.