Canlı Yayın
Yapay zekayı oyun gibi kullanıyor ve çılgın fikirleri test ediyoruz. İzleyici yorumlarıyla şekillenen interaktif yayında ilk soru: İstanbul'un enerji ihtiyacı %100 güneşten karşılanabilir mi?
Şimdi Ara

Yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlık için kusura bakmayın, bulamadım bi türlü Teknik sorunum yok ama, cahilliğime verin. Öncelikle bi oyunum vardı, silmiş sağolsun dayım. Bazı siteleri engellemiş falan. Engelli siteleri açtım. Ayrıca bi dosyayı gizlemiş, araştırdım çoğu kişi silmememi söyledi. Her neyse dayım oyunu açtığımda telefonuna bildirim gideceğini söyledi. Saçmalıyor mu yoksa ciddi mi? Ciddiyse de bildirim gitmemesi için ne yapabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum

Orijinalden alıntı: Rimely

Başlık için kusura bakmayın, bulamadım bi türlü Teknik sorunum yok ama, cahilliğime verin. Öncelikle bi oyunum vardı, silmiş sağolsun dayım. Bazı siteleri engellemiş falan. Engelli siteleri açtım. Ayrıca bi dosyayı gizlemiş, araştırdım çoğu kişi silmememi söyledi. Her neyse dayım oyunu açtığımda telefonuna bildirim gideceğini söyledi. Saçmalıyor mu yoksa ciddi mi? Ciddiyse de bildirim gitmemesi için ne yapabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum

o senin oyunu tekrar yüklememen için bunu demiştirtir sen merak etme mesaj gitmez.
    Hı bu arada windows veya apple bilgisayar sistemlerinde böle bir şey yoktur ama sen o oyunun ismini söle ben araştırır sana sölerim

• Eheh teşekkür ederim. Oyunun adı S4 League.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÜstadRespect -- 10 Temmuz 2012; 21:15:04 >

İşi bilen adama, yapması gayet basit bir durum..

Kendi bilgisayarıma Keylogger kurarım, server olarak da E-Mail adresime yönlendiririm ve cep telefonumdan istediğim yerden bilgisayarım da kim ne yapmış, nerelere girmiş, ne zaman açmış ve ne zaman kapatmış gibi durumları izleyebilirim..

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

İşi bilen adama, yapması gayet basit bir durum..

Kendi bilgisayarıma Keylogger kurarım, server olarak da E-Mail adresime yönlendiririm ve cep telefonumdan istediğim yerden bilgisayarım da kim ne yapmış, nerelere girmiş, ne zaman açmış ve ne zaman kapatmış gibi durumları izleyebilirim..

Büyüksün Abi. Ciddiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÜstadRespect -- 10 Temmuz 2012; 21:23:54 >
    21 yıl önce açıldı
    Yardım
    5 yıl önce açıldı
    YARDIM!!!
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.