Şimdi Ara

Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • iOS 5.01 jailbreak li iPhone 4 kullanıyorum. Telefonda bir arıza oluştu ve restore yapmayı denedim binbir türlü hatadan ve başarısız denemelerden sonra şimdi telefonu DFU moda alamıyorum veya pc ye tanıtamıyorum. Ayrıca telefonu normal şarja takıncada şarj olmuyor. Çok az bir şarjım kaldı ve zamanım tükeniyor.

Ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun, telefonu garantiye götürürsem garanti dışı kalıcak jb den dolayı. sorun şarj aletinde ise telefona bakmadan değiştirirler mi? veya jb yi nasıl gizleyebilirim bir yardım edin telefon kapanmadan ne yapmalıyım

Orijinalden alıntı: TaRg

iOS 5.01 jailbreak li iPhone 4 kullanıyorum. Telefonda bir arıza oluştu ve restore yapmayı denedim binbir türlü hatadan ve başarısız denemelerden sonra şimdi telefonu DFU moda alamıyorum veya pc ye tanıtamıyorum. Ayrıca telefonu normal şarja takıncada şarj olmuyor. Çok az bir şarjım kaldı ve zamanım tükeniyor.

Ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun, telefonu garantiye götürürsem garanti dışı kalıcak jb den dolayı. sorun şarj aletinde ise telefona bakmadan değiştirirler mi? veya jb yi nasıl gizleyebilirim bir yardım edin telefon kapanmadan ne yapmalıyım

jb den dolayı garanti dışı kalmaz rahat olun, ayrıca eğer kablo orjinal değilse bu sorunu yaşayabilirsiniz. İsterseniz orjinal kablo bulursanız onunla deneyin, olmazsa garantiye gönderin
  • iphoneservismerkezim.com
    Yardım
    5 yıl önce açıldı
    (((acil yardım)))
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.