Şimdi Ara

***YARDIM***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BAZEN PC İM KENDİ KENDİNE RESET ATIYO O NEDEN OLUYO OLABİLİR??????????????????????????

• işletim sistemin nedir?pc ne yeni bir yazılım veya donanım kurdun mu?reset atmadan önce mavi bir ekran çıkıyor mu?
  • İşlemcin fazla ısınıyor olabilir.Isı değerlerini hem biosta hemde yazılımsal olarak bi kontrol et
  • birçok sebebi olabilir. eğer yeni bir donanım aldıysan güç kaynağın yetersiz kalıyor olabilir. işlemcin fazla ısınıyorsa zarar gelmesin diye reset atıyor olabilir bilgisayar. sen bi de sonanımını yaz derim.
  • 1 . Bilgisayar Özellikleri

2. Powerdan Kaynaklanıyor Olabilir

3. İşlemcin Isınıyor Olabilir (Everest Programı İle Bakabilrisin)
  • SAYMAKLA BITMEZZ KI
  • yok pc ye kurduğum yazılım veya donanımdan olcanı sanmam çünkü format attıktanm sonra da kendi kendine atıyodu reset
    i işletim sistemim xp

işlemcim ısının yo olabilir bende bunu düşündüm bi onada bakarım

yeni donanım olarakda bir tek ekran karetıy la ram almıştım etki medebilirmi

donanımımda
    512 mb ram
    128 mb atı ekran kartı
    p4 1.73 işlemci
    asus anakart
    40 gb harddisk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    Yardım
    12 yıl önce açıldı
    yardım
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eeeeeeeeeeeeee şimdi ne olacak
  • Powersupplyın kaliteli birşey olmasını öneririm,çünkü sistemde cdrom-cdwriter-dvdwriter kombinasyonları var ise bunlar çok fazla güç çeker,iyi bir psu (aopen,asus)sorunu çözacağini düşünüyorum.
  • yeni aldığın ekran kartı ve ram i takmadan dene bakalım sorun devam edecekmi
  • deneyemem çünkü eskilerini deiştirdim onları verdim bunları aldım
  • bugun pc nin içini açtım anakarta dokunduğumda anakart cıokl sıcaktı ondan olabilirmi
  • büyük ihtimalle fanlarında bir sorun var.
  • Bazen en basit çözümü de düşünmek gerek kusura bakma ama sormam lazım bilgisayar hava almada vermede bi sorun yaşamıyor dimi?Bilgisayarın arkası bir duvara ya da engele 20-30cm'den daha yakın olursa içerdeki sıcak havayı dışarı üfürmekte güçlük yaşayabilir ve ısı problemi olabilir.Tozdan da olur bazen ama sen yeni bişeyler alıp taktığına göre problem bunlarda değilse Psu'da olabilir kaldırmıyodur bilgisayarı PSU..Anakart ısınıyor olduğuna göre akla en yakın gelen sebep bilgisayarın içindeki hava sirkülasyonunun yeterince iyi olmaması olabilir ancak.Everest kurup değerleri bi söyle bakalım belki de sadece kuruntu yapıyosundur
  • ya pc nin içindeki tozları sürekli temizliyorum ama kasanın arkası duvara 20-30 cm den daha da yakın bide onu denim artık düzelttim arasında 20-30 cm boşluk var bide onu denim ben olmassa yine msj atarım
  • Anakartın üzerindeki kondansatörlere bir bak, şişme varmı, sarı renkte bir sızıntı varmı...Kondansatörler anakartın üzerinde dikine duran silindirik şeylerdir...
  • tmm onada bakım ama sürekli kapanıyo sürekli bugun şimdi 7 defa peş peşe kapandı yaaaaaaaaaaaaaaaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.