Şimdi Ara

yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mayısta askere gideceğim arkadaşlar ben muayene olurken herhangi bi sorunum yoktu 3 sene önce muayene olmuştum tecil yaptıırmıştım şu anda ise burnumda et büyümesi var derin nefes alamıyorum birde sol dizimde menisküs çıktı bunları gideceğim yerdemi söyleyeceğimyoksa şubeye gidip söylemeye gerek var mı ve bunların bana ne gibi bi zararı veya yaarrı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tribüncü -- 1 Nisan 2010; 19:35:21 >

• arkadaşlar yok mu bilgisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tribüncü

mayısta askere gideceğim arkadaşlar ben muayene olurken herhangi bi sorunum yoktu 3 sene önce muayene olmuştum tecil yaptıırmıştım şu anda ise burnumda et büyümesi var derin nefes alamıyorum birde sol dizimde menisküs çıktı bunları gideceğim yerdemi söyleyeceğimyoksa şubeye gidip söylemeye gerek var mı ve bunların bana ne gibi bi zararı veya yaarrı olur

Birliğine giderken raporları yanında götür. Orda revide kontol olup spordan muhaf tutulursun.
    Öyle umuyorum yani bazen kafalarına göre nezle olan adamı muaf tutup bel fıtıgı olan adama bıle ordu jımnastık yaptırdıklarını gordum bızzat
  • menisküs olduğuma dair mr sonucu var elimde rapor filan yok ama ondan önemlisi ben burnumdan neefs alamıyorum özellikle koşunca ve yorucu bi işte nefes nefese kalıyorum burnumda ki et galiba çok büyüdü kulaklarım tıkanıyor derin nefes almaya çalıştığımda kulaklarım tamamen tıkanıyor öksürük tutuyor bunalrı da gideceğim yerdemi söyleyecem arkadaşım da da aynı sıkıntı vardı komando oldu orda ki muayende söylemedi sonra anlaşlınca refüze edildi ve kızmışlar galiba ona niye söylemedin diye
  • askeri hastaneden de rapor alıp sınav olurken vereceksin.seni komando yapmazlar o zaman.sivil hastane raporları sayılmıyor.gidip askeri hastaneden alacaksın.
  • kardeşim sağolasın bigiler içinde benim sınavla alakam yok ben mayısta normal 15 ay yapacam şubede tekrar muayene olayım mı diye sordum gittiğin yerde söyle dediler yinede içimde terddüt oluştu o yüzden sordum komando olup omamak önemli değilde ben bu diz ve nefesle o eğitimi nasıl yaparım orası önemli işte o yüzden merak edip sordum neyse hayırlısı bakalım nerey düşecezde gitiiğim yerde söylerim
  • inşallah zorluk çıkarmazlar.komando olursan zaten sağlık taramasını detaylı yapıyorlarmış.orada kesin bakıp seni başka göreve verirler.komutan da laf etmez heralde.bir bağırır geçer en fazla.başka ne yapsın zaten.ama hala gideceğin yer belli değilse askerlik şubene bir telefon açıp sor ne yapmalı diye.adamlar cevap veriyorlar hemen ilgilenip.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım!
    6 yıl önce açıldı
    YARDIM!!!
    2 hafta önce açıldı
    Yardım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlısı bakalım gideceğim yerde söylerim
  • dün şubeyle görüştüm sınıfın belli olduktan sonra gel sevk verelim dedi hastaneye
  • sivilde raporunu al gittiğin birlikte revire çıkıp doktora göster spor istirahati alırsın eğitimlerden ayırırlar
  • aynen gitmeden 1 hafta önce falan verecklermiş zaten sevki
  • yanında sivilden raporun olsun daha uğraşmana gerek kalmaz
  • mr sonucu elimde zaten
  • grade 1 dejenerasyon,sıvı artışı filan bişiler yazıo
  • gitmeden burundaki eti aldır zor bir operasyon değil
  • şu anda sosyal güvencem ssk filan yok olsa aldıracaktım zaten
  • o zaman bütün sorunlarını bildir hocam sonra başın ağırmasın eğitimden muaf olursun ne güzel iste
  • bakalım hayırlısı ne ise o olsun şube sevk vercez dedi vermezse gittiğim yerde sölicem ne kadar dikkate alırsalar artık başka yapacak bişe yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.