iyice bomboş bir insan oldum saçma sapan hikayeler atıp kaç kişi bakmış diye takip ediyorum,insanların profillerini stalklıyorum karantinadan önce sadece güzel mekanlara gittiğimde hikaye atardım,fotoğraf paylaşırdım ve asla başkalarının profillerini incelemezdim hoşlanmadığım sürece şimdi herkesin profilini inceliyorum ve herkesin hikayesine bakıyorum sıkıntıdan tavsiye verin Allah aşkına
Bir boş iş daha söyleyeyim, YouTube kanalıma gir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
normal herkesin kafası dağınık bu aralar
yanı başımda duran kitaptan şu ana kadar sadece bir kaç sayfa okuyabildim
biran önce toparlanmalıyız
gel benim mat 2 ödevini yap çok sıkıldıysan
quote:
Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip
gel benim mat 2 ödevini yap çok sıkıldıysan
mat 2 ödevi demişken benim cumartesi halkla ilişkiler ve reklamcılık aöf online sınavım var ve hiç çalışmadım .d
quote:
Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO
mat 2 ödevi demişken benim cumartesi halkla ilişkiler ve reklamcılık aöf online sınavım var ve hiç çalışmadım .d
Alıntıları Göster
kolaydır la o. halk koyundur de geç. zorsa da çalış dünya kadar vaktin var
kolaydır la o. halk koyundur de geç. zorsa da çalış dünya kadar vaktin var
Alıntıları Göster
benden bir cacık olmaz tek yaptığım o beni niye terketti bu bana niye böyle dedi bu benim niye arkamdan konuştu niye maksimum 50 beğeni alıyor fotolarım vs. gibi saçma sapan şeyleri düşünüp ağlamak
quote:
Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO
benden bir cacık olmaz tek yaptığım o beni niye terketti bu bana niye böyle dedi bu benim niye arkamdan konuştu niye maksimum 50 beğeni alıyor fotolarım vs. gibi saçma sapan şeyleri düşünüp ağlamak
Alıntıları Göster
hmm
quote:
Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip
hmm
Alıntıları Göster
öyle işte
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme