Şimdi Ara

Yardıım !! Böle bi Sorun Yok ..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus PCI-E 6600LE ekran kartı
    200 GB Hardisk
    1024 RAM

ya arkadaslar allah rızası için bi yardım edin kafayı yicem cok az kaldı üstteki bilgisayara oyun yukledim hepsine giriyorum 2-3dk oyun oynannıo sonra HATA RAPORU GONDERME uyarısı cıkıo bütün oyunlarda denedim (COD 1-Age 3-Warcraft FRozen thorne vs..) hatta directx 9.0c sildim kurdum forceware sürümü 77,94 war resmi internet sitesinden 81, küsür bi şey war onu yukledim kurulmadı bi çözüm bulun ne olursunuz ....

• hata raporu gonderme uyarısını kapat sadece önemli uyarılarda kısmını acık tut nvidia yeni driver yukle öle bi dene olmazsa
  • olmuo olmuo olmuo kfayı yicem atıp kırcam makineyi offf off baska düşündüğün bi şey varmı hocam
  • yoq mu kimse yardım edicek yaw ?
  • selam .sanırım windowsun niyadı dolmuş. bas bi format yükle yeniden windowsu.
    esenlikler...
  • Arkadaşım üzülme ya, dur bakalım. Bu sorun muhtemelen driverlardan kaynaklanıyor, oncelikle bi anlat bakalım bu sorunu ne kadar zamandır yapıyor? Bir değişiklikten sonra mı bu hata meydana geldi?
  • hoca entegreli bi cd kullandık kurduk windows u sırayla güncellemeler falan sonra oyun kurdum bi kaçınıda agdan aldım agdan aldıgım oyunlarda bi tanesi warcraft TFT onu calıştırdım 5 dk geçmedi hata raporu gonderdi sonra cod da aynısı oldu dedim acaba agdan cektigim oyunlarda mı bi sorun var sonr swat 4 kurdum cd den pat gene aynı sorun sonra age3 ole dewam etti cıldırıcam walla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Midemde sorun var yardım edin :'(
    15 yıl önce açıldı
    OLMAZ BÖYLE Bİ PROBLEM
    18 yıl önce açıldı
    Değişik bi sorun. Sinyal yok
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigido06

selam .sanırım windowsun niyadı dolmuş. bas bi format yükle yeniden windowsu.
    esenlikler...

hoca windows yeni kurdum zaten kuralı 12 saat olmadı daha
  • Dediğim gibi, bişeylerin driverindan kaynaklı bunu yapıyor. Embedded windows yerine, normal bir windows cd si bulup da windows kursan? Bu sefer driverları official web sitesinden indir yukle, bir de boyle dene. Bir de, başlat/Programlar/Donatılar/Sistem Araçları/Sistem Geri Yükleme var, bilgisayarını daha önceki bir tarihe geri yükle. Adım adım denersin ondan sonra, driverları teker teker yükle. Once ekran kartını tanıt, oyunu oynamaya başla, baktın problem yok sonra sırayla devam et.
  • format kaçınılmaz diosunuz yani :D neyse benim içinde son care o gozukuo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.