Şimdi Ara

Yardııım Bodrum ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kısaca açıklamam gerekirse , 2 erkek arkadaş tatile gidiyoruz . Tercihimiz bodrum Gümbet oldu fakat daha önce ikimizde bodrumda bulunmadık .

Netten araştırmalarımza göre baya bi mekan club ve benzer eğlence yerleri bulduk . Aklımızda olan yerler bulunmasına rağmen Fikir almak istiyoruz .

Tecrübeli arkadaşlar ve bu yaz giden arkadaşlar bize yardımcı olabilrse seviniriz ve son oalrak en önemli şeylerden birisi de güncel fiyatlar hakkında bilgi almak istiyoruz.

Örneğin bu yaz Halikarnas Catamaran gibi gözde mekanlara gidenler ve diğer gittikleri gece club lerini ve fiyatlari belirtlerse ÇOOK yardımcı olurlar.
    Okuyan yorum atan herkese şimdidenn Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gentkhan -- 30 Temmuz 2015; 22:39:00 >

• Kardeş gümbet çok pahalı bir yer max bütçenizin 2 3 bin olması lazım, donunuza kadar alırlar ora da.
  • 2 bin bütçemiz var kardeşim . Daha da zorlayabilirz gerekirse . Yeter ki güncel fiyatlari ve mekanları bilelim giden akradaşlar varsa . Yorum için teşekkrüler
  • upp !! upp !!
  • Marmarise gidin Apart tutun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 98 den beri bodrumda yaşıyorum.gümüşlükteyim.yardımcı olmaya çalışayım elimden geldiğince..

yaşını bilmiyorum ama gümbet gençlere hitap eden kop bi koydur.bodrumun en şaşalı bölgesi diyebilirim.ve gelen yabancıların çoğu gümbeti tercih eder.yani ingilizceniz fena değilse yabancı hatun götürme şansınız çok yüksektir..

mekanlar ve fiyatlara gelirsek,sanılanın aksine hit mekanlara giriş makul fiyatlarda.1 içki dahil 20-30 liraya gümbette bi çok mekana giriş yapılabilir.asıl film içerde ama.extra 1 vodka 20 liradan başlıyor.bira 15 liradan.

halikarnas-catamaran bodrum merkezdedir.yani gümbette konaklayacaksanız gece geç saatlere kadar çalışan şehir içi minibüsleri ile 10 dakikada merkeze gidersiniz.eliniz ayağınız düzgün değilse damsız girmekte sıkıntı yaşarsınız.bu sene gümbette ki posch hariç farklı mekana girmedim,halikarnas ve catamarana geçen sene 1 yerli içki dahil 40 liraya girmiştim.ama mekan içinde extra 1 duble vodka-elma suyuna 35 lira vermiştim.bu sene de 35-40 liradır..
    gümbette x bar-posch aklıma gelen gençlerin takılabileceği çok kazık olmayan mekanlar..

ama merkezde durumlar biraz daha farklı üstte yazdığım gibi..

edit : catamaran-halikarna vb. yerlere girecekseniz barlar sokağı girişinde bilet satan standlar görürsünüz.2 kişiyseniz pazarlık yapın,kişi başı 40 derler 2 kişi 60 verelim diyin eleman satar bileti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtracer -- 31 Temmuz 2015; 20:45:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

98 den beri bodrumda yaşıyorum.gümüşlükteyim.yardımcı olmaya çalışayım elimden geldiğince..

yaşını bilmiyorum ama gümbet gençlere hitap eden kop bi koydur.bodrumun en şaşalı bölgesi diyebilirim.ve gelen yabancıların çoğu gümbeti tercih eder.yani ingilizceniz fena değilse yabancı hatun götürme şansınız çok yüksektir..

mekanlar ve fiyatlara gelirsek,sanılanın aksine hit mekanlara giriş makul fiyatlarda.1 içki dahil 20-30 liraya gümbette bi çok mekana giriş yapılabilir.asıl film içerde ama.extra 1 vodka 20 liradan başlıyor.bira 15 liradan.

halikarnas-catamaran bodrum merkezdedir.yani gümbette konaklayacaksanız gece geç saatlere kadar çalışan şehir içi minibüsleri ile 10 dakikada merkeze gidersiniz.eliniz ayağınız düzgün değilse damsız girmekte sıkıntı yaşarsınız.bu sene gümbette ki posch hariç farklı mekana girmedim,halikarnas ve catamarana geçen sene 1 yerli içki dahil 40 liraya girmiştim.ama mekan içinde extra 1 duble vodka-elma suyuna 35 lira vermiştim.bu sene de 35-40 liradır..
    gümbette x bar-posch aklıma gelen gençlerin takılabileceği çok kazık olmayan mekanlar..

ama merkezde durumlar biraz daha farklı üstte yazdığım gibi..

edit : catamaran-halikarna vb. yerlere girecekseniz barlar sokağı girişinde bilet satan standlar görürsünüz.2 kişiyseniz pazarlık yapın,kişi başı 40 derler 2 kişi 60 verelim diyin eleman satar bileti

Öncelikle Yorumunuz için Çook Çook teşekürler. Yaşlarımız 27 hocam.

ingilizcemiz tanışmak için yeterli olur kaynaşmak için bilemiyorum ama şansımız yaver giderse olur diyelim :))

Kılık kiyafetimizin de düzgün olduguna inanıyoruz . Fiyatlar gayet uygun geldi . Peki şişe fiyatları hakkında bilginiz var mi biz direk şişe açtırıcaz çoğu mekanda . Yani size şöyle söyleyim biz gecelik 2 kişi toplamda bi mekana 700 800 liraya kadar para gömebiliriz . Sizce çoğu mekanda şişe açtırabilir miyiz ? peki şişe açtırmak sizce o mekanda Mutlaka artı sağlar mı ??

Gerçi Halikarnass ve catamaran da 700 800 şişe açtırmak için düşük fiyatlar mıdır ? . Yardımcı olursanız seviniriz . Teşekürler tekrardan ..

Edit : Bize daha çook yabancı turistlerin takıldığı mekanları tavisye edebilir misiniz sadece kız düşürmek için düşünmeyin ama ? Türklerin eğlence kültürlerinden sıkıldık ve Çalan Türkçe mix parçalardan da ayrica nefret ediyoruz diyebiliriz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gentkhan -- 1 Ağustos 2015; 2:00:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bodrum Otel TAVSIYELERI
    10 yıl önce açıldı
    Antalya Otel Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    BODRUM PLAJLARI HAKKINDA...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thyph0n.

Marmarise gidin Apart tutun

Hocam teşekkürler tavsiyeniz için ama Bodrum da Otel rezervasyonumuz hazır. 6 - 11 ağustos ta ordayiz Kısmetse :)
  • Merhaba arkadaşlar teşekkürler yorumlar için

Düşündüğümüz mekanlar FİNK , VİTTORİA , POSH , CATAMARAN halikarnas evet güzel bir mekan fakat gereksiz pahalı olcagı için gitmeyiz diye düşünüyorum ,ama catamaran farklı bir yer oldugu için gitmeden dönmeyiz sanırım.Arkadaşımın dediği gibi bardak içki değilde genelde şişe açıp devam edicez o yüzden fiyatlar konusunda bilgisiziz,Yalovadan gidicez buraya yakın olanlar bilir ÇINARCIK ta çoğu diskoda 750-800 arası ztn şişeler ama orlarda turist fazla oldugu içi bu fiyatları ingiliz pintiler vermez ona göre bazı mekanlar fiyatları düşürmüş olabilir diye bir düşüncemiz var.Bu sene yada 2014 de bodrumda takılıp şişe açtıran arkadaşlarımız varsa fiyat konusunda bilgi bekliyoruz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelv1n

Merhaba arkadaşlar teşekkürler yorumlar için

Düşündüğümüz mekanlar FİNK , VİTTORİA , POSH , CATAMARAN halikarnas evet güzel bir mekan fakat gereksiz pahalı olcagı için gitmeyiz diye düşünüyorum ,ama catamaran farklı bir yer oldugu için gitmeden dönmeyiz sanırım.Arkadaşımın dediği gibi bardak içki değilde genelde şişe açıp devam edicez o yüzden fiyatlar konusunda bilgisiziz,Yalovadan gidicez buraya yakın olanlar bilir ÇINARCIK ta çoğu diskoda 750-800 arası ztn şişeler ama orlarda turist fazla oldugu içi bu fiyatları ingiliz pintiler vermez ona göre bazı mekanlar fiyatları düşürmüş olabilir diye bir düşüncemiz var.Bu sene yada 2014 de bodrumda takılıp şişe açtıran arkadaşlarımız varsa fiyat konusunda bilgi bekliyoruz :D

fink e girme.çöp..ince uzun basık mı basık bir koridor ortamında nefes alamayacağın şekilde kıç kıça eğlenmeye çalışıyorsun.şaka değil olduğun yerde arkanı dönmek için mucadele veriyorsun.

vittoria çok çok iyi nekandır.gündüz gece 01.e kadar çok şık bir fransız restaurantıdır.1 itibari ile inanılmaz bir clup oluverir.inanamazsın.ferrariler,porsheler dizilir kapıya.ama bodrumun en pahalı mekanlarından birisidir.girin ama 2 duble içip çıkın derim..şişe olayına orda girmeyin

posch-x bar gibi gümbetin iyi mekanlarında şişe açtırabilirsiniz o fiyat limitlerinde..halikarnas-catamaran gibi yerler daha pahalıdır.oraların şişe fiyatlarını bilmiyorum ama sorarsınız önce garson-ya da barmene.uygunsa açtırırsınız.

üstteki arkadaşla beraber tatile gelecek olan sensin sanırım.onun sorusuna da cvp vermiş olayım.yabancıların ağırlıkta olduğu bölge gümbettir,ama gümbette ki mekanların çoğu patatestir.vıcık vıcıktır.belli başla yazdığım mekan ve bikaç mekan daha var,oralar harici farklı yerlere girip macera aramayın.posch ve x bar a yarı yarıya yabancı gelir.daha da fazla yabancı istiyorsanız kesinlikle halikarnas-catamaran derim.bu mekanlar büyük olduğu için yabancı sayısı da çok oluyor:) dikkat çekmek dediğin şey yabancılar da pek işe yaramaz.amaç yabancı ise biraz iyi giyim,fazla ca atik olmak,sağlam bir dil ve çene yapısı en önemli kriterler.gerisi su gibi gelir bişe yapmanıza gerek yok.hayde eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

quote:

Orijinalden alıntı: Kelv1n

Merhaba arkadaşlar teşekkürler yorumlar için

fink e girme.çöp..ince uzun basık mı basık bir koridor ortamında nefes alamayacağın şekilde kıç kıça eğlenmeye çalışıyorsun.şaka değil olduğun yerde arkanı dönmek için mucadele veriyorsun.

vittoria çok çok iyi nekandır.gündüz gece 01.e kadar çok şık bir fransız restaurantıdır.1 itibari ile inanılmaz bir clup oluverir.inanamazsın.ferrariler,porsheler dizilir kapıya.ama bodrumun en pahalı mekanlarından birisidir.girin ama 2 duble içip çıkın derim..şişe olayına orda girmeyin

posch-x bar gibi gümbetin iyi mekanlarında şişe açtırabilirsiniz o fiyat limitlerinde..halikarnas-catamaran gibi yerler daha pahalıdır.oraların şişe fiyatlarını bilmiyorum ama sorarsınız önce garson-ya da barmene.uygunsa açtırırsınız.

üstteki arkadaşla beraber tatile gelecek olan sensin sanırım.onun sorusuna da cvp vermiş olayım.yabancıların ağırlıkta olduğu bölge gümbettir,ama gümbette ki mekanların çoğu patatestir.vıcık vıcıktır.belli başla yazdığım mekan ve bikaç mekan daha var,oralar harici farklı yerlere girip macera aramayın.posch ve x bar a yarı yarıya yabancı gelir.daha da fazla yabancı istiyorsanız kesinlikle halikarnas-catamaran derim.bu mekanlar büyük olduğu için yabancı sayısı da çok oluyor:) dikkat çekmek dediğin şey yabancılar da pek işe yaramaz.amaç yabancı ise biraz iyi giyim,fazla ca atik olmak,sağlam bir dil ve çene yapısı en önemli kriterler.gerisi su gibi gelir bişe yapmanıza gerek yok.hayde eyvallah

Çook Faydalı bilgiler vermişsiniz Hocam Sözylediklerinizi not aldık . Teşekkür ederiz . Evet yazan diğer arkadaş ile beraber gidicez kısmetse . İnşallah dedikleriniz de göz önünde bulundurarak tatilimizi iyi sonlandırmayı planlıyoruz . Fakat hala Şişe açtırmakta kararlı oldugumuz için fiyatları da NEt olarak bilemediğimiz için hangi gece nereye ne kadar bütçe ayıracağımızın planını bi türlü yapamıyoruz . Tahminlerimizden yola çıkararak süpriz yaşamadan dediğiniz gibi mekana gidip sorarak devam edicez artıkk ..

Bodrumda olan veya giden arkadaşlar Lütfen Yorumlarınızı Eksik etmeyin . Yardımcı olan Herkese teşekkürler ...

• Halikarnasta 600 demişlerdi stand miydi neydi hatırlamıyorum tam ismini orası için. (Pistin hemen üst katındaki koltuklar) 1 şişe açıyolardı oraya geçince. VIP ler var bir de, eğer kendini mal göstermek için uğraşmazsan oradan boş çıkmazsın ama onun için ne kadar geçirdiklerini hatırlamıyorum.
    Giriş 60 lira, 1 içki bedava. Arkadaş cin tonik içmişti, ben de votka redbull almıştım sonra extradan. İkimizinki de 30 liraydı. Siz sağlam parayla gidip boş dönmeyelim diye düşünmüşsünüz ama inan bana asıl parti pistte oluyor. Yani baktığımda yukarıdakiler (stand dediğim yerdekiler, bu arada stand dediğime bakma koltuk var normal oturuyorsun) öyle sallanıyorlardı. Aşağıdakiler kopuyordu ama. Yine de siz bilirsiniz. Yukarıdan bakmanın havası da bir ayrıdır tabi. Giyimimize güveniyoruz demişsin ama yine de altını çizeyim t shirtle falan aman ha denemeyin. 2 erkek olunca geceyi bodyguardlarla muhabbet ederek geçirebilirsiniz. halikarnas için son olarak, istediğinizi telefonla arayıp sorabilirsiniz, vip fiyatları falan. Nazikçe cevap vermişlerdi bize.
    Catamaran için çok barzo kaynıyor demişlerdi, biz gitmedik o yüzden kesin değil.
    X-Bar anasının gözü gibi kalabalıktı, hayatında bindiğin en kalabalık otobüsü düşün, onun kadar vardır. He iletişim kurma şansı da artıyor tabi buna bağlı olarak. Karar sizin. Ama orası hep öyleymiş, öyle demişlerdi.
    Sapphire için çok seçici demişlerdi biz de giremedik o yüzden, yani denemedik bile 2 erkek klas bir araba olmadan zor görünüyor almaları.
    Genel olarak böyle, geçen ay gitmiştik biz arkadaşlarla bu arada. n'olursa olsun bodrum harika yer iyi tatiller..

• quote:

Orijinalden alıntı: tubolmecarg

Halikarnasta 600 demişlerdi stand miydi neydi hatırlamıyorum tam ismini orası için. (Pistin hemen üst katındaki koltuklar) 1 şişe açıyolardı oraya geçince. VIP ler var bir de, eğer kendini mal göstermek için uğraşmazsan oradan boş çıkmazsın ama onun için ne kadar geçirdiklerini hatırlamıyorum.
    Giriş 60 lira, 1 içki bedava. Arkadaş cin tonik içmişti, ben de votka redbull almıştım sonra extradan. İkimizinki de 30 liraydı. Siz sağlam parayla gidip boş dönmeyelim diye düşünmüşsünüz ama inan bana asıl parti pistte oluyor. Yani baktığımda yukarıdakiler (stand dediğim yerdekiler, bu arada stand dediğime bakma koltuk var normal oturuyorsun) öyle sallanıyorlardı. Aşağıdakiler kopuyordu ama. Yine de siz bilirsiniz. Yukarıdan bakmanın havası da bir ayrıdır tabi. Giyimimize güveniyoruz demişsin ama yine de altını çizeyim t shirtle falan aman ha denemeyin. 2 erkek olunca geceyi bodyguardlarla muhabbet ederek geçirebilirsiniz. halikarnas için son olarak, istediğinizi telefonla arayıp sorabilirsiniz, vip fiyatları falan. Nazikçe cevap vermişlerdi bize.
    Catamaran için çok barzo kaynıyor demişlerdi, biz gitmedik o yüzden kesin değil.
    X-Bar anasının gözü gibi kalabalıktı, hayatında bindiğin en kalabalık otobüsü düşün, onun kadar vardır. He iletişim kurma şansı da artıyor tabi buna bağlı olarak. Karar sizin. Ama orası hep öyleymiş, öyle demişlerdi.
    Sapphire için çok seçici demişlerdi biz de giremedik o yüzden, yani denemedik bile 2 erkek klas bir araba olmadan zor görünüyor almaları.
    Genel olarak böyle, geçen ay gitmiştik biz arkadaşlarla bu arada. n'olursa olsun bodrum harika yer iyi tatiller..

o stand dediğin yerler loca oluyor hocam.yanlış anlama genel bilgi için belirttim..

ayrıca yine bildiğim kadarı ile locaları rezerve ile alıyorsunuz ve loca konumuna-büyüklüğüne göre loca fiyatları var.saygılar..

• Xtracer kullanıcısına yanıt
    Doğru doğru stand in yanlış olduğunu hatırladım da loca gelmedi aklıma, haklısın

• kafa dinlemek için bir gece gümüşluk e kacabilirsiniz ufak sevimli huzurlu barlar var nejat isler abimizle karsilastim hatta geçen

• quote:

Halikarnasta 600 demişlerdi stand miydi neydi hatırlamıyorum tam ismini orası için. (Pistin hemen üst katındaki koltuklar) 1 şişe açıyolardı oraya geçince. VIP ler var bir de, eğer kendini mal göstermek için uğraşmazsan oradan boş çıkmazsın ama onun için ne kadar geçirdiklerini hatırlamıyorum.

Şimdi Hocam öncellikle teşekkürler verdiğiniz bilgiler için . Şunu belirtmek istiyorum ASIL amacımız Kesinlikle ve Kesinlikle belirtiyorum Karı düşürmek Hatun ayarlamak değil .

Yani buna şartlandırarak gitmiyoruz kendimizi . Amacımız sınırsız eğlence ve Malesef Alkol ü fazla tüketiyoruz. Yani 2 kadeh içipte çıkamıcağımızı KESİNLİKLE biliyoruz . En az 5 6 kadeh içeriz . Böyle olunca da şişe açtırmak hem daha hesaplıya yakın olacaktır hem de Ortamda ki itibarimiz da biraz farklı olacaktır diye düşünüyoruz .

Yani kısca söylemek gerekirse Eğlenirken fazla düşünmeden eğlenmek istiyoruz sadece genel fiyatları bilirsek hesabımızı ona göre yapıp her gece bi yerde dibine vurana kadar eğlenebiliriz :)) Tabi dediğiniz gibi gene de hatun olması bizim için artı olacaktır. Ama kesinlikle amacımız o değil :)

Ve dediğiniz gibi kılık kıfayet önemli . Bizde kendimize güvensekte kendimiz abartmaya gerek yok . Şanısımız yaver giderse gireriz diyelim .

Halikarnas ta 600 olduguna emin misiniz ? Gerçekten uygun fiyatmış piyasa göre :) Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için tekrardan :))

• Gentkhan G kullanıcısına yanıt
    Evet bir 600 lafı geçmişti özel bir bölüm için. (Bölümden kastım: loca, vip, protokol vs.. gibi) ve 1 de şişe veriyorlardı. Dediğim gibi arayıp sorarsanız detaylıca öğrenebilirsiniz durumu, fiyatları.
    Sadece kız bulmak için gitmeyişiniz de bence çok iyi, hatta bu kafayla şansınız daha bile yüksek olabilir. Hem de sağlam içiyoruz demişsin o da iyi, orada çılgınca eğlenmeye gelenler olduğu gibi, etrafı dakikada bir kesenler de var. Yani çiş gibi olmuş içkiyi anlar o tipler, hoş durmaz.
    Umarım her şey yolunda gider. Tatilden sonra olanları da anlatırsan seviniriz

• quote:

Evet bir 600 lafı geçmişti özel bir bölüm için. (Bölümden kastım: loca, vip, protokol vs.. gibi) ve 1 de şişe veriyorlardı. Dediğim gibi arayıp sorarsanız detaylıca öğrenebilirsiniz durumu, fiyatları.
    Sadece kız bulmak için gitmeyişiniz de bence çok iyi, hatta bu kafayla şansınız daha bile yüksek olabilir. Hem de sağlam içiyoruz demişsin o da iyi, orada çılgınca eğlenmeye gelenler olduğu gibi, etrafı dakikada bir kesenler de var. Yani çiş gibi olmuş içkiyi anlar o tipler, hoş durmaz.
    Umarım her şey yolunda gider. Tatilden sonra olanları da anlatırsan seviniriz

Aklımızda kaba taslak bi plan oluştu sayılır. Sizin ve diğer arkdaşların sayesinde tabi.... Diğer Mekanlarla ilgili hala net bi fiyat aklımızda bulunmasa da piyasayi az çook tahmin eder olduk :) Bizde fiyatları yüksekten hesaplayıp ona göre planımızı yapmaya devam edicez :)

İnşallah döndüğümüz de Güzel anılarımız olucak :)

Eğer Daha fazla bilgiye sahip Olan arkadaşlar varsa bu yazı Bodrumda geçiren . Lütfen yorumlarını görüşlerini eksik etmesinler :)

Ayrıca Mutlaka yat turu da düşünüyoruz . BU konuyla ilgili de bilgisi yorumu maddi manevi Tecrübesi olan arkadaşlar da Yardımcı olurlarsa Seviniriz :)

• Ben geçen yıl tekilacılarda finlandia 170 jager 250 chivas 350 liraya açdırmıştım baya pazarlık etmişdim baya kıskanç bakıslar oldu sonlara doğru bi kavgayada karısdım o sokağı önermem hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Pisikuçu

Ben geçen yıl tekilacılarda finlandia 170 jager 250 chivas 350 liraya açdırmıştım baya pazarlık etmişdim baya kıskanç bakıslar oldu sonlara doğru bi kavgayada karısdım o sokağı önermem hocam

Bu dediğinize özellikle dikkat edicez. Çünkü hayatımız boyunca hiç kavga gürültüyle işi olmayan insanlarız hiçte sevmeyiz .

Cevabiniz da Ayrica dikkat ettiğim chivas gibi bi içkiyi 350 açtırmak çook uygun geldi . Teşekkürler YARDIMLARINIZ için ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.