Şimdi Ara

yaratıcıyı inkâr etmek (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
1
Favori
3.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adam ne anlatıyor sen ne diyorsun.. Adamın biri ben müslümanım diyip, domuz yiyip içki içse, OOOO bak islamda domuz ve içki helal diyeceksiniz. O derece kıt bi görüşe sahipsiniz.

Ayette savaşın diyor, siz diyorsunuzki OOOO bak din savaş emrediyor, ancak işin aslı ; kendilerine zulmedenlerle savaşın diyor.

Biz müslümanlar kusursuzdur demiyoruz, islam kusursuzdur diyoruz. Bunu anlamak çok mu zor ?

Yani şu çarpıtma işini bırakın artık, bu kadar küçülmeyin, biraz değeriniz olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnksy92

Adam ne anlatıyor sen ne diyorsun.. Adamın biri ben müslümanım diyip, domuz yiyip içki içse, OOOO bak islamda domuz ve içki helal diyeceksiniz. O derece kıt bi görüşe sahipsiniz.

Ayette savaşın diyor, siz diyorsunuzki OOOO bak din savaş emrediyor, ancak işin aslı ; kendilerine zulmedenlerle savaşın diyor.

Biz müslümanlar kusursuzdur demiyoruz, islam kusursuzdur diyoruz. Bunu anlamak çok mu zor ?

Yani şu çarpıtma işini bırakın artık, bu kadar küçülmeyin, biraz değeriniz olsun..

''Adam ne anlatıyor sen ne diyorsun.. Adamın biri ben müslümanım diyip, domuz yiyip içki içse, OOOO bak islamda domuz ve içki helal diyeceksiniz. O derece kıt bi görüşe sahipsiniz.''

''Biz müslümanlar kusursuzdur demiyoruz, islam kusursuzdur diyoruz. Bunu anlamak çok mu zor ?''

''sadece 23 senede kızlarını gömen araplardan karıncaya basmamaya dikkat edecek bir kavmi ortaya koydu. Şuan bütün akademisyen, psikolog, asker ve polis sadece sigarayı bıraktırsın bir köye... ''

O zaman yukarıda ki cümleleri kurmayacaksınız örneğe gelince bak islam sayesinde olmuş diyorsunuz cevabını verince biz islam kusursuzdur diyoruz müslümanlar değil bla bla bla.

Savaşa gelince ben siyer okumuş adamım o zulüm işini iyi biliyorum.Tamam zulüm vardı savaştınız mekkeyi de fethettiniz eee ondan sonra savaşlar durdu mu ? Hayır islamı yayacam diye her yeri kana buladınız.Hani zulüm bitsin diye savaşıyordunuz ayrıca biliyorum ben sizin o dinde zorlama yoktur hikayenizi.Mürted dediklerinize ve gayri müslimlere neler ettiklerinizi.Kölelikten haber ver sen gayri müslimleri köle olarak alıyordunuz özgürlüğünü kısıtlıyordunuz.Şimdi diyeceksin çocuklara okuma yazma öğreten salınıyordu falan fişman.Madem gayri müslim okuma yazma öğretmek gibi kolay birşeyle salınıyordu o zaman neden diğer insanların kölelikten kurtulmak için azat edilmesi gerekiyordu ? muhammed neden zeydi bir süre köle olarak kullandı ? Daha anlatılmayan neler vardır kim bilir reklam olarak barış dini,zulme karşı savaşıyor ama ince ince gerçek niyetini belli ediyor.

Yok kadınları gömülmekten kurtarmış yok barış diniymiş yok zulme karşı savaşmışlar bla bla bla...

Küçülen sensin haberin yok ortalığı boş görünce salla babam salla cevap gelince 180 derece dön.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E7109D3E -- 12 Mart 2016; 3:30:03 >

• ne kadar saçma
    allah seni yarattı şimdi dünyaya git ve allaha hayatın boyunca tap
    iyi bir insan olman önemli değil allaha inanmazsan sonun kötü
    namazı eksik kılarsan ibadeti eksik yaparsan yine yandın
    evrensel bir dindir bu ama arapça oku arapça ibadet et yoksa kabul görmez
    allah herkesi mükemmel ama yarattı sakat özürlü otistik doğarsanız sınav
    evrenide mükemmel yarattı güneş aslında "ışık" ayda bir nur siz dünyanın uydusu olduğuna bakmayın aslında o bir "nur"
    bunlar yaşamanız için değil günleri tutmanız için var
    öldüğünüz zaman inanıyorsanız sebepsizce gelen huriler inanmıyorsanız sebepsizce sonsuz kadar cehennem

• Haha Videodaki şahsı işaret eden kişilerin yoğunlaşması ile bunu paylaşmayı uygun gördüm. İslamafobikler türedi.

Domuza yapılan şiddet ile islamın ne alakası var be adam. Etini yemiyorsun etini o kadar. Senin sinirin insanlara.

Alkol içmekte haram. Haydi müslümanlar ne kadar alkol varsa döküyoruz, sadece alkol içermesi yeterli, saf alkol dezenfekterleri, kolonyaları ne bulduysanız katlediyoruz. Hatta alkol içerdi diye su, meyve,sebze ne varsa bağ bahçe yakıp yıkıyoruz. Alkol var içinde çünkü bitti bize laf düşmez?

Alkolü bulduğunuz yerde dökün:)

Hatta domuzların üzerine isabet olur.

Vallahi pes, devam edin devam iman patlaması yaşıyorum sayenizde:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellion -- 12 Mart 2016; 4:30:50 >

• Aklının almadığı herşey gerçek olabilir genç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canlılığın çok kompleks olması sebebiyle doğal yollarla yaratıcı olmadan oluşamayacağını düşünüp, tanrı gibi çok daha kompleks bir yapının kendi kendine oluştuğuna inanmak bana çok abes geliyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir şey tesadüf değildir.

• inkar etmiyorum da inkar edenler için bir kanıt görebilsek keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEREROKA

Canlılığın çok kompleks olması sebebiyle doğal yollarla yaratıcı olmadan oluşamayacağını düşünüp, tanrı gibi çok daha kompleks bir yapının kendi kendine oluştuğuna inanmak bana çok abes geliyor :)

kompleks yapı nedir ?

sen insanla karıştırıyorsun yaradanı sanırım

büyük bir inat

• Mimar SaNAN kullanıcısına yanıt
    "Peygamberimizin mucizelerini geçtim, sadece 23 senede kızlarını gömen araplardan karıncaya basmamaya dikkat edecek bir kavmi ortaya koydu. Şuan bütün akademisyen, psikolog, asker ve polis sadece sigarayı bıraktırsın bir köye..."

karincaya basmayan kavime bak. yil 2015, aradan 1400 sene gecmis o kavim hala taslama ve kol kesme cezasi uyguluyor. Kizlarini gomen kavimin 1400 senede ilerleme miktarina bakin:

http://www.gercekgundem.com/dunya/192983/kadin-insan-midir-sorusuna-yanit-ariyorlar

arkadas, allah olan allah, herseyi bilen allah "zicayim sizin gibi kavime de" diyemiyorsa ben ondan daha kudretliyim, cunku en azindan neyin yanlis neyin dogru oldugunu anlayabiliyorum. Elimde dunyayi yaratacak kudret olacak sonra insanlari dogru yola yoneltmek icin 1000 sayfalik kitap gondermekten, kitabi bir hareketimle herkesin anlamasini saglayacak kudretim olacak ama onun yerine dunyayi kitap yorumculariyla doldurmaktan daha iyi birsey yapamayacagim. Kurdete sorgu olmaz da .. Bunu yapan allah IQ gelistirme konusunda bir iki seminere gitse pek iyi edecek gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: deepestroots

quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Zeus mu Allah (c.c.) mı diyor. Zeus-isa-musa-buda ve birçok ortaklı tanrılar ve Allah (c.c.) ı kıyaslıyor. Yahu sırf Alah'ın tek olması bile aradaki farkı anlayabilmene yetmiyor mu? Tanrının tek olması gerektiğini mantığın idrak edemiyor mu? Sana hiç söylemediler mi? Hayır söylediler elbette fakat senin amacın doğruyu aramak değil, sadece saçmalamak.
    Kuran da o kadar mucize varken bunu bile inkar ediyorsunuz.
    Peygamberimizin mucizelerini geçtim, sadece 23 senede kızlarını gömen araplardan karıncaya basmamaya dikkat edecek bir kavmi ortaya koydu. Şuan bütün akademisyen, psikolog, asker ve polis sadece sigarayı bıraktırsın bir köye...

İslamın insanlara yaratıcısını bildirdiği gibi bildiren bir din daha var mı? Zeus dediğin şey bir kere sana benziyor, o seni yaratmış olabilir mi?

Karıncaya basmamaya dikkat ederler ama bayram adı altında inek boğazlarlar(hayvanı kesip yiyorlar diye suçlamıyorum bende et yiyorum ama bunu bayram yapmanın mantığı ne ?) yada domuzu tanrılarının yaratmasına rağmen pis,aşağılık bir hayvan olarak görmeleri.

Bugün git Türkiye'nin her yerini gez çoğu kişi hayvanları bir dost,arkadaş olarak görmektense onları sadece faydaları için besliyor.Köye gittim tipik anadolu köyü işte halkda senin o karıncaya basmamaya dikkat eden halk çok şiddetli yağmur yağıyor çadırlı bir yerde oturuyoruz köpeği kovdular al işte senin o dindarların hayvan sevgisi !

Araplar kızlarını gömüyorlarmış sizinkilerde yatağa gömdüler ikinci sınıf vatandaş yaptılar bir fark göremiyorum.Akademisyenler,psikologlar sigarayı bıraktırsın demişsin inandığı halde içki,sigara içen var o ne olacak ? Ha diyecen islam yol göstericidir dini sebeplerle değil de sağlık için de sigarayı bırakan milyonlarca kişi var o zaman onlar hangi ilahi güçten yardım aldılar ? Verdiğin örnek aşırı saçma birşey iyi birşeye birçok unsur sebep olabilir ama tutup sadece bir tanesini kutsal kılmak neden ?

Al senin o karıncaya basmamaya dikkat eden kavmin domuzu linç ediyor.

Her türlü zıt görüşe saygımız var, okur elimizden geldiğince cevap vermeye çalışırız, tartışırız. Ama cahile zerre tahammül edemiyorum. Ya arkadaş bir konuda bilgi sahibi değilsen otur benim gibi konuyu oku. Ne okuduğun şey hakkında bir fikrin var ne yazdığın şey hakkında. Cevap vericem kafasıyla saçmalamanın dibine vurmuşsun. Yok yatağa gömüyormuş da yok köpeği kovmuşlarda... Ne anlatıyosun arkadaşım? Aha adam köpeği kovmuş çadırdan işte alın size islam !?!

Saçmalama dalında ödül veriliyor olsa nobel i garantilemiştin.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.