Şimdi Ara

Yaratıcı tensegrity başlıkları açalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu üyenin stili başlıklar yazalım hadi.

Tensegrity.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asla bir kızın benim önümde çoraplarını öıkarmayacak olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Asla bir kızın benim önümde çoraplarını öıkarmayacak olması.

Nen olsam jartiyer derdim , hani çorbandan daha uzun oluyor uzunluğu dizlerim üzerinde jer birinde iki şer tane lastikli kıskaç var bir ucu iç çamaşırına diğer ucu jartiyer çoraba tutturulur. Jartiyer çıkartılırken yuvarlanarak çıkartılır, şu eski müjde bayan ten çorapları gibi , ten çorabı kaçınca uhu ile kaçan yer büyümesin diye yapıştırlırdı.

Aslında benim favorim tarzim altan çıtçıtlı olan çamaşır atlet ve kilot bir arada çılartmak için en altta tek bir dümesi var.

Benim aklımı başımdan olacak olan kedife penye olan geçelik omuzun da askısı olan hemen dizin üstünde pileli eteyi ile tek parça olan gecelikler. İçine bir şeyler giymek gerekmiyor. Oyyyşt komşumu balkona o şekilde çıkmış yı yazın dı admı yanına çağırdı. O geçelikler genelde çok bol oluyor. Çıkarmasına gerek yok ön taraftan geceleyin içine ben de girerim kol kısmından kollarımı çıkartırım aynı geceliyi baraber giymeye çalışır gibii

Pencereli çamaşırlar oy oy ooyy , insan o kırmızı penceresi olan iç çamaşırı nı ambalajında vitrinde görünce birle tahrih oluyor.

Nasıl tarif etsem bikini bölgesinin simetrik kısmında yanı kumaş yermemiş te tül perde gibi incecik altındaki tenin görünmesine izin veren kumaş eklenmiş. Onu giyip iki elini basenlerine koyup kapının önünde beklese ayakları omuz izasından biraz daha geniş açıp ayağın biri hafif önde şekildee offf kafamda canlandırırken beynin yandııı.

• Bulgur kazanı kafa Komodo ejderi boyun efso

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.