< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
emlakçılar olmasa ev bulamazsınız |
|
Bunun yasal sorumlulukları olabilir. Eğer araştırmadıysanız ne olur ne olmaz diye bir avukata danışın bence. |
![]() Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz. Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki? Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin! Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
ıstıyorsunuzkı emlakcı hergun saat bası mıllete ev gostersın hammallık etsın para almasın |
|
BUNUN TUTMASI için yapılacaklar çok basit.. İlanı arıyorum ilanda sahibinden yazıyor, telefon ediyorum duruyor mu evet diyorlar, ben sahibiyim diyor. Gidiyorum bi bakıyorum emlakçı gayrimenkulcu ofisi, yalancı kadın erkek vs. soruyorum telefondan sahibiyim diyordunuz, evet sahibi benim diyede hala yalan söylüyorlar. 1-Neyse.. diyeceğim SİTEDE kesinlikle EMLAKÇI, GAYRİMENKULCU, ARACI olmamalı, bu kişiler, ASLA İLAN VERMEMELİ.. 2- ilan yayınlanmadan önce, TAPUSUNU siteye yüklemeli, böylece tapuda yazan isim soyisim kontrolden belli olur satıcı gerçekten sahibi mi diye. 3- İlanı verenler TC no ile kayıt olmalı, sahte üyelik olmamalı.. DÜnyanın EN SAÇMA GEREKSİZ MESLEKLERİ 1-Emlakçı, gayrimenkulcu, aracı.. 2-Araç galerileri (Normalde Her marka 2. el aracını geri satın almalı, kendisi satmalı, avrupada markalar kendileride 2.elini satıyor, çok eskiyse zaten hurdaya veriyorlar) İki işte en gereksiz şeyler, meslek bile değil.. İnsanları dolandırmak üzere kurulmuş sistemler.. Fiyatların artışının ana sebebidir. Evi satan gibi eşşek gibi kendisi, ya da akrabası, kardeşi, yeğeni vs anahtarlar evi gösterebilir. Bu çok zor bişi değil.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 18 Şubat 2025; 22:22:25 > |
|
Kimse sormamış; hiç komisyon almadan bu işten nasıl para kazanacaksınız? Site giderlerini nasıl ödeyeceksiniz? Sürdürülebilir bir hizmet için değirmenin suyu nerden gelecek? |
|
günümüzde emlakçı olmayanlar bile emlakçı komisyonu almaya başladı. Denetleyen, düzenleyen bir kurum yok. 2 kez ev kiraladım, adam emlakçı değilim, komisyonu bana vereceksiniz dedi. Mecburen verdik. |
|