Şimdi Ara

Yarasa saldırır mı yada çarpar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apartman otoparkında yarasalar var arkadaşlar. Gece motoru çıkarırken yada koyarken sürekli babamla beraber hallediyorum çünkü acayip tırsıyorum insanı taciz eder gibi kafasının yanından ucuyorlar falan hızlıca. Bu illet hayvanların ne gibi zararları var saldırma vs. huyları var mı yada çarpma ihtimalleri var mı ? Nasıl çıkarırz otoparktan bu üretim hatası fare-kuş karışımı hayvanları.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yarasa Saldırır Mı veya Çarpar Mı?

Yarasalar genellikle zararsız hayvanlardır ve insanlara saldırmazlar. Ancak, tehdit edildiklerini veya köşeye sıkıştırıldıklarını hissettiklerinde ısırabilir veya çarpabilirler.

Yarasalar, mağara, çatı katı gibi yerlerde yuva yapan sosyal hayvanlardır. Yuvalarını rahatsız etmek veya yaralı bir yarasa bulmak, onların saldırganlaşmasına neden olabilir.

Yarasalar uçarken yönlerini bulmak için sonar kullanırlar. İnsanları bir tehdit olarak algılamazlar ve genellikle onlardan kaçınırlar. Ancak, bir kişi gece karanlığında hızlı bir şekilde hareket ediyorsa, bir yarasa yanlışlıkla ona çarpabilir.

Yarasaların dişleri küçüktür ve ısırıkları genellikle ciddi yaralanmalara neden olmaz. Bununla birlikte, yarasalar kuduz virüsü taşıyabilir. Kuduz, ölümcül bir hastalıktır ve yarasa ısırığından bulaşabilir.

Bu nedenle, yarasa ısırığına maruz kalırsanız, derhal tıbbi yardım almalısınız. Yaranızı temizleyin ve kuduz aşısı ve bağışık globulini yaptırın.

Özetle, yarasalar normalde insanlara saldırmazlar, ancak tehdit edildiklerinde ısırabilir veya çarpabilirler. Yarasalardan uzak durmalı ve yuvalarını rahatsız etmemelisiniz. Bir yarasa tarafından ısırılırsanız veya çarpılırsanız tıbbi yardım almanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hanginize carparsa o batman olacak hızlı davran
  • Batman gondermistir onlari dikkatli olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne pis mizahınız varmış arkadaş
  • Havada yakalayıp em batman olursun

• bişey yapmaz kardeş yarasa görünce vampir tribine girmeyin
  • Onlar ancak böcek falan yiyorlar sanırım. Denk gelir de çarparsa bilemem ama saldırmak için sanmıyorum çarpacağını.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bunlar iş yapar mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayir dostum saldirmazlar djye biliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Saldırmazlar.

• Üretim hatası değildir, doğal seçelimdir o.
    Üretim hatası olsa duramazsın, emer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşey olmaz yarasadan.

• ben çok defa girdim yarasa dolu depolara dokunmadılar bile. ama bu hiç dokunmayacaklar anlamına gelir mi gelmez mi bilemem :)
  • Üretim hatası ne demektir laboratuvar yapımımı bunlar.

Neyse yarasalar çarpmaz korkma hem gözleri görür hemde kulakları inanılmaz iyi çalışır ki zifiri karanlıkta görmeden sadece ses dalgalarıyla yönünü bulup hiç bir yere çarpmadan uçar. Vampirde değiller böcek yerler hemde aşırı miktarda böcek yerler dünyanın dengesi için önemli canlılar.
  • Gözüne çarparsa kör olursun derler. Ne kadar doğrudur bilmem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zubat'sa zor yakalanıyor boşver, poke topuna yazık olur.
  • Zubat'tır o yarasa olsa duramazdın

• Saldırmak için çarpacaklarını zannetmiyorum ama uçarken çarptıkları oluyor arada
  • Saldirabilir. Yapisirsa kaynar suyla ayirabilirsin anca benim bir aktabaya yapismis oyle ayirmislar. Birde sanirim kuduz asisi olman gerekir

• yarasalar kuduz mikrobu taşımasıyla bilinir eğer ısırırsa felan geçmiş olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.