Şimdi Ara

Yararlı Programlar (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
9
Favori
8.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nc39

quote:

Orijinalden alıntı: adigzel

quote:

quote:

quote:

quote:

mac pro tık tık ses geliyor nedendir acaba?

hdd hasar almıs olabılır.

nasıl gıderebılırız yada nasıl hasar alıyor kı masaustu gıbı kuklanıyoruz yada ne yapmak gerekir???

hdd yi check edin disk utilties bolumunden

eyvallah hocam sağolun şimdilik sorunsuz gözüküyor diye ibare çıktı heralde normal seyrinde... mi?

evet. ancak ses nasil ve neresnden gliyo

Tık tık arka tarafından diyecem ama tam yerini bilmiyorum dünden beri gelmiyor ses arasıra nasıl desem donk donk ses geliyor daha sessiz bir biçimde dünden beri gelmiyor eyvallah hocam yardımcı olduğunuz icin sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nasıl gıderebılırız yada nasıl hasar alıyor kı masaustu gıbı kuklanıyoruz yada ne yapmak gerekir???

eyvallah hocam sağolun şimdilik sorunsuz gözüküyor diye ibare çıktı heralde normal seyrinde... mi?

Tık tık arka tarafından diyecem ama tam yerini bilmiyorum dünden beri gelmiyor ses arasıra nasıl desem donk donk ses geliyor daha sessiz bir biçimde dünden beri gelmiyor eyvallah hocam yardımcı olduğunuz icin sağolun

onemli degil hocam .
    bence hdd , anlayan birine baktirin ilerde sorun buyur veri kaybi yasayabilirsiniz. cunku oyle ses cikaracak sadece hdd var diger parcalarin oyle ses cikartacak bir yapisi yoktur. zaman kaybetmeden baktirin derim. yuzde yuz hdd diyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

onemli degil hocam .
    bence hdd , anlayan birine baktirin ilerde sorun buyur veri kaybi yasayabilirsiniz. cunku oyle ses cikaracak sadece hdd var diger parcalarin oyle ses cikartacak bir yapisi yoktur. zaman kaybetmeden baktirin derim. yuzde yuz hdd diyorum.

Tamam hocam teşekkür ederim sağolun bugün göstermeye çalışacağım

• Paylaşımlar için teşekkürler çok faydalı.
  • 720p mkv oynatacak bir program biliyormusunuz özellikle ücretsiz olursa iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozzy99

Mac icin iyi bir disc defrag programi onerebilir misiniz? Free mumkunse..

OS X in defragmentationa ihtiyaci yoktur. bu bir windows, daha dogrusu NTFS sorunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onitelik

quote:

720p mkv oynatacak bir program biliyormusunuz özellikle ücretsiz olursa iyi olur

MPlayerX

eyvallah hocam teşekkür ederiz işimize de yaradı :))
  • Hepside oldukca güzel programlara benziyor programları test eyim bakalım ilerde belki sayısal lotodan para çıkar benimde orjinal bir mac bilgisayarım olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayırsız

Hepside oldukca güzel programlara benziyor programları test eyim bakalım ilerde belki sayısal lotodan para çıkar benimde orjinal bir mac bilgisayarım olur

Hayırlısı hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hayırsız

Hepside oldukca güzel programlara benziyor programları test eyim bakalım ilerde belki sayısal lotodan para çıkar benimde orjinal bir mac bilgisayarım olur

Hayırlısı hocam

Arkadaşlar mac os x işletim sisteminin lisansını satın alsam kendi toplamış olduğum donanım birleşenleri üzerine mac os x kursam yasal yoldan mı yoksa yine korsan mı kullanmış olurum benim için en önemlisi kullanmış olduğum programın yasal olması

Yok yasal olmaz korsan kullanmış olursun diyorsanız
    Windows 7 lisanslı işletim sistemini yükseltip windows 8 işletim sisteminemi geçmek mantıklı
    Yoksa uygun ucuz bir mac bilgisayarmı almak mantıklı

Bir sorum daha olacak photoshop programı ve buna benzer bir çok programı 30 günlük deneme sürümü ile kurup 30 günlük deneme sürümü sona erdiğinde sabit diski formatlayıp tekrar aynı programların 30 günlük deneme sürümünü kullanmak yasalmı yoksa bir kereye mahsus mu kullanmak gerekiyor

• Paylaşımlar içi tşk. yararlı konu takip edelim.
  • Flutter : El hareketleriyle iTunes, Quick Time gibi programları kontrol programı. Dur işaretiyle şarkıyı/videoyu durdurun ve oynatın, sağ ve sol tarafı göstererek önceki veya sonraki şarkıya/videoya geçin :)

Yandex.Disk : DropBox gibi bir uygulama. Windows, iOS, Mac desteklediği için farklı bilgisayarlardan ve internet üzerinden dosyalarınıza ulaşabiliyorsunuz. 10 GB alanınız var ve her arkadaş tavsiyesinde 0,5 GB kazanıyorsunuz :)

ScreenFlow : Ekran görüntünüzü ve kendi görüntünüzü video olarak kaydedip daha sonra düzenleme ekranında düzenleme yaparak program veya oyun tanıtım videoları yapabilmenize olanak sağlayan bir video kaydedici + düzenleyici. YouTube'da gördüğünüz bir çok video bu programla hazırlanmıştır.

Paragon NTFS for Mac : Normalde Mac OS X, Windows dosya sistemi olan NTFS diskleri okur ama onlara dosya yazabilmenize izin vermez. Bu kısıtlamayı ortadan kaldıran bir program.

Sophos Antivirüs : Mac'e (genelde) virüs bulaşmaz, ama yine de ben kendimi güvence altına alayım derseniz ücretsiz bu yazılımı tavsiye ederim. Kendisi otomatik güncellemeye sahip ve taktığınız flash diskler dahil her şeyi anında tarıyor.

Clear : Liste oluşturma programı. Renkli ve sesli, ayrıca kullanması çok kolay ve keyifli.

Motion FX : Photo Booth benzeri bir program. Farklı efektlerle videolarınızı zenginleştirin.

Moso : Photo Booth benzeri bir başka program. Eğlenceli efektleri var. (Manga/8-Bit...)

CameraBag 2 : Instagram'ın efektlerini ve daha fazlasını kolaylıkla fotoğraflarınıza uyarlamanızı sağlayan bir program.

• quote:

Orijinalden alıntı: PoSSiBiLiTY

Flutter : El hareketleriyle iTunes, Quick Time gibi programları kontrol programı. Dur işaretiyle şarkıyı/videoyu durdurun ve oynatın, sağ ve sol tarafı göstererek önceki veya sonraki şarkıya/videoya geçin :)

Yandex.Disk : DropBox gibi bir uygulama. Windows, iOS, Mac desteklediği için farklı bilgisayarlardan ve internet üzerinden dosyalarınıza ulaşabiliyorsunuz. 10 GB alanınız var ve her arkadaş tavsiyesinde 0,5 GB kazanıyorsunuz :)

ScreenFlow : Ekran görüntünüzü ve kendi görüntünüzü video olarak kaydedip daha sonra düzenleme ekranında düzenleme yaparak program veya oyun tanıtım videoları yapabilmenize olanak sağlayan bir video kaydedici + düzenleyici. YouTube'da gördüğünüz bir çok video bu programla hazırlanmıştır.

Paragon NTFS for Mac : Normalde Mac OS X, Windows dosya sistemi olan NTFS diskleri okur ama onlara dosya yazabilmenize izin vermez. Bu kısıtlamayı ortadan kaldıran bir program.

Sophos Antivirüs : Mac'e (genelde) virüs bulaşmaz, ama yine de ben kendimi güvence altına alayım derseniz ücretsiz bu yazılımı tavsiye ederim. Kendisi otomatik güncellemeye sahip ve taktığınız flash diskler dahil her şeyi anında tarıyor.

Clear : Liste oluşturma programı. Renkli ve sesli, ayrıca kullanması çok kolay ve keyifli.

Motion FX : Photo Booth benzeri bir program. Farklı efektlerle videolarınızı zenginleştirin.

Moso : Photo Booth benzeri bir başka program. Eğlenceli efektleri var. (Manga/8-Bit...)

CameraBag 2 : Instagram'ın efektlerini ve daha fazlasını kolaylıkla fotoğraflarınıza uyarlamanızı sağlayan bir program.

flutter güzel olmuş sağolun ama antivirüs programı bulamadım daha başka varsa paylaşırsanız seviniriz..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PoSSiBiLiTY

Flutter : El hareketleriyle iTunes, Quick Time gibi programları kontrol programı. Dur işaretiyle şarkıyı/videoyu durdurun ve oynatın, sağ ve sol tarafı göstererek önceki veya sonraki şarkıya/videoya geçin :)

flutter güzel olmuş sağolun ama antivirüs programı bulamadım daha başka varsa paylaşırsanız seviniriz..

Sophos için buraya tıklayabilirsiniz. bunun dışında BitDefender da var ama Sophos benim daha çok hoşuma gidiyor :)

• İste budur, yeni mac kullanicisi olarak cok isime yaradi..

Bu arada arkadaslar windows'ta ki IDM benzeri bir program ariyorum mac icin. Kullanici adi ve sifreyle direkt ftp serverleri uzerinden dosya indiricem. Tam randiman alacagim bir download programi var midir? Free olursa super olur...

• Zaten bu programlar Mac'te mevcut bunlar ekstra yapılmış programlar....

Ger var mı bunları yüklemeye???
  • iphone kadar hayranı olsa ve uygulama oyun geliştirilse keşke :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

iphone kadar hayranı olsa ve uygulama oyun geliştirilse keşke :)

Mac OS X icin bir cok oyun mevcut. Kabul ediyorum, halen Windows kadar degil ama Linux ile karsilastirildiginda durum cok daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Challenger

quote:

Mac OS X icin bir cok oyun mevcut. Kabul ediyorum, halen Windows kadar degil ama Linux ile karsilastirildiginda durum cok daha iyi.

Bir çok oyun mevcut ama PC ye çıkan güncel bir çok oyun hala mac e çıkmıyor. Zira iphone ve ipad için türlü türlü uygulama ve oyun mevcut iken geliştiriciler mac ede yönelmeli :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 25 Mart 2013; 13:28:31 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Challenger

quote:

Bir çok oyun mevcut ama PC ye çıkan güncel bir çok oyun hala mac e çıkmıyor. Zira iphone ve ipad için türlü türlü uygulama ve oyun mevcut iken geliştiriciler mac ede yönelmeli :)

Keşke Mac'te bir BF, bir FlatOut oynayabilseydik, Yakında oda olacak inşallah

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.