Şimdi Ara

Yararlı Programlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
9
Favori
8.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Not olarak ekleyeyim sistem simgelerinin yeri değişmiyor bu verdiğim script ile. Onları command⌘ tuşuna basarak mouse ile taşıyorsun.
  • oley command isimi gordu. tesekkur.
  •  Yararlı Programlar
    [size=25]Better Touch Tool

Bu program gerçekten çok çok işime yarayan bir program oldu. Amacı; mouse, trackpad için istediğimiz şekilde gesture ayarlama. Bu şekilde klavye ve kısayol kullanımını neredeyse sıfıra indiriyor.
    http://bettertouchtool.en.softonic.com/mac
    Program ücretsiz, fakat en kısa zamanda "donation" yapacağım yazana, gerçekten çok işime yaradı.
    Kullandığım kısayollar ise şu şekilde;
    3 parmak yukarı (yeni sekme)
    3 parmak aşağı (sekmeyi kapat)
    3 parmak sola (son kapatılan sekmeyi geri aç)
    Sağa doğru çevirme hareketi (yenile)
    Bunlar safari için kullandıklarım. Bunun dışında istediğiniz programa istediğiniz şekilde kısayol ekleyebiliyorsunuz. Çok hoşunuza gidecek, gayet kullanışlı bir uygulama.

• çok yararlı bir konu olmuş bende yeni kullanıcısıyım mac'in çok teşekkür ederim inş. daha da gelişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Üçüncü program Kuvva

Bu program bugün masaüstü fotoğrafım ne olsun derdini sona erdiriyor.
    Site, sanatçılarla anlaşıp onlardan haftalık setler alıyor (7 adet fotoğraf). Yüklediğiniz bu program sayesinde de bir hafta boyunca istediğiniz aralıklarla bu sanatçıdan alınmış 7 farklı fotoğraf masaüstü arkaplanınız oluyor. (Standart olarak her gün bir arkaplan)
    Ayrıca isteyenler için Twitter arkaplanınızı da değiştirebiliyor.

Site üzerinden üye olup programdan da giriş yaparsanız eğer "Active Stream" olarak site üzerinden favori olarak işaretlediğiniz arkaplanların da kullanılmasını sağlayabilirsiniz. Buna ek olarak Popular seçeneği de var.

Kuvva dan çıkmak için direk silmek mi gerekiyor ben yükledim ama ekranı sola itemiyorum ( hava durumu, saat vb.) çıkmıyor.nasıl yapabiliriz.pek yapamadım.ama program güzel :))

• quote:

Orijinalden alıntı: adigzel

quote:

Üçüncü program Kuvva

Site, sanatçılarla anlaşıp onlardan haftalık setler alıyor (7 adet fotoğraf). Yüklediğiniz bu program sayesinde de bir hafta boyunca istediğiniz aralıklarla bu sanatçıdan alınmış 7 farklı fotoğraf masaüstü arkaplanınız oluyor. (Standart olarak her gün bir arkaplan)

Site üzerinden üye olup programdan da giriş yaparsanız eğer "Active Stream" olarak site üzerinden favori olarak işaretlediğiniz arkaplanların da kullanılmasını sağlayabilirsiniz. Buna ek olarak Popular seçeneği de var.

Kuvva dan çıkmak için direk silmek mi gerekiyor ben yükledim ama ekranı sola itemiyorum ( hava durumu, saat vb.) çıkmıyor.nasıl yapabiliriz.pek yapamadım.ama program güzel :))

Programı ilk açınca bi ayar penceresi çıkıyor. giriş yapmak istiyorsanız vs. onları hallediyorsunuz. Ondan sonra kırmızı buton ile çıkıyorsunuz.
    Yukarı bara yerleşiyor zaten.
    Ondan sonra herhangi bir sorun olmaması lazım.

• quote:

quote:

quote:

Üçüncü program Kuvva

Programı ilk açınca bi ayar penceresi çıkıyor. giriş yapmak istiyorsanız vs. onları hallediyorsunuz. Ondan sonra kırmızı buton ile çıkıyorsunuz.

Yukarı yerleşiyor sorun olmuyor ama çıkış yap diyorum yukarıdan kayboluyor. Ama ekranda aynı fon duruyor üye oldum kenarda Dursun diye:) uç parmakla ekranı saga doğru itemiyorum :(( ingilizcemde pek yok :( oda ayrı bir dert

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Üçüncü program Kuvva

Yukarı yerleşiyor sorun olmuyor ama çıkış yap diyorum yukarıdan kayboluyor. Ama ekranda aynı fon duruyor üye oldum kenarda Dursun diye:) uç parmakla ekranı saga doğru itemiyorum :(( ingilizcemde pek yok :( oda ayrı bir dert

Arkaplan değişmiyor çıktığınız zaman. Nedeni, programın sadece arkaplanı değiştirmesi. Masaüstünde kendisi çalışmıyor. Gerekli fotoğrafı indirip değiştiriyor.

• Arkadaşlar bir de şu resimleri alıntı yapmasanız !!
  • Bu sefer program değil bir Safari eklentisi tanıtacağım.
    Progamımız ClickToFlash.
     Yararlı Programlar

Biliyorsunuz ki flash sistem kaynaklarını oldukça fazla kullanıyor. Bu sayede, sadece istediğiniz flash dosyaları açarak pil tasarrufu yapabiliyorsunuz.
    http://clicktoflash.com
  • Faydali baslik.Acan ve katkisi bulunan arkadaslara tesekkurler.Bende en kisa zamanda bi kac program paylasicam.
  • Tuxera-------- NTFS formaklı disklerde okuma-yazma amaçlı güzel bir program

http://www.tuxera.com/products/tuxera-ntfs-for-mac/
  • BluRay Player
    CCleaner
    Google Chrome
    Google Earth
    Onyx
    Remote Connection
    Stuffit
    Toast
    uTorrent
    Virtual DJ Pro
    VLC
    Vox
    Ableton
    File Maker
    Reason
    Windows Messenger
    Adobe Reader
    Microsoft Office
  • mac'in uyumasına engel olmak için: Caffeine
  • güzel bilgiler
  • ResizeIt

Yararlı Programlar

Resimlerin boyutunu kaliteden çok fazla ödün vermeden küçültmeye yarayan bir program. Oldukça faydalı. Boyut küçültmenin yanında uzantılar arası dönüştürme de yapabiliyor. Ücretsiz.

PDF Squeezer

Yararlı Programlar

Bu da PDF dosyalarının boyutlarını küçültmeye yarıyor, oldukça faydalı bir program.

RADYO

Yararlı Programlar

Türk bir geliştirici tarafından ortaya konulan bir program. Türkiye'deki tüm radyolar mevcut ve aynı zamanda bazı tv kanalları da var. Diğer yandan diğer ülkelerin radyoları da mevcut durumda. Bu programın "crack"li olanını bulamadığım için satın aldım App Store'dan, pişman olmadım çok işime yarıyor.

• arkadaslar youtube dan video ve mp3 olarak indirme programi onerir misiniz ucretsiz olanlardan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzeDönükZeka

ResizeIt

Yararlı Programlar

Resimlerin boyutunu kaliteden çok fazla ödün vermeden küçültmeye yarayan bir program. Oldukça faydalı. Boyut küçültmenin yanında uzantılar arası dönüştürme de yapabiliyor. Ücretsiz.

PDF Squeezer

Yararlı Programlar

Bu da PDF dosyalarının boyutlarını küçültmeye yarıyor, oldukça faydalı bir program.

RADYO

Yararlı Programlar

Türk bir geliştirici tarafından ortaya konulan bir program. Türkiye'deki tüm radyolar mevcut ve aynı zamanda bazı tv kanalları da var. Diğer yandan diğer ülkelerin radyoları da mevcut durumda. Bu programın "crack"li olanını bulamadığım için satın aldım App Store'dan, pişman olmadım çok işime yarıyor.

crakl olarak nasıl ındırebılıyoruz hocam nasıl yapabılırız yada

• quote:

Orijinalden alıntı: Shatan

arkadaslar youtube dan video ve mp3 olarak indirme programi onerir misiniz ucretsiz olanlardan :D

Yukarıda vermiştim sanırım

http://macapps.sakura.ne.jp/mactubes/index_en.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

quote:

Orijinalden alıntı: Shatan

arkadaslar youtube dan video ve mp3 olarak indirme programi onerir misiniz ucretsiz olanlardan :D

Yukarıda vermiştim sanırım

http://macapps.sakura.ne.jp/mactubes/index_en.html

nasıl indiriyoruz yada nasıl kullanıyoruz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.