Bildirim
Yaptığım Puzzle'lar SS'li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Başlığı okuyanda puzzle'ı kendi yaptı sanıcak alt tarafı parçaları yerleştirmiş -
quote:
Orijinalden alıntı: ceyda1008
Başlığı okuyanda puzzle'ı kendi yaptı sanıcak alt tarafı parçaları yerleştirmiş
konuyu baltaladığın için sağol. Teşekkür ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: butze
1000 parçalık ortalama ne kadar sürede yapılıyor
Yeni başladıysan 12-13 günde bitirirsin. Ben sana 500 parçalıkla başlamanı tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: \/£Y$€|
quote:
Yeni başladıysan 12-13 günde bitirirsin. Ben sana 500 parçalıkla başlamanı tavsiye ederim.
Kardeş Biz 4 kişi felan 2 saat ugraştık 1000 lige daha sonra o iki kişi gitti . Ben ve başka birisi vardık yarısını bir gecede tamamladık
ayrıca puzzle çok eğlenceli tavsiye ! -
quote:
Orijinalden alıntı: EkmekArasiDondurma
hll knk byl dvm t spr dvm
sağol knk -
hocam bende başlamak istiyorum ama 500 parçalık bir puzzla nereden başlıcam yani çok zahmetli gibime geliyor 200-300 olanlar varsa onlardan almayı düşünüyorum biraz taktik ver beni heveslendir hemen alcam. Yapamam sonra sıkılıp atarım diye korkuyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: RedFalc0n
quote:
quote:
Yeni başladıysan 12-13 günde bitirirsin. Ben sana 500 parçalıkla başlamanı tavsiye ederim.
Kardeş Biz 4 kişi felan 2 saat ugraştık 1000 lige daha sonra o iki kişi gitti . Ben ve başka birisi vardık yarısını bir gecede tamamladık
ayrıca puzzle çok eğlenceli tavsiye !
İlk başlarda çok sıkıcı geliyor ama o son puzzle parçasını koymak büyük mutluluk.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: EkmekArasiDondurma
hll knk byl dvm t spr dvm
sağol knk
ne demek knk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Poinoo
hocam bende başlamak istiyorum ama 500 parçalık bir puzzla nereden başlıcam yani çok zahmetli gibime geliyor 200-300 olanlar varsa onlardan almayı düşünüyorum biraz taktik ver beni heveslendir hemen alcam. Yapamam sonra sıkılıp atarım diye korkuyorum
hocam ilk olarak kenarlardan başla kenarlar bitince kolay olan yerden devam et gerisi zaten çorap söküğü gibi geliyor. Ayrıca şunu düşün puzzle bitirip tablo yaptırıp odanın duvarına astığını düşün. -
Bende tam diyecektim ki son fotoğrafı görene kadar hiç mi kendini geliştirmiyor hep 1000 hep 1000 -
quote:
Orijinalden alıntı: hasan0338
Bende tam diyecektim ki son fotoğrafı görene kadar hiç mi kendini geliştirmiyor hep 1000 hep 1000
:D Geliştiriyorum ama 200 lik hem çok büyük hem çok zor. :D -
eline saglik -
quote:
Orijinalden alıntı: Metabolism
eline saglik
Çok teşekkür ederim.Sağol. -
son yaptığını yapmaya başladım, sadece başladım ama
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X