Şimdi Ara

YAPRAK DÖKÜMÜ...!!! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
572
Cevap
0
Favori
19.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Manoℓya

quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Eski diziyi izliyorumda çok değişikmiş.. Kızlar boyuna evde oturuyorlar ..Sonra Şevket 3.bölmde hemen evlendi ,sonra o dizinin Oğuzu da şimdiki dizinin kahveci siymiş..

Nereden izliyorsunuz acaba? Ben de izlemek isterim eski diziyi.Diziyi bulabileceğim bir site falan var mı ?

youtube dan
  • Yaprak Dökümü Son Sezon Tanıtım Fragmanı

Dizi Bu Sezon Bitiyor...

1.Fragman

http://www.vidivodo.com/183140/yaprak-dokumu-son-sezon

http://www.youtube.com/watch?v=s08yfN1ZTuY

2. ve 3. Fragman

http://www.youtube.com/watch?v=cAa-PT5lfog

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiCoTeeN -- 23 Ağustos 2008; 20:23:14 >

• Niye hemen bitiriyorlar ki diziyi,daha çok bölümler çıkardı bu diziden.
  • Yaprak Dökümünü izLemiyorumda tw izLerkenn yeni bölümleri göseriyolar orda ßi şarkı çalıo onun adını ßilen varsa yazaßilirmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: K1rKLee

Yaprak Dökümünü izLemiyorumda tw izLerkenn yeni bölümleri göseriyolar orda ßi şarkı çalıo onun adını ßilen varsa yazaßilirmi ?

Evet dostum o şarkıyı ben de arıyorum,bilen birileri vardır diye umuyorum
  • bugün değişik bi fragman yayınlandı yeni sezondan $evket taksi şoförlüğü yapıyor ve ferhundeyle karşılaşıyor pek izlemem ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurzwahL -- 24 Ağustos 2008; 2:56:06 >
  • hepsi hapishaneden çıkmış bakıyorumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocky_m5

hepsi hapishaneden çıkmış bakıyorumda

Dün bende gördüm fragmanı Leyla Oğuz ile buluşuyor.. Talat,Şevket,Oğuz hepsi
    hapisden çıkıyor.. Aslında toplu firar yapmışlar.
  • Fragmanlarda Ali Rıza Bey'in "bu sonbahar "son" baharımız olacak..." demesi beni çok etkiliyor. Onun için izlemeyi düşünüyorum bu sezon.
  • namusluyum diye geçinen emekli babanın, namuzsuz evlatları, biride namuslu bişrşey yapsın babasına çekmiş olsun, hepsi analarına çekmiş. yok yoksa bu anneride ali rıza beyle nişalıyken zengin ve namussuz biridnen mi yaptı bu çocukları?
    ya şevkete ne demeli , ulan çalıyosun bari farkettirme tek hesaptan 35 bin dolar çalınımı ya, 35 tane bin çal kimsenin ruhu duymaz.
  • adam namusluyum diye geçinmiyor, zaten namuslu adam.
  • Benim merak ettiğim bu gösterilen tanıtımların,bölümlerin yeni sezonda gösterilip gösterlimeyeceği ?
    Çünkü geçen sene de Leyla bir cafe de çalışırken annesine ve kardeşine yakalanıyordu..Böyle bir sahne vardı ama sezon boyu göremedik o sahneyi.

Bu arada Şevket ile Ferhunde nin takside buluşması müthiş saçma olmuş Yok artık
    Bakalım dizi nereden başlayacak ?
    Sanırım Leyla iyileşmiş eve dönmüş olarak görünecek,Şevket -Oğuz hapisten çıkmış olarak görünecekler..

• Kaliteli bir dizi
  • Hastanede nejlanin ben ablami istiyorum diye neclaya aglayisiyla baslayacak bence , benim bile gozlerim doldu reklamini izlerken
  • Ne bölüm gelecek yaa..Bunların hepsi 1 bölümde mi olacak ki.

Ev halkında işler düzeliyor ama bu sefer Fikret ayrılıyor ?? Offf
  • bitsin artık hep mutsuzluk hep mutsuzluk insanın içini karartıyo yaww
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Benim merak ettiğim bu gösterilen tanıtımların,bölümlerin yeni sezonda gösterilip gösterlimeyeceği ?
    Çünkü geçen sene de Leyla bir cafe de çalışırken annesine ve kardeşine yakalanıyordu..Böyle bir sahne vardı ama sezon boyu göremedik o sahneyi.

Bu arada Şevket ile Ferhunde nin takside buluşması müthiş saçma olmuş Yok artık
    Bakalım dizi nereden başlayacak ?
    Sanırım Leyla iyileşmiş eve dönmüş olarak görünecek,Şevket -Oğuz hapisten çıkmış olarak görünecekler..

onlar adı üstünde tanıtım amaçlı ^^ birebir aynısı değilde olayların nasıl karışacağını gelişeceğini gösteriyor,o yüzden birebir aynısını vermiyolar,ama benzer sahnelerini verdiler..

• quote:

Niye hemen bitiriyorlar ki diziyi,daha çok bölümler çıkardı bu diziden.

Bir diziyi fazla uzatmaya gerek yok..İyice çığrından çıkıyor bence..Yaprak Dökümü çok kaliteli bir dizi onada bu yakışırdı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuchan -- 30 Ağustos 2008; 18:50:56 >
  • Bu Sezon 4-5 Bölüm Çekilicekmiş Galiba Güven hokna(Hayriye hanım) Öyle demişti Deryalı Günlerde
  • bulmuşlar böyle yağlı kapıyı 4 bölümde bitirmezler sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.