Şimdi Ara

Yapıştır yapmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar win7 kullanıyorum. sistem her ne olurssa olsun yapıştır fonksiyonu çalışmıyor kesiyor kopyalama yapıyor ama ssağ tuşa tıklıyorum yapıştır aktif değil nedenin bilen var mı?

• kesme ve kopyalama fonksiyonu çalışırsa yapıştır da çalışır. Sorun yapıştırda değilde diğerlerindedir. Bazı programlar, web siteleri vs. bu fonksiyonu kilitliyor ama bunu aşma yolları da var.

Kopyalayacağın yazıyı, resimi vs. tarayıp ctrl+c yap daha sonra kopyalayacağın yerde tıkla ve ctrl+v yap. Bu şekilde kopyalaması lazım. (kesmek içinde ctrl+X >> ctrl+v yap)

Ayrıca bu sorun tüm programlarda mı var yoksa sadece bazılarında mı var? ya da belli durum ve yerlerde mi var?
  • kopyalamayı anlayamıyorum ama kes komutunu anlayabiliyorum. Bir dosyayı kes yaptığım zaman flu oluyor ama yapıştır yok. olmaz ise format yolda sanırım da üşenmesem

bu sorun bütün bilgisayarda mevcut nette bir sayfadan yazı kopyaladığım da veya wordde yazı kes diğinde ve yahut bir dosyayı bir klasörden başkka bir klasöre yapıştırmak istedğimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taxonera -- 31 Ocak 2011; 11:21:23 >
  • komut istemini admin olarak çalıştır, sonra da "sfc /scannow" yaz birşey çıkacak mı baksana
  • yaptım

sistem tarama işleminin doğrulama aşaması başlatılıyor. bittikten sonra

Windows Kaynak Koruması bütünlük ihlali ile karşılaşmadı. yazdı
  • Kopyaladığınız şey nedir dosya veya resim mi yoksa bir metin içeriği mi? Eğer hepsinde aynı sorun varsa C:\windows\system32\clipbrd.exe bu yolda bulunan clipbrd.exe'yi çalıştırıp pano içeriğine kopyalanan metinin veya resimin gelip gelmediğine bakar mısınız?

Clipbrd.exe system32 klasöründe büyük ihtimalle yoktur, yoksa buradan indirip masaüstünde çalıştırabilirsiniz.

http://ul.to/9lg4ip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 31 Ocak 2011; 15:17:16 >
  • netten bir adet registry clean programı buldum uyguladım düzeldi başka arkadaşların başına gelirse düzeltmelerine yardımcı olur umaraım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taxonera -- 1 Şubat 2011; 11:12:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kopyala yapıştır yapamıyorum
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.