Şimdi Ara

Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
562
Cevap
50
Favori
88.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Güzel yorumunuz ve kaliteli eleştiriniz için teşekkür ederim fakat dikkatli bakarsanız, sadece ilk harflerin büyük olduğunu görebilirsiniz.

    Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu)

    Orijinal fontta bu "Pıke's Basın" gibi gözüküyor, küçük "ı" harfi vardı yani. Biz fonta küçük bir iyileştirme katmış olduk, "Pike Havzası" şeklinde gözükebiliyor.





  • CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

    Hocam elinize sağlık güzel bir çalışma yapmışsınız. Detaylı olarak da kurulumu anlatmışsınz. Fakat biraz karışık gelebiliyor kurumu yapmak. Bir kurulum videosu hazırlanırsa çok daha faydalı olacağını düşünüyorum. Yoksa çok soru gelebilir olmuyor nasıl yapacağız diye.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALPOLİC_FR kullanıcısına yanıt

    Sağ olun ama yapacak bir şey yok, o kadar detaylıca ve bence basitçe anlatmışım, anlamayan olursa yapabileceğim bir şey yok, tekrar okusunlar.

  • CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

    Tamamdir kusura bakmayin siz soyleyince fark ettim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red Dead Revolver'a da çeviri gelir mi

  • Argeause kullanıcısına yanıt

    Maalesef, o oyun için herhangi bir planım yok.

  • Şerifi niye müdür diye çevirdiniz hocam.Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu) 

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Yanlışsam düzeltin ama "marshal" ile "sheriff" aynı değiller, "marshal" için çevirilere baktığımda "polis şefi" ve "polis müdürü" çevirilerini görünce konuşma ağzında "müdür"ün yakışacağını düşündüm. Bu kültürü daha iyi biliyorsanız ve kesin olarak eminseniz şerif olarak düzeltebilirim, hiç sorun değil.

  • CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

    Estağfurullah sadece yıllardır western temalı pek çok dizi, film ve oyun tüketmiş birisi olarak söylüyorum. Marshal tabiri resmiyette polis müdürü anlamına geliyor olabilir ancak fikrimce oradaki nüans şu, taşradaki polis müdürlerine şerif deniyor. Bir tür jargon yani, taşralı söylemi. Deputy Marshal da hep şerif yardımcısı olarak çevriliyor mesela. Ben hiçbir yerde marshal için şerif dışı bir çeviriye rastlamadım şimdiye kadar.

  • Hocam öncelikle elinize sağlık bayadır bekliyordum RDR için yama. Yama kurulumunda hiçbir sorun yaşamadım ama Emulatoru kaspersky virüs olarak algılıyor. Yamayı canary sürümü yerine sade xenia sürümdede çalıştırabilir miyim?

  • v3resss V kullanıcısına yanıt

    Karpersky beni de virüs olarak görür hocam Karpersky mi kaldı bu devirde.

  • Tam anlamıyla kusursuz ve profesyonel bir iş olmuş sözünüzün arkasında durmanız da bunu kanıtlar nitelikte. Size ve ekibe sonsuz teşekkürler. Bu yamayı ücretsiz olarak bize sunmanız cidden büyük bir lütuf, başarılarınızın devamını dilerim.Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu) 

  • @Zebercet Anladım. Anlaşılmıştır zaten, ben bu tarzda pek film, dizi izlemedim ve oyun oynamadım, o yüzden açıkçası bu terimlere biraz da yabancısıydım çeviriyi yaparken. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim, bir sonraki güncellemede bunu "şerif" olarak değiştireceğime dair not alacağım.


    @v3resss Sağ olun. Ben kendim başka bir versiyonda denemedim ama Canary versiyonunda virüs olmaması lazım, siz bir denersiniz olmadı.


    @thehatefuleiqht Estağfurullah, elbet vardır kusurları. Yukarıdaki "marshal" kelimesinin yanlış çevirisi buna bir örnek. Ama düzeltirim ve daha fazla yanlış çeviri bulursanız (muhakkak sebepleriyle açıklayarak), düzeltebilirim. Beğenmenize sevindim, iyi oyunlar olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 2 Ocak 2023; 1:58:35 >
  • Hocam Xenia Master'da denedim çalıştı yama. Tekrardan elinize sağlık on numara olmuş Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu) 

  • oyuna girince güncellme geldi diyor giriyorum buraya atıyor hep indirdiğim sürüm mevcut sadece

  • @herter_12 Şu anki yayınladığım güncel versiyonla tekrar dener misiniz? Aynı sorunla karşılaşırsanız haber edin, arkadaşımla bir bakmaya çalışırız olmadı.


    2 Ocak 2023 Güncellemesi: Eleştirilen "Polis Müdürü" çevirisi "Şerif" olarak değiştirildi.


    Güncel versiyonu indirmek için Xenia ile oyunu açtığınızda çıkan güncelleme bildirisini olumlu cevaplayabilir veya zaten bu konudaysanız ilk sayfaya gidip kullanmakta olduğunuz Xenia için olan indirme linkini kullanabilirsiniz.

  • Bende iso dosyası halinde ancak DVD1 ve DVD2 olarak iki ayrı iso dosyası var. Bu nedenle kurulum kısmında sorun yaşıyorum. Ne yapmam gerekir bu durumda?

  • DVD1 ISO'suyla işlem yapılacak, zip içindeki Beni Oku'da bahsettiğim ISO'yu klasöre çıkarma programıyla bu ISO'yu klasöre çıkarın. GOTY versiyonu olduğundan emin olun çünkü sahip olduğum versiyon buydu ve normaliyle deneyemedim.

  • edit




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyid42 -- 2 Ocak 2023; 15:32:18 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.