Şimdi Ara

Yapım Aşamasında Olan 2d Oyunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar mobil oyun işine giriştim yeni sayılırım grafik kısımlarını yapıyorum yorumlarınızı alabilirmiyim ?
    Koşu oyunu olacak arkaplana göre nesneler fırlayacak karakter ondan kaçmaya çalışacak. 5-6 tane mekan yapmayı planlıyorum ilk etapta buda onlardan birisi. Powerup vs olacak karakteri şekillendirme vs olacak. En önemli nokta fizik, onun üstünde baya durmayı planlıyorum.Unity ve c# ile geliştirmeyi planlıyorum bakalım.

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

Yapım Aşamasında Olan 2d Oyunum

bu tarz oyunlarda benim için büyük sorun görsel kısmı :) senin görseller güzele benziyor, eğer karakterler tek parça ise çizim programın ile hareket spritlerını oluştur(yürüme, zıplama, koşma gibi) ya da parçalara ayırıp animasyon ile halledersin.
    unity ve c# konusunda sormak istediğin ne varsa sorabilirsin. grafik kısmı senin olsun :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: the3answer

temel düzeyde unity bilgisi ile kısa sürede yapabilirsin. oyun için yeterli olacak tüm fizik olayları unity ile gelmektedir.
    bu tarz oyunlarda benim için büyük sorun görsel kısmı :) senin görseller güzele benziyor, eğer karakterler tek parça ise çizim programın ile hareket spritlerını oluştur(yürüme, zıplama, koşma gibi) ya da parçalara ayırıp animasyon ile halledersin.
    unity ve c# konusunda sormak istediğin ne varsa sorabilirsin. grafik kısmı senin olsun :))

Çok teşekkürler dostum yorumların için sebilgi diye bir youtube kanalında videolara başladım ordan yapıyorum şimdilik yardıma ihtiyacım olduğu zaman rahatsız ederim :). iyi çalışmalar

• Grafikler tatlı görünüyor, umarım bırakmazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryptologist

Grafikler tatlı görünüyor, umarım bırakmazsın.

Teşekkürler hocam, devam etmeyi planlıyorum

Orijinalden alıntı: Seered

Sen önce threshold'u geç

şşşşşş

Orijinalden alıntı: bersgurs

Grafikler güzel görünüyor script için yardım gerekirse pm atabilirsin.

Teşekkürler hocam, yardıma ihtiyacım olursa mesaj atarım

Orijinalden alıntı: SirusBro

Bu tarz 2D grafikleri hangi programla yapıyorsunuz? Dersi varsa atarmısınız? Buradan veya pm'den yazarsanız çok memnun olurum

illustrator ile yapıyorum.Youtube kanalımda basit bir karakter çizimi anlatımı var aşağıdan ulaşabilirsin.

https://m.youtube.com/channel/UCMMQxtrbzqjZ_mXhVyYpNyQ

• quote:

Orijinalden alıntı: isolmaz

quote:

Orijinalden alıntı: SirusBro

Bu tarz 2D grafikleri hangi programla yapıyorsunuz? Dersi varsa atarmısınız? Buradan veya pm'den yazarsanız çok memnun olurum

illustrator ile yapıyorum.Youtube kanalımda basit bir karakter çizimi anlatımı var aşağıdan ulaşabilirsin.

https://m.youtube.com/channel/UCMMQxtrbzqjZ_mXhVyYpNyQ

Çok çok teşekkür ederim bende kendi çapımda uğraşıyorum dediğiniz kaynağa kesinlikle göz atacağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.