Konuların aktifliğine bakarak bir anlam çıkarabilirsiniz. Paraf konusu forumda en az mesaj atılan başlıklardan birisi. Faizsiz taksit işi bittikten sonra kamu bankalarının kredi kartlarının işi bitti. Ziraat ve Halkbank HB'de sadece 2 taksit yapıyorlar artık. Ziraat'te iyi kötü kampanya var ama Halkbank'ta o da yok. Yapıkredi taksit yapan iş yerinin çokluğu sebebiyle limiti gözden çıkarılacak bir banka değil ama Halkbank ÇÖP. Akbank'ta genel kampanya çok azaldı ama kişiye özel kampanyalar güzel. Akbank'ta kampanyalarda Akbank posu şartı yok ve puanlarla borç ödenebiliyor. En güzel yanı bu. Akbank-Garanti-İşbank bunlar varsa kartları dönüşümlü nadasa bırakıp kullanmak lazım. |
Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (83. sayfa)

-
-
Bilgi için teşekkürler, hemfikirim. Tek sorun fahiş kart aidat ücretleri. Bu kartlarda ödediğimiz aidatı zorla alışveriş yapmadan çıkarabiliyor muyuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akbank iki kartı kapattım kafa rahat aktif olarak garanti ve tekrardan iş bankası kullanacağım
Garanti aidat konusunda esnek.
Axess fena sayılmaz ama İşbank biraz katı.
O sizin müşteri aktifliğinize ve kullanım oranınıza bakar.
-
Arkadaşlar merhaba,
YKB Crystal kartım var. Bankada mevduatım yüksek. Özel müşteri danışmanı falan var. Tek banka ile çalışıyorum. Neden bunları söyledim kusura bakmayın. Yani bankanın iyi bir müşterisi olduğumu düşünüyorum. Ancak çok bozulduğum bir olay var. Banka değiştirmek istiyorum.
Temmuz ayında yurtdışı 60bin TL alışveriş yapınca 2500 TL worldpuan kampanyası vardı. Bende Ağustos ayında araçla Yunanistan a gideceğimden farklı şehirleri gezmek istediğim için günlük planımı çıkardım ve her gün kalacağım şehirde Temmuz ayında booking.com dan otel satın alıp 65 bin TL alışveriş yaptım. 2500 TL worldpuanım yattı.
Ama benim isteğim ve bilgim dışında puan yattıktan sonra ve kampanya bittikten sonra 4 Ağustos tarihine bir otel beni kabul edemeyecekmiş. Muhtemelen yanlış planlama yaptılar. Ve haftalar önce sattıkları odayı bana sormadan/aramadan iptal ettiler. Booking’den gelen mail ile bunu öğrendim. Bende zaten 2 gün sonra kalacağım otelin aniden iptal edilmesi ile mağdur olacaktım. Çünkü bu tarihte zaten tatile çıkmıştım. Hiç hakkımı aramaya fırsat kalmadan aynı gün daha pahalı bir oteli satın aldım. Ama sonuçta Temmuz ayındaki harcama iptal edilmiş oldu ve yeni harcama Ağustos ayına yansıdığı için ertesi gün baktığımda toplam harcamam 60 bin in altında kaldığı için yatan 2500 TL yi geri aldıklarını gördüm.
Müşteri danışmanını aradım. Kayıt açalım dedi. Olayı anlattım. Kayıt açtı ama mail geldi. Talebim reddedilmiş.
Belki inanmamışlardır bana dedim. Benim bilerek oteli iptal ettiğimi düşünmüşlerdir diyerek Twitter dan booking den gelen benim isteğim dışı iptal maillerini ve yeni harcama maillerini gönderdim aynı tarihte olduğunu göstermek için. Twitter da yorum yazmışlar. Telefonda açtığınız çağrı ile cevap vermiştik başka bir uygulamamız yoktur diye.
Ben bu olaya çok bozuldum. Birazda inat meselesi oldu. Çünkü isteğim dışı ve 2500 TL kazanıyım diye bu planı yapmıştım. Bunu almanın bir yolu var mı? Yoksa tüm ürünlerimi başka bankaya taşımak istiyorum. Tecrübeli arkadaşların yorumunu almak isterim. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyohead -- 13 Ağustos 2024; 21:46:27 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
🤔
Garanti ve Teb de sizi merkezden arayıp, inisiyatif alarak bir şeyler yapabiliyorlar. Bunlar da sizi kaybetmemek için yapabilir, yapmazsa size değer vermiyorlar demektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tatil kampanyası geldi mi uzun süredir? ben mi kaçırıyorum, 8 9 bin tl worldpuanım var ha gelir ha gelir diye yaz bitti
-
Hocam Mehmet Ali Karamehmet'teyken Worldcard süperdi. Worldpuan'ları x2 harcamayı falan o getirmişti. Koç'lar acayip cimri çıktı.
-
Eskiden yapıyorlardı müşteri memnuniyeti diyerek ama son bir kaç senedir neredeyse hakkın olanı bile elinden alacaklar..
Devlet dairesi gibi şart ne ise o, esneme yok artık maalesef..
-
Benzeri basima geldi. Kayit acildi, itiraz kabul olmadi. Kampanya sartlarinda belirttikleri icin olmuyor diye konuyu kapadik.
Crystal kartiniz metal mi? Bana metal teklif edildi ama aidat muafiyeti olmadigindan kabul etmedim. Sizce metal icin degermi?
-
Sadece isteğim dışında bu olay gerçekleştiği için ve iptal işlemi ile aynı gün başka otel satın aldığım için hala faydalanabilirim diye düşünüyorum. Ben kendi isteğim ile iptal etmedim oteli. Bavulum elimde, ben yoldayken otel çat diye iptal etti bir telefon bile açmadan (bu da ayrı bir konu zaten. Ama booking.com özür dileyip bana 50 euro verdi).
Crystal metal değil. Bilmiyordum öyle bir kart olduğunu. Başka avantajı var mı metalin?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konu ile ilgili böyle bir tecrübem olmadı.
Şahsi fikrim size değer vermeyen bankalarla çalışmayın.
Şu aralar zaten kampanya filan yaptıkları da yok.
İçeride para tutan adama da değer vermiyorlarsa müşteri gerekeni yapmalı. Yoksa tok satıcıyı oynamaya devam ederler.
-
Banka değiştirmenin kolay bir yolu var mı acaba? Aynı GSM operatörleri veya internet operatörleri nasıl herşeyi yapıyor. Onun gibi.
Crystal iptal edilip yeni bankada aynı segmentte kart alınabilir mi ilk başta bilmiyorum. Ne biliyim YKB deki mevduatım vadesi bitince yeni bankaya aktarabilirim, bugün aktaramam. Döviz hesabı var, yatırım hesabı var, eyt hesabını taşımak var, normal maaş hesabı var.. çokta zor süreç. Hayatımda sadece tek banka var 20 yıldır. İkinci bir bankam yok. Belkide yedeksiz çalışarak ben hata yaptım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Varlıkları yeni bankaya taşıyıp oradan kk almak ve eski bankadaki kredi kartının limitlerini aşama aşama düşürüp yenisine aktarmak.
Özel bankacılık hakkında pek bilgim yok hocam ama muhtemelen gidip görüşüp varlığınızdan ve isteklerinizden bahsederseniz ortak bir yolda buluşabilirsiniz diye tahmin ediyorum. En azından yukarıda yazdığım kart limitini aktarma olayında normal müşteriye yaptıkları muameleden fazlasını yapacaklarını düşünüyorum.
-
Türkiye'de bankacılık Avrupa'nın yüz yıl ilerisinde. Yatırım hesabındaki varlıkların transferi yasal süreler sebebiyle bir haftayı bulabilir ama diğer birikimleriniz aynı gün yeni bankaya geçer. Bahsettiğiniz gibi yüksek tutarlı bir birikiminizi yeni bir bankaya aktarırsanız yeni banka da size güzel bir kart verir.
Bunlar zor şeyler değil. Yeter ki siz hak ettiğiniz değeri görmek isteyin.
-
Akbanktaki gibi kart puanları ile borç ödeme Yapı Kredi de yapılabiliyor mu? Süresi bitecek worldpuanlar için eskiden cüzdan hesabına yükleniyordu, şu anda böyle çalışan bir sistem yok sanırım. Önerilere açığım.
-
Yemek sepeti 300 TL ye 200 indirim kodunu kullanamıyorum.Son gün 22.08 diyor ama açıklamada belli bir adetle sınırlıdır diyor.
Acaba kullanan oldu mu .Bittim mi indirim..
-
borç ödeme yok. altundgold, turna veya puanharca uygulaması alternatif olarak kullanılabilir
-
altundgold derken hocam tam adı nedir?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X