Şimdi Ara

Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.913
Cevap
201
Favori
242.015
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi dijital kart, tl ise geçerli değil, world ise 24 saatte düzelmezse müşteri temsilcisinden destek alın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 yıldır yaptıkları aylık play kart kampanyasını bile kaldırmışlar, vay arkadaş :)

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt

Yok hocam world kk ya baglı, müşteri hizmetlerine kayıt bıraktım bakalım:) teşekkürler ilginiz için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duduco kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Çıksaydı epey işimizi görürdü.

• evereve kullanıcısına yanıt

Geçen ay geç de olsa uygulamada gözükmüştü geleneksel play kampanyaları ( ayın 6-7 si gibi ). Bu aydan itibaren yürürlükten kalktı herhalde, TL card olarak bile yok.

• ykb bitmiş 

• Yapı Kredi nin market alışverişine ilk 400 TL den sonra diğerlerine 10 TL vereceği yazıyor toplam 100 TL'ye kadar. Yapı Kredi tl kartla diye de belirtmişler. Bende fark etmiyor diye tl kartla alışverişleri yapıyordum 8 işlem yaptım ve hiç birisini sistem saymamış çünkü kampanya şartlarına ilerleyen yerlerde bir yerine QR veya mobil ödeme dahil diye eklediklerinden. Yani ilki dahil olmayıp toplam kazanacağım 8 isleme 70 TL yi bu tarz sahtekarlıkla vermemiş oldular. Kampanya resimiyle alakalıda temassız QR ödeme hiç alakalı bir şey yok ki ve bunu bilerek yapmışlar.

Ekleme: Buarada oncede ki aylarda da katılıyordum zaten bu kampanya ya ama market kampanyasına ek temassiz odemeyle olursa olacagi yaziyordu başta burde görsel olarakda vardi Bu sefer ne gorselde boyle birsey vardi birde baslikta ve ilk aciklamada falan. Resmen katakulliye getirdiler. Sonuç olmayacak tabi fakat yinede sikayetvar.com a yazdim simdi. Insani enayi yerine koymasinlar adam gibi gorsel resimi koysunlar ve konu zaten mobil odemeyle gecerli olup bunu basta ve ilk aciklamada da belirtmemesi bilerek yaptıklarının göstergesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 10 Haziran 2023; 16:17:11 >

• Vip Üye kullanıcısına yanıt

Hocam çok daha iyi oran veren kredi kartları var onlara geçin bence, gelsw bile 400e 10 baya kötü bir oran

• SalimAydogdu kullanıcısına yanıt

Hatta kredi kartı bile değil bendeki banka karti. Markete 25tl + bununla 10tl veriyordu. Aninda verecegi yazıyordu içinde de 450tl Puanim olup 5 islem yapip birakip 500tl olarak cekim yapacaktim. Planim oydu yoksa hiç girmeyecektim. İşte isin kötü yanı kredi kartı da degil banka kartiyla yapıyordum. Suan için en iyisi Maximum birde 300/30 ziraat karti. Birde nays

• tzadkiel T kullanıcısına yanıt
    Benide aradılar da düzelen bişey yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kartım da Hepsiburada puanı var fakat kullanamıyorum aynı sorunu yasayan var mı

• yurtbeyi kullanıcısına yanıt
    kartla ödeyi secmen lazım

• Yapıkredi Worldcard teslim almadan online alışverişte kullanmaya başlanır mı yoksa illa teslim edilmesi mi lazım ?

• hendrickk H kullanıcısına yanıt

Başlanıyor

• 1 hafta önce banka kartı aldım yapı krediden. Kart world mobilde görünüyor aktif fakat banka kartı kampanyaları görünmüyor world mobilde. Aktif kredi kartımda var. Neden kaynaklı olabilir?

• kredi kartlarını kampanyalardan çıkarması da saçma olmuş.

• Vip Üye kullanıcısına yanıt

Bu bahsettiğiniz World Pay kampanyası mı?

Normalde TLcard market kampanyası da var 400'e 25 TL WP.

Yani ödemeyi kasada fiziki TLcard olarak ödediyseniz yine de 400'e 25 TL WP almanız lazım işlem başı, katılmadıysanız onu atlamayın derim..

• duduco kullanıcısına yanıt

Şöyle durum aslinda. Market kampanyasi olarak 400/25 ve 400/10 var ama 400/10 olanin basliginda da, ilk aciklama kısımlarında da, kampanyanın gorselinde de temassiz veya qr odeme yapılırsa sadece o 10tl nin gelmesi adina birsey koymamislar. Aciklamada da biryerlere qr ve mobil ödeme dahildir yaziyor fakat, fiziksel tl kartla odemede dahil yazıyor orada o dahil bu dahil herseyi yazinca bende telefon elimde olduğu halde mesela bonus, axess vs temassiz odedigim halde bunda zaten kartlada oluyor diye benim için bilseydim telefonla okutmanin hic bir zorluğu olmadığı halde kartla okuttum geçiyordum her defasinda ve 8 islem sonunda bir baktım bu kampanyanın basta 1 tane yaptığım islemis ve ilkinede birsey vermiyor zaten bosa gitti.

Bu market kampanyasiyla ek işleyen 10tl lik Kampanya onceden de yapılıyordu uzun suredir fakat belliydi acik acik mobil temassiz odemeyle yapılırsa verilecegi. Simdi orada milleti katakulliye getirip kelime oyunlari yapmışlar vermemek için birde kredi karti olup yapsam neyse nakit olmus oldu derim öylede değil. Yinede bilmeyen kisileride katakulliye getirmesinler diye şikayet kayidi actim. Ben aylardır katıldığım ve katilmadan sartlarini okuduğum halde düştümde, ilk yapacak kisi hayli hayli düşer o yüzden simdide ileriye dönük olarakta burada da bu bilgi kalsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 13 Haziran 2023; 12:1:16 >

• evereve kullanıcısına yanıt
    sanırım play kart değişiyor. 18-24 yaş arasıyla sınırlıyorlar.

dün play kartım ekim sonunda kapatılacak diye mesaj gelmişti. bugün çağrı merkezini arayıp play kartı eko karta çevirmek için çağrı merkezini aradım. görüşme sırasında play kartım şak diye kapatıldı. sinirle telefonu kapatıp sonradan sakinleşince tekrar çağrı merkezini aradım. amacım adios premium karta hangi ay aidat geleceğini ve eko kart dönüşüm yapıp yapamayacağımı öğrenmekti.

çağrı merkezi elemanı Adios premium kartı world eko karta çevirelim, bir de crystal kart kart çıkartalım. eko kartı kapatmadığınız sürece ömür boyu crystal kart ücretsiz olacak şeklinde bir teklifte bulundu.

ben de kabul ettim. doğru mu yaptım yanlış mı yaptım?

crystal kartın aidatı çok fazla. bir şekilde bir 3 kağıt olup aidat gelirse çok fena girecek.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.