Şimdi Ara

Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.464
Cevap
239
Favori
326.929
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garanti annemin kmh ı 10 dan 150 ye cıkarmıs 🤡 garanti annemi cok seviyor ya kk limiti 256 idi 100 e düşürdüm (cok harcamıyor kadın zaten ) ak 220 verecek gibi limit düşürdüğüm icin onu da 150 ye revize edecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yakınım emekli maaşını buraya taşıdı. Her para transferinde ücret alıyor. Gitti, konuştu. Emekli maaş müşterilerinin herhangi bir ayrıcalığı yokmuş, alabilirlermiş.

Promosyon için "Eyvallah" dendi.

Yahu daha ilk maaş aldığı ay, parayı yıllardır kullandığı İş Bankası'na göndermek istedi ve tüm hesaplarına geçici bloke kondu. Prosedür böyleymiş. Göndermek isteyen ve alıcı aynı kişi, işlem şifreli giriş yapılarak mobil üzerinden yapılıyor ve yine de kafasına göre bloke koyuyor.

İlk ay böyle oldu. Sonra bi kaç ay yapmadı.

Bugün yine kafasına göre bloke koymuş paraya. Yahu hesapta zaten 2 hareket var. Maaş yatıyor, maaşı İş Bankası'na gönderiyor.

Banka paraya resmen el koyuyor. Acil bir ihtiyacı olsa para ortada yok. Kendisine ait iki hesap arası para gönderemiyor. Banka "uygun" gördüğü zaman onaylıyor işlemi.

Bu banka ile çalışılmasını ASLA ama ASLA tavsiye etmiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• bay baykuş kullanıcısına yanıt

Aynen dediğiniz gibi ,bizde taşıdık masraf alıyor ,bloke koyma falan bizde olmadı ama bir fasosunu bekliyorum yapsın garantiye geçeceğiz

Bana da ogrenci belgesinde sorun cıkarttılar

Ben limit artışı icin ogrenciyi emekli yapmıştım bir onceki gece sabah tüm avantajlarım iptal edilmiş sube ve musteri hizmetleri konuştum bi cözüm üretemediler TAVSİYE ETMİYORUM BU BANKAYI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Normalde Dijital Kart (Sanal Kart) bilgileri girilince tüm World puanlar gözükür fakat D&R ödeme sayfasında sade mevcut normal World puan gözüküyor. Halbuki D&R puanlar duruyor kartta.

Bunu nasıl görüntüleyebiliriz bilgisi olan var mı ? Asıl kart bilgilerini mi girmek gerekiyor ki öyle bir şey yapmak istemiyorum. Nasıl çözeriz acaba bilemedim.

Orijinalden alıntı: bay baykuş

Bakın ben yıllardır bankalar ile çalışıyorum, bu kadar kötü ve berbat bir işleyişe sahip bir banka görmedim.

Yakınım emekli maaşını buraya taşıdı. Her para transferinde ücret alıyor. Gitti, konuştu. Emekli maaş müşterilerinin herhangi bir ayrıcalığı yokmuş, alabilirlermiş.

Promosyon için "Eyvallah" dendi.

Yahu daha ilk maaş aldığı ay, parayı yıllardır kullandığı İş Bankası'na göndermek istedi ve tüm hesaplarına geçici bloke kondu. Prosedür böyleymiş. Göndermek isteyen ve alıcı aynı kişi, işlem şifreli giriş yapılarak mobil üzerinden yapılıyor ve yine de kafasına göre bloke koyuyor.

İlk ay böyle oldu. Sonra bi kaç ay yapmadı.

Bugün yine kafasına göre bloke koymuş paraya. Yahu hesapta zaten 2 hareket var. Maaş yatıyor, maaşı İş Bankası'na gönderiyor.

Banka paraya resmen el koyuyor. Acil bir ihtiyacı olsa para ortada yok. Kendisine ait iki hesap arası para gönderemiyor. Banka "uygun" gördüğü zaman onaylıyor işlemi.

Bu banka ile çalışılmasını ASLA ama ASLA tavsiye etmiyorum.
    Büyük bankalar içinde açık ara en kötüsü. Arkasında Koç'un güçlü taksit avantaj ağı olmasın kimsenin özellikle World Kart kullanacağını sanmıyorum.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Bence de kullananların çok büyük kısmı taksit için tutuyordur bu kartı. Nereye gitsek Axess 4, Maximum 6, World 9 falan yapıyor. O kadar fark ediyor yani.

Merhaba, bu bankadan aralık ayında yapılan D&R alışverişine, D&R kampanyası kapsamında "300 TL D&R Puan" yüklendi.

Normalde Dijital Kart (Sanal Kart) bilgileri girilince tüm World puanlar gözükür fakat D&R ödeme sayfasında sade mevcut normal World puan gözüküyor. Halbuki D&R puanlar duruyor kartta.

Bunu nasıl görüntüleyebiliriz bilgisi olan var mı ? Asıl kart bilgilerini mi girmek gerekiyor ki öyle bir şey yapmak istemiyorum. Nasıl çözeriz acaba bilemedim.

Ek kartın puan kullanma yetkisi var. Ek kart ile mağazaya gidip kullanmayı deneyeceğim. Olur mu acaba ?

Tabii magaza internetten pahalıysa ki cok yuksek ihtimal oyledir, bir şey almadan cikarim. Yanarsa yansın puan napayım.

• quote:

Ek kartın puan kullanma yetkisi var. Ek kart ile mağazaya gidip kullanmayı deneyeceğim. Olur mu acaba ?

Tabii magaza internetten pahalıysa ki cok yuksek ihtimal oyledir, bir şey almadan cikarim. Yanarsa yansın puan napayım.

Alıntıları Göster
    GÜNCELLEME: Bilgi vermesi açısından yazayım; Online olarak gözükmeyen D&R puanları fiziki mağazada ek kart ile kullanabildim. Aynı anda D&R hediye çeki de kullandım.

Mağaza fiyatları aşırı pahalı. İndirimler hep Online özel. İnternette 480 Lira olan kitap mağazada 758 Lira örneğin.

Elektronik bölümünden indirimde cazip bir ürü buldum da bir işe yaradı puanlar.

• Kart aidat ücreti kesmişler 1460 TL. Arıyorum %75'ini iade edelim diyorlar.

Delirmek üzereyim.

"Yalanların bedeli nedir? Doğru olduklarını zannetmemiz değildir. Asıl tehlike şudur ki yeterince yalan dinlediğimizde, artık doğruyu tanıyamaz hale geliriz. Böyle bir durumda ne yapabiliriz ki? Gerçeği bile umut etmeyi bırakıp hikayelerle yetinmekten başka geriye ne kalır?"
  • ViperFighter kullanıcısına yanıt
    Kapatın hocam , ben de geçen hafta kırdım attım Opet World vardı.
    Birsuru kart aidatı almayan kart var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

%75 iadeyi aldım, 6 ay sonra kapatacağım bütün herkese kötüleyeceğim bu bankayı yaptığı işleri.

Bir de utanmadan tamamını şu şekilde iptal ederiz diyorlar:

"Biz sizden bu aidat ücretini world puan olarak eksiye düşürürürüz 1 yıl içinde bu worldpuanı toplayamazsanız borç yansıtırız"

"Yalanların bedeli nedir? Doğru olduklarını zannetmemiz değildir. Asıl tehlike şudur ki yeterince yalan dinlediğimizde, artık doğruyu tanıyamaz hale geliriz. Böyle bir durumda ne yapabiliriz ki? Gerçeği bile umut etmeyi bırakıp hikayelerle yetinmekten başka geriye ne kalır?"
  • ViperFighter kullanıcısına yanıt
    Şaka gibi gerçekten, neyse sizinki de bir seçenek tabi. Hiç kullanmayarak da protesto edilebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bana da benzer tekflifte bulunmuşlardı.Kapattırmıştım.Daha sonraki günlerde arayıp kartınız duruyorsa açalım, aidatı iptal edelim, kapatmama sözü olmadan bir sonraki seneye kadar aidat ödemeden kullanın demişlerdi.Ben de kabul etmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackboy55555 -- 7 Şubat 2026; 10:53:26 >

Mantıklı olan kartı kapatınca kurtulmak, ama işte mantıksız her şey olasılık dahilinde olunca merak ettim...

bu ay hiçbir şey vermedi ykb ne yapmak istiyorlar tam anlayamıyorum

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.