Şimdi Ara

Yapikredi world 50 tl ustu restorana %10 toplamda 25 tl worldpuan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
812
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yapikredi world 50 tl ustu restorana %10 toplamda 25 tl worldpuan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bunlara güvenip her yeme içme yerinden alışveriş yapmayın. 2 kere yaptım 2sinde de yüklemediler itiraz ettim gene yüklemediler. İlla bilindik yerden yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

bunlara güvenip her yeme içme yerinden alışveriş yapmayın. 2 kere yaptım 2sinde de yüklemediler itiraz ettim gene yüklemediler. İlla bilindik yerden yapın.
    😀😀 hocam oyle bir anlattinki actigima konuyu pisman oldum 😂

• Ben de bunların yüzünden 3 kere dışarıda yemek yedim. 3ü de geçersiz deyip yüklemediler. İlla bilindik yerden yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bunların yüzünden kebap ziyafeti çektim. Adamın posu kasap geçiyormuş diye (adam kasaplık hizmeti bile vermiyor) yatırmadılar çok uğraşmama rağmen.

• Daha önce işlem yapıp pos kodunun restoran olduğuna emin olmadığınız yerden işlem yapmayın. Burada ki bir çok kişinin başına benzer olay gelmiştir.

Zincir restoranlar da bile Franchising dolayısıyla hüsran olan denemeler mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UzunEsmer

Bende bunların yüzünden kebap ziyafeti çektim. Adamın posu kasap geçiyormuş diye (adam kasaplık hizmeti bile vermiyor) yatırmadılar çok uğraşmama rağmen.
    ykb visaların pek bir espirisi kalmadı artık bir aklım kapatmaya gidiyor zaten müşteri memnuniyetini düşünseler yatırırlardı. Kampanyaları da çok cazip değil axess paraf varken worldü yanımda taşımak bile hata..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dangeraus D kullanıcısına yanıt
    İlk olarak banka posu olmasını kafamıza dayattılar şimdi ise kodu. Ben ne bileyim kardeşim kodu sektörü ne geçiyor. Olacak iş değil. Eziyet

• UzunEsmer U kullanıcısına yanıt
    Banka tarafından bakınca sektör kampanyası yapınca o sektöre kayıtlı pos cihazından geçen harcamaları dahil etmeleri normal. Reel uygulamaya gelince Adam bir şirket kurmuş o şirketin adı altında gıda, truzim, dayanıklı tüketim malları, kuyumcu dükkan ve mağazaları açıyor. Yada X sektörden batıp Y ye geçince banka bilgilerini değiştirmeyip eski pos ile devam ettiğinden siz yemek yeyip çıktığınız yerden aldığınız fiş veya slip "İnşaat malzemeleri" gibi alakasız bir sektör olabiliyor.
    Hocam kasap şarküteri geçiyor. Restoran geçmiyor kodu diye kabul etmediler. Adam şarküteri usulü satış hiç yapmadı yapmıyor. Bildiğin koca restoran. Bu kadar detayı tüketici takip edemez ki. Ben dükkan sahibine muhasebe kodlarını ver diyemem ki. Desem bile bunları bilmek zorunda değilim. Değiliz.

• UzunEsmer U kullanıcısına yanıt
    Hocam sen de haklısın, inan bana işyeri sahiplerinin %90 ı MCC(Merchant Category Code) kodunun ne olduğunu, kendi işyerlerinin MCC kodu ne geçtiğini bilmez. Yani dükkan sahibinden istesen bile veremez :)

Banka da sahaya çıkıp her dükkanı kontrol edemeyeceği için MCC kodunu baz alıyor. Bunun tartışmasını zamanında bankada ki kişilerle de yaptım ama "Ben vatandaş olarak işlem yaptığım yerin ticari unvanını, MCC kodunu bilemem" dedim, onlar da "Sizin işlem yaptığınız yerleri tek tek kontrol edemeyiz" dediler ki haklılar.

Bu yüzden daha önce alışveriş yapıp, MCC kodunun restoran olduğuna emin olduğunuz yerden yapın diyorum.
    Ya hocam ben MCC kodunuz nedir diye sorsam adam biliyorsa bile Adana’da arkaya çekerler kodumu oturturlar. Banka pos cihazı veriyorsa arayıp öğrenecek banka soracak ne faaliyet yapıyorsun ona göre kod ekleyeceğim diye banka düşünmeli. Ben turizm deyip gıda kodu düşmedi diye itiraz etmiyorum. Bana şarküteri geçti diyor yani sektör bazında uçurum da yok.

• Hocam banka üye işyerinin koduyla uğraşmaz. Özellikli sektörler (Taksit kısıtlaması olan sektörler, kuyumcu gibi) hariç.

Her sektörel kampanyada itiraza sebep olan işlemlerde ilgili firmayı arayıp "Senin faliyet alanın ne, ticari unvanın ne, sen ne satıyorsun" diye sormaz, gereksiz bir iş yükü yaratır.
    İş yükü olmasın diye kampanya da yapmasınlar onlar da rahat etsin biz de

• Onlar kampanyayı yapıyor da detaylara dikkat eden, emek verenler kazansın istiyor olabilirler
  • Bu sitede hemen herkesin YKB de restoran harcamasının kampanyaya sayılmama anısı vardır herhalde 😁

• Kampanya detayına dikkat edilerek kazanmak garanti değil. Adam kodu size söylemez ben de bilmek zorunda değilim böyle saçmalık olmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.