Şimdi Ara

YapıKredi PLAY Kart Limit Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 27 Mayıs tarihinde hesap kesimim vardı. Ben bu tarihten önce elime geçen 70 lirayı kredi kartı borcu ödeme kısmından ATM'den yatırdım. Daha sonra hesap özetim geldi. Dönem borcu tam kaç yazıyordu hatırlamıyorum 50 liraya yakın asgarisi vardı. Ben de bi 60 lira daha yatırdım karta. Yani 70 hesap kesim tarihinden önce, 60 sonra, eder 130. Kartta hiç olmazsa 130 lira açık limit bulunması gerekirken 26 lira limit gösteriyor. Ödemelerim internette görünüyor ama borçtan düşmemiş. İçinden çıkamadım arkadaşlar bu konunun. Kartta toplam 211 liralık taksit kaldı.

Nedir bu bi fikri olan var mı?

YapıKredi PLAY Kart Limit Problemi

Bu da online müşteri hizmetlerinin görüşme kaydı.

Online görüşme başlatılıyor, en kısa sürede bir müşteri temsilcimiz tarafından cevaplanacaksınız.
    GOKHANT oturuma katıldı.
    GOKHANT: Iyi aksamlar, ismim BEKIR GOKHAN. Size nasil yardimci olabilirim ?
    7*****3: iyi aksamlar
    7*****3: 280 tl olan son dönem borcumun
    7*****3: 130 lirasini yatirdim
    7*****3: fakat hala limit acilmadi
    GOKHANT: Merhaba Bünyamin Bey
    GOKHANT: Bünyamin Bey bilgilerinizin kontrolü için 444 0 444 arayarak 1-7-2 tuslayip kredi karti müsteri hizmetleri birimimiz ile görüsmeniz gerekmektedir.
    7*****3: tesekkürler cok yardimci oldunuz
    Bizimle iletişimde online görüşmeyi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Görüşmenin kaydını ekranın sağındaki düğmeler yardımıyla alabilirsiniz.

• kardeşim bende play kart kullanıyorum ve geçen gün hemen hemen son damlasına kadar sömürdüm ne yazık ki..zaten limit 500 tl birşeydi..fitil fitil çıkıcak şimdi o para...öncelikle sana yardım edemeyeceğim için üzgünüm..internette görünüyorsa olay çözülmüş demektir..pazartesi günü yani yarın en yakın atm'den görebilirsin gerçek limitini..yani internetti limitinin aynısını...

sana bir sorum olacaktı..geçen gün cep telefonuma mesaj geldi..internet şubesine girin,anında 30 tl worldpuan kazanın dedi ama ben bir türlü giremedim..çünkü şu ana dek hiç girmemiştim..

hsbc campüs kartımın hesabına girip işlem yapabiliyorum ama world internet şubesine girmeyi başaramadım..işin ucunda 30 tl var..ki belki o kampanya geçti çünkü 2 gün oldu...acaba nasıl girerim sorunun çözüldükten sonra bana yarım eder misin ?
    peşinen teşekkürler...

• YapıKredi'nin internet sitesinde İnternet Şubesinden bireysele tıkla. Ordan kart numarası - müşteri numarası var ikisinden birini seç o bilgilerinle internet şubesine üye ol. Gayet basit bi yöntem sorun yaşicağını sanmıyorum.

İşin garip tarafı ben bu parayı yatıralı en az 15 gün olmasına rağmen limit hala böyle görünüyor. hem internette hem de ATM'de böyle görünüyor limit. Lanet bi durum nedir bu anlamadım ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunnymn -- 13 Haziran 2010; 22:28:47 >
  • kardeşim eğer internet hesabında doğru görünüyorsa veritabanında da öyle görünüyor demektir..ne yazık ki böyle hatalar olmaması gerektiği halde olabiliyor..sen gene de müşteri hizmetlerine ilet..eğer yarında miktar eksik görünüyor ise..

bu arada internet bankacılığı işlemlerini dediğin gibi yapmıştım ama ne yazık ki eksik girmişim belli ki..bir kez daha deneyeyim bakalım..

aynı zamanda up olsun..sorunun cevaplanması dileğiyle..
  • Yaklaşık 20 gün oldu parayı yatıralı. 130 lira yatırdıktan sonra sadece geçen hafta 35 liralık bi alışverişim oldu. En az 95 lira açık limit olması gerek. İnternette ve ATM'de yatırdığım tutar görünüyor fakat borçtan düşülüp limit açılmamış. Lanet gelsin böyle karta.
  • UP!
  • temassız özellik dalgası var ya 30 tl mi ne.onu kullanmasan bile limitten kullanılmış gibi gösteriyor. ya da öyle birşey bende tam anlamadım. ama onu iptal ettirince limitim açılmıştı benim...telefonla iptal ettirebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İninal kart ödeme sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşte problem o kadar değil. 26 lira limit var. 30 lira temassız desen. 35 de ben çektim. Ne eder? 91 lira. Ama ben 130 lira yatırmıştım karta.
  • Benzeri bir durum benim de başıma geldi.
    Sorun Paypass özelliğinden kaynaklıydı.
    Yukarıda arkadaşın dediği gibi 35 liralık pay pass için limitten bir kısım ayrılıyor yalnız bununla kalmıyor bazı kartlarda pay pass limiti de artırılıyor. Örneğin benimki 96 liraya kadar çıkmıştı. Telefon bankacılığıyla kolaylıkla halledilebiliyor. Bundan ötürü zaten 500 lira limiti olan kartın 96 liralık kısmı kullanılamıyordu. Bir süre temassız alışveriş yapmak durumunda kalmıştım.
  • Temassız özelliği bir türlü kullanamadım. Hangi mağazaya girersem gireyim, "Şu an aktif değil" diyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.