Şimdi Ara

Yapı Kredi World Kart Aidat (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • day_dreamer kullanıcısına yanıt
    Genellikle internetten alışveriş yapıyorum özellik hp. Sık alışveriş yaptığım sitelerde de ekseriyetle world card daha avantajlı taksit imkanları sunuyor. Bugün yapıkredi bankasındaki bir gişe görevlisinden bilgi istedim. Ve garip garip komisyonlardan falan bahsetti. Taksit yaptığımızda ek vaade farkı ödendiğini eğer çok alışveriş yapıyorsanız bu ek farkların yıllık aidattan daha fazlaya geleceğini falan söyledi. Ben emin olamadım, yanlış biliyor olabilir gibi geldi. Siz böyle bir şeyle karşılaştınız mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulutashus -- 13 Temmuz 2016; 15:53:29 >
  • ulutashus kullanıcısına yanıt
    Vazgeçirmek için öyle konuşuyorlar, normal taksitlendirme ücretsiz oluyor, binde bir 'şu mağazada +2 taksit kampanyası' olursa o +2 taksiti vermiyor, bunun dışında taksitlendirmede sıkıntı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.Ben world karta başvurdum.Şubeye gitmemi söylediler.Nuvo hesabım var ordan gold karta başvursam daha sonradan telefon bankacılığı ile world karta dönüştürmem mümkün mü ?
  • Arkadaşlar, Yapı kredi world eko kart aidatsız, istemiştim ama direk olarak başvurusu yokmuş, önce normal kart gönderiyorlarmış sonradan geçiş oluyormuş, banda world gold kart geldi,şimdi gold kartın aidatı yıllık 117 tl ve ben kartı kullanıma açsam aidat 1 yıl sonramı gelir? yani aidat gelmeden world eko karta geçiş yapabilirmiyim? bilgisi olan varmı? teşekkürler.
  • Önce world gold kart başvurusunda bulundum, onaylandı bankadan teslim aldım, alır almaz aidatsız eko kart başvurusunda bulundum. Sonra telefon açıp kart aidatı sebebiyle world goldu kapatmak istediğimi söyledim. 1 yıl kapatmama sözüne yıllık kart ücreti almayacaklarını söylediler buna rağmen direndim ve kapattım. Eko kartı 3 ay kulllanabildim. Ekstremde 1 ay sonra sebepsiz eko kartımın banka tarafından kapatılacağı bana belirtildi. Şikayetlerime rağmen eko kart ykb tarafından kapatıldı. Velhasıl ykb gibi bir bankadan yıllık kart ücretinden kaçış olmadığını tecrübe ettim. Belki kartı kapatılmayanlar vardır ama illaki yıllık kart ücreti bir şekilde muhetemelen önceki dönemlerde ödemişlerdir diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: code-ShaRK

    Önce world gold kart başvurusunda bulundum, onaylandı bankadan teslim aldım, alır almaz aidatsız eko kart başvurusunda bulundum. Sonra telefon açıp kart aidatı sebebiyle world goldu kapatmak istediğimi söyledim. 1 yıl kapatmama sözüne yıllık kart ücreti almayacaklarını söylediler buna rağmen direndim ve kapattım. Eko kartı 3 ay kulllanabildim. Ekstremde 1 ay sonra sebepsiz eko kartımın banka tarafından kapatılacağı bana belirtildi. Şikayetlerime rağmen eko kart ykb tarafından kapatıldı. Velhasıl ykb gibi bir bankadan yıllık kart ücretinden kaçış olmadığını tecrübe ettim. Belki kartı kapatılmayanlar vardır ama illaki yıllık kart ücreti bir şekilde muhetemelen önceki dönemlerde ödemişlerdir diye düşünüyorum.
    merhaba,
    ben direk şubeden eko kartı çıkarmıştım. hala sıkıntısız olarak kullanıyorum.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.