Arkadaşlar yapı kredi üzerinden hisse senedi alıp satmaktayım ama alım satım dan elde ettiğim para hesabıma geçmiyor , geçmiyor derken kullanılabilir bakiyede gözükmesine rağmen , benim mevduat hesabıma geçmiyor , borsa takas günlerini bilen var mı salı yada perşembe olduğunu duydum ama kesin bilmiyorum , bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.....
Tek borsacı benmiyim formda , ne zaman hesaba geçiyor paralar bi bilen yokmu eyyy ahaliii ???
Alım satım işlemleriniz gerçekleştikten iki gün sonra takasbank hesaplarında takas işleminiz gerçekleşir.
Bende internetten araştırınca bunu gördüm fakat , dediğim gibi 1 haftadır al-sat yapmama ve oldukça kar etmeme rağmen , kullanılabilir bakiyede gözüken para , mevduat hesabıma düşmüyor , en iyisi pazartesi bankayı aramak......
t 1 ve t 2 ile ilgili birşey var mı? 1 gün sonra 2 gün sonra hesabınıza geçecek olan parayı gösterir o.
şu borsa işlerini bizede öğretseniz ya öğrenci adamız yolumuzu bulsak bizde
quote:
Orijinalden alıntı: oys14
şu borsa işlerini bizede öğretseniz ya öğrenci adamız yolumuzu bulsak bizde
Bence bulaşmayın elinizdeki giderse hiç hoş olmaz.Bir günde kazandığınızın birkaç katını 2.günde kaybetme ihtimalinizde var..Borsaya girecek arkadaşlara tavsiyem geçiminizi sağlayacak parayı bir ümitle buraya bağlamayın. Borsada oynamak için yatırılacak paraya en kötü şartlarda bile 1 yıl el sürmesemde olur diyebilmelisiniz.