Şimdi Ara

Yapı Kredi Sanal Kredi Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Normal World Kart kullanıcısıyım. Kredi kartımla bu zamana kadar internet üzerinden inanılmaz derecede alışveriş yaptım. Fakat bugün Aliexpressten alışveriş yapmaya kalktığım zaman alışverişimi tamamlayamadım. Aldığım hatada "ödemede sorun oluştu lütfen bankanızla irtibata geçiniz" diye uyarı aldığım için Yapıkrediyi aradım müşteri temsilcisine durumu anlattım ve baştada belirttiğim gibi bir çok kez alışveriş yaptığınız için bankamız güvenliğiniz için kredi kartı bilgilerinizin kopyalanmasını önlemek için engellemiş bulunmakta diye söyleyince bende kartı kapattırdım yeni bir kredi kartı göndermelerini rica ettim. Yeni kredi kartımı bekliyorum.

    Yalnız m.temsilcisi bana sanal kredi kartından bahsetti. Bu sanal kredi kartına asıl kredi kartımdan istediğim miktarda para eklediğimde daha güvenli alışveriş yapabileceğimi belirtti. Buraya kadar her şey tamam yalnız şunu öğrenmek istiyorum.

    Diyelim ben 200liralık bir alış veriş yapacağım ve bunuda 2 takside böldüreceğim. Bu miktarı asıl kredi kartımdan oluşturduğum sanal kredi kartına aktardım. Asıl kredi kartı limitimde 200 liralık bir eksilme olacak mı? yoksa eksilme olmayıp ayrıca sanal kredi kartımda da 200tl sanal bir para mı gösterecek bana limitte?

    İkinci sorumda sanal kredi kartından harcama yaptığımda (taksitli veya normal alışverişte) asıl kredi kartımın ekstresinde mi görünecek yoksa farklı bir ekstrede mi görünecek?

    Biraz uzun oldu biliyorum. Aydınlatırsanız çok sevinirim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Tüm sorularinizin cevabi evet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanal kart asıl karta bağlıdır. Sanal kart ile yapacağınız taksitli işlemler asıl karta yansır. Ekstre sonunda sanal kart borcu asıl karta aktarılır. Sanal kart ile 200 TL'lik alışveriş yaparsan asıl kartta kullanılabilir limitin 200 TL azalır. Sanal kartın limitini kendin belirliyorsun. Tabi ki asıl karttan fazla olmayacak şekilde. İnternetten 100 TL'lik alışveriş yapacaksan sanal kartın limitini 100 TL olarak belirle, o şekilde alışverişi yap. Alışveriş sonrası sanal kart limitin 0 TL olacağı için sanal kart bilgilerin çalınsa bile herhangi bir harcama yapılamaz.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar.
  • Arkadaşlar Akbank Axess karttan sanal kredi kartı oluşturdum. Sabit limit özellikli oluşturarak 70tl bakiye verdim asıl kartımdan bu karta. Aliexpressten allışveriş yaptım yaptığım tutar 57tl idi. Sonra Sanal kartımda 13tl kaldı. Bakiye güncelleden limiti tekrar 0' a çektim fakat 13lirayı Asıl Kredi kartına geri yatırmadı.

    Yapabileceğimiz bir şey var mı ? Yoksa bir süre sonra geçer mi ?
  • arkadaşlar yapı kredi sanal kartlarını internet şubesinden oluşturup kendimiz silebiliyor muyuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.