merhaba, başıma ilginç bir olay geldi. ilginç dedim ama aslı kandırılmak. Bende yapıkredide world eko vardi. limit artışı istedim. Bir kaç dakika sonra bir sms geldi. Crystal kartınız onaylandı 250 bin limitle ama şu anda 77000 limitli verebiliyoruz. diğer bankalardaki limitleri 15 gün içinde düşürürseniz daha sonra limitiniz yükkselecektir diye Bende diğer bankalardaki kredikartı limitlerimi 100 bin tl düşürdüm. yani 100 bin tl ödeme yaptım. bugün tekrar yapıkrediye başvuru yaptım. Gelen cevap red. Hahaha yuh yani bu nedir? bankaya yakışır mı kandırmak. şimdi aklıma geldi acaba bunun depremle ilgisi olabilir mi? |
Yapı Kredi Crystal Card Hakkında Bilgiler
Yapı Kredi Crystal Card, prestijli bir kredi kartı olup yüksek harcama limitleri ve özel ayrıcalıklar sunar.
Crystal Card Minimum Limiti
Crystal Card'ın minimum harcama limiti 15.000 TL'dir.
Crystal Card Şartları
- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
- Düzenli bir gelire sahip olmak
- En az 18 yaşında olmak
- İyi bir kredi notuna sahip olmak
Crystal Card Limiti
Yapı Kredi Crystal Card'ın harcama limiti, gelir durumuna ve kredi notuna göre belirlenir. Minimum limit 15.000 TL olsa da daha yüksek limitler de verilebilir.
Crystal Card Avantajları
- Yüksek harcama limiti
- Nakit avans özelliği
- Alışverişlerde puan kazanma
- Özel indirimler ve kampanyalar
- Kişiye özel hizmetler
- Ücretsiz ek kartlar
Crystal Card, yüksek harcama ihtiyaçları olan ve prestijli bir kredi kartına sahip olmak isteyen kişiler için uygun bir seçenektir.