Şimdi Ara

Yapı Kredi Bankası Kart Aidatı Dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

15 Haziran 2025 tarihinde kartıma 4.600 TL kart ücreti yansımış. Bana sormadan eksi puan olarak sisteme girmişler. Puan kazanınca buradan silinecekmiş; yeterli puan girilmezse nakit olarak ödeyecekmişim. 15.06.2025-15.06.2026 aralığı için.

Kartımı kapattım; ama bu ücreti ödemek zorunda olduğumu söylüyorlar. Ödedim de… 4 gün kullandığım kart için 4.600 TL alan Yapı Kredi Bankası’nı Hakem Heyeti’ne de şikayet ettim.

Burada da konu dursun. Sizlerden ricam konuyu gündemde tutmanız. Öne çıkarırsanız çok sevinirim.

Teşekkürler.

Yapı Kredi Bankası Kart Aidatı Dolandırıcılığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gereqsiz -- 20 Haziran 2025; 0:9:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Geçmiş olsun BDDK'ya şikayet edin daha çabuk dönüş olur. Hangi kartı bu 4600 lira kart ücreti aldılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Beklemekten, derman kalmazdı dizde.
  • espial kullanıcısına yanıt
    Cristal kart.

Teşekkür ederim. Sabah bakayım BDDK başvurusuna.

Hiç bir bardakta dudak payı bırakmadınız bana; bir kaşık sesini bile çok gördünüz, şekersiz içerek çaylarınızı... İki çocuk rahatlıkla oturduğumuz kapının eşiğine, kendi başıma zor sığıyorum bugün... Büyüdükçe insan yalnız mı kalıyor ne?..

| Her gördüğümde beni salaklaştıran o imansız için büyük bir alkış istiyorum!..
  • BDDK başvurunun son aşamasında “Sistemde bir sorun oluştu.” hatası veriyor. Gün içerisinde deneyeceğim.

Hiç bir bardakta dudak payı bırakmadınız bana; bir kaşık sesini bile çok gördünüz, şekersiz içerek çaylarınızı... İki çocuk rahatlıkla oturduğumuz kapının eşiğine, kendi başıma zor sığıyorum bugün... Büyüdükçe insan yalnız mı kalıyor ne?..

• o nasıl bir kart aidatı yahu üst düzey bir kredi kartı mı bu

Evet üst düzey hocam. Ama bizim işimize yaramıyor ki… Lüks mekanlarda, lüks otellerde; indirimleri ya da para iadeleri oluyor. O da beni çok ilgilendirmiyor aslında. Maaş aldığım banka olunca, kendini vermişti…

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yapı Kredi Worldkart aidatı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.